hits

Sliten, trøtt og lei

  • 17.04.2012, 22:22

Dette kommer til å bli ett "terapi" innlegg, så om du ikke liker det, ikke les.

Hver kveld jeg skal legge meg, sliter jeg. Hver morgen jeg våkner, sliter jeg. Mister alt av konsentrasjon på skolen, mister motivasjon til å blogge, mister motivasjon til alt. Absolutt alt! Ett minutt kan jeg være glad, og det neste minuttet er jeg trist. Jeg føler ikke vitsen med å stå opp, sminke meg og gå på skolen. Hvorfor skal jeg gå på skolen og få bra karakterer, når jeg ikke har noen å skryte om det til? Hvorfor skal jeg være ute å ha det gøy, når sannheten er at jeg vil ha det gøy med deg?

Jeg bruker mesteparten av tiden min på å tenke. Tenke på hva som var bra og dårlig. Det blir felt tårer nesten hele tiden, og det eneste jeg vil er å stoppe dem. Jeg vil ikke deppe når jeg er ute med venner, men det er det som skjer. Har fått utrolig mye støtte, og det er jeg takknemlig for. Men ingen vet hvordan jeg har det, ingen. Å miste en av de beste personene i livet, det er virkelig ikke lett! Prøver å komme videre, prøver å være ute for å slippe å tenke på ting. Det eneste som skjer er at jeg tenker mer, jeg gråter mer og har det vondere enn noensinne. 

Det eneste jeg vil er å sove, fordi da trenger jeg ikke å tenke. Da slapper kroppen min av, og jeg er rolig. For det første som skjer når jeg våkner, er at jeg tenker. Når jeg sminker meg, tenker jeg "trenger ikke å sminke meg så mye i dag, siden jeg har jo ingen å være pen for".. Jeg vet at jeg ikke burde tenke slik, at jeg burde holde meg sterk og være positiv. Men det er vanskelig! Veldig vanskelig...

-Love Becca ♥

Meg

17.04.2012 kl. 22:34
Ingen vet hvordan du har det, men kan forstille meg det, er så vondt. Vet jeg ikke har det likt, men det gjjør vondt, det og gråte hver kveld pågrunn av gutter.

Det skjer med meg, jeg trenger og si det et sted, en gutt jeg virkelig likte av hele mitt hjerte ignorerer meg, er bare jeg som spør om vi skal finne på noe.

Så nei jeg vet ikke hvordan du har det, men kan forstille meg følelsen.. :(

REBECCA

17.04.2012 kl. 22:52
jeg skjønner hvordan du har det... og jeg har det faktisk sånn som deg..

18.04.2012 kl. 07:25
Uff da, men ikke gi opp <3

susann elisabeth

18.04.2012 kl. 09:48
Off, jeg fikk tårer i øynene av det du skrev.. :( Jeg har faktisk opplevd det samme før tidligere og forstår deg utrolig godt! :( Vet at det ikke er lett men du må bare være sterk og prøve å tenke positivt :-) Godt du har gode venner som støtter deg da :-)

ewymarie

18.04.2012 kl. 13:32
Mange varme klemmer til deg : )
håper det ordner seg for deg! stay strong <3

d0lven

18.04.2012 kl. 15:17
Håper alt ordner seg, god bedring til det! Når alt er dritt så blir det bedere :)

sophie lorentzen

18.04.2012 kl. 16:44
Skal ikje lyg tel deg og sei at dæ her kommer tel å gå bra! Men - dæ kjæm tel å bli BEDRE mæ tia, og dæ e utrulig ont, indeed! Men vær masse ilamme vennan dine, du, høres ut som om di støtta deg veldig mykje.

En dobbel kamp

18.04.2012 kl. 17:01
uff, så trist å lese - det høres veldig vanskelig ut, jeg håper bare det aller beste for deg i tiden fremover.

Vanja

18.04.2012 kl. 17:08
Håper det ordner seg
Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign