hits

Engelsktentamen og helg

  • 11.05.2012, 14:17

GOD HEEELG!!

Nå er det endelig helg og jeg er ferdig med engelsktentamen! Satt fra halv 9 til 12 i dag.. Kanskje ikke rart når jeg får høre at vi hadde noen gamle eksamensoppgaver. Så det jeg får som karakter på tentamen, er det jeg hadde fått på engelskeksamen skriftlig. Skrev 4 sider, så tror at jeg ligger godt ann. 

Fikk noen spørsmål på om hvorfor jeg skriver så lange innlegg når jeg mobilblogger, og det har seg slik at jeg får låne mamma og stefaren min sine pcer når jeg trenger å blogge. De vet selv hvor mye bloggen betyr for meg, så de lar meg låne pcene når jeg trenger det. Akkurat nå holder stefaren min på å prøve å fikse pcen min, siden han jobber med data og sånt, så kan han en del. Kan vel si det sånn at pcen er demontert nå, og delene ligger strødd utover gulvet. Får håpe den blir fikset, da blir det ordentlig blogging og masse bilder!! Forresten. I morgen skal jeg på jentekveld hos Alexandra med Hedda og Mathilde, også skal Hedda sove hos meg etter det. Gleder meg kjempemasse til en kveld med jentene. Men nå er det middag, ha en fin helg, kjære lesere!

 

-Love Becca ♥

Kristina

11.05.2012 kl. 14:18
Deilig å bli ferdig med tentamener :D

God helg!!

theresekristina

11.05.2012 kl. 14:27
Håpe han har får fiksa den då :)

Thea

11.05.2012 kl. 16:25
god helg, da! :-)
Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign