hits

Kjærlighet er tøft

  • 04.04.2012, 01:49

Vil bare si at jeg er lei meg over at "bloggpausen" kom brått, men jeg og Mirlind har slått opp. Vi vokste rett å slett fra hverandre. Jeg vil ikke si hva som skjedde mellom oss fordi jeg føler det er en sak mellom meg og han! Det jeg kan si er at jeg føler meg svak, sviktet, alene, trist, glad, lettet, overlykkelig, deppa, og ja.. Det føles ut som jeg lever i en diger boble, som ingen klarer å åpne. Jeg bruker veldig mye av tiden min på å gråte. Har vært ute med venner hver eneste dag, og det eneste jeg gjør når jeg er med dem, er å gråte. Skjønner ikke hvordan de klarer å holde ut med meg. Men iallefall.

Jeg vet at jeg trenger å komme meg videre, men det er ikke så lett. Å miste den gutten du elsker, den gutten du kunne snakke med om alt, den gutten du ville dele livet ditt med. Det er ikke lett! Jeg føler at jeg har mistet en del av hjertet mitt. Den delen kommer aldri tilbake. Det føles som at jeg er alene, men det er jeg ikke! Jeg har fantastiske venner som støtter meg, uansett når på døgnet. Selv om jeg kanskje ikke viser eller sier det så godt, jeg er veldig takknemlig for å ha dere i livet mitt. Med eller uten Mirlind, så skal jeg klare meg. Jeg er sterk! 

Skal så klart ikke gå på andre gutter nå med det første, det vil jeg bare ikke. Det jeg vil er å komme meg videre. Jeg og Mirlind hadde noe spesielt, men det var tydeligvis ikke nok for at vi to skulle holde sammen. DON'T CRY BECAUSE IT'S OVER, SMILE BECAUSE IT HAPPEND! 

-Love Becca ♥

Abigail Buntu

04.04.2012 kl. 02:08
ohh so trist. håper det går bra etter kvart:D

Marthe

04.04.2012 kl. 02:08
huff da! :(

Erik

04.04.2012 kl. 02:14
Sitat- ''Jeg føler at jeg har mistet en del av hjertet mitt. Den delen kommer aldri tilbake'' Skjønner det!! I et forhold på under et år i 14-15 års alderen.. :-// Er virkelig ikke lett..

Leah Renée Live, Laugh, Love

04.04.2012 kl. 05:22
off :/
Det kommer flere sjanser, du må ikke gi opp! du har mange år til å leve, mange år til å møte nye mennesker på :) det er vanskelig i starten, men tro meg, du kommer deg over det!:)

luckyseven

04.04.2012 kl. 08:52
Mirlind? Trodde det var et jentenavn, jaja du er nok kjempesterk og det som skjer er ment å skje, og er man ment to be så skjerd det også, jeg er veldig erfaren i kjærlighet men uansett hvor mye man "lærer" så blir d sjelden lettere:/ lykke til

Irene

04.04.2012 kl. 09:19
Uff, kjenner til den følelsen du har nå :/

Men det vil bli bedre med tiden, men ikke stress og ta tiden til hjelp, det er det eneste riktige å gjøre :)

Uansett hva andre måtte mene, så skal du lytte til deg selv og det hjertet forteller deg :)

Jeg brukte over 1.år på å komme meg over han jeg var sammen med og det har vært dager inni mellom den siste tiden hvor jeg har begynt å tenke litt på han igjen, men da prøver jeg bare å la tankene komme og gråte noen tårer også går det bedre :)

Men som jeg sier, ikke stress og bruk tiden godt :) Du er allerede på rett vei med at du bruker mye tid med venner, for det er utrolig viktig nå :)

Jeg har stor tro på at du kommer deg over han og at du er sterk :)

Dette høres kanskje rart ut, men jeg er her for deg om du trenger noen å snakke med som ikke kjenner situasjonen mellom dere :)

isabelhelenh

04.04.2012 kl. 10:28
uff da ! :( håper det går bra med deg :)

04.04.2012 kl. 12:08
så trist. <3

Juliea

04.04.2012 kl. 13:27
Det kommer nok til å ordne sæ etterhvert :) du e veldig sterk, becca!

Alina

04.04.2012 kl. 22:53
Skjønner hvordan du har det, nå har jeg ikke vært sammen med noen så lenge, unntatt fire mnd, men vil gjerne oppleve ekte kjærlighet som deg! <3

Ingrid

05.04.2012 kl. 10:54
Don`t regret something that made you smile! :)

<3

09.04.2012 kl. 16:45
Det her ordner seg nok! Har akkurat gått ut av ett forhold selv, og jeg har store humørskiftninger. Det ene sekundet tenker jeg " im riding solo, kan gjøre hva jeg vil uten og ha en pest på skuldrene:)" mens det andre sekundet føler jeg meg alene, trist, kvalm, mistet matlyst, sover lite og har den store klumpen i magen der det kjennes ut som jeg ikke får puste. Det gikk fint i en uke, siden jeg trodde det kanskje kunne bli oss igjen, ettersom han sa han savna meg og jeg savna han og vi skulle finne på noe de nærmeste dagene.. men så brått ville han ikke snakke med meg. Og ettervært fortalte han at han ikke fikk lov, han måtte slette meg som venn og jeg kunne ikke mase på han mere, jeg måtte dra til helevette og gi han fred. Jeg fant senere ut at dette var pga an sjalu jente som holder på med han, som nekter han i å snakke med meg. Jeg følte meg så verdiløs, at han kunne droppe meg ovenfor ei annei etter to uker!

Jeg prøver og være med venner, prøver å være glad. Men kjenner selv at jeg ikke er det, jeg later som..

jeg har troa på at ting går bedre, men akkurat NÅ har jeg lyst til å gå i dvale til ting går bedre, siden dette tar knekken på meg. er så sårbar som det går ann å bli. Når jeg ikke tenker på han i ett sekund, kommer jeg brått på det og tenker " jeg tenkte ikke på han!! " og shit, det gjorde jeg det igjen. Jeg føler veldig med deg becca, ting går bedre, mirlind var nok ikke den rette for deg.. move on and be strong! du fortjener det beste! klem
Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign