hits

Ett nytt kapittel i livet

  • 24.05.2012, 23:52

Jeg vil bare starte med å si at dette er ett veldig personlig innlegg. Skriver ikke det for å få noen slags form for oppmerksomhet, men jeg skriver det som terapi for meg selv.

Det er snart 2 år siden jeg flytta til Halden. De 2 årene har vært de verste årene i mitt liv. Helt siden jeg kom hit har jeg opplevd en hel masse dritt! Det går ikke ann å gjøre en liten feil, uten at du får slengt dritt etter deg. Det er akkurat som om jeg må være på vakt hele tiden, og passe på at jeg ikke gjør en feil. For om jeg gjør en liten feil, da er det ille ute med meg. Her i Halden blir du dømt av hvordan du ser ut og oppfører deg. Du kan ikke være litt barnsligere enn alle andre, da er du en patetisk liten drittunge som ikke fortjener en dritt! Jeg har jo såklart hatt det bra mens jeg har bodd her. Har møtt de mest utrolige menneskene som er super rare, men samtidig perfekte! 

Halden har alltid vært en rykteby! Du gjør en liten feil, plutselig hater alle deg. Og det tar virkelig lang tid å bevise til folk at du ikke er sånn som ryktene sier. Ingen vil være med deg eller snakke til deg fordi de er redd for at du skal ødelegge ryktet dems. Er det det man kan kalle ekte venner? Jeg husker da jeg var ny her, alle ville bli kjent med "den nye jenta". Det gikk en liten stund, og jeg gjorde en feil. Den feilen gjorde så jeg satt igjen uten noen venner. Jeg var alene hele tiden og turte ikke å gå ut fordi jeg var redd for å få slengt dritt etter meg. Selvtillitten min var på bånn, og jeg visste ikke hvor lang vei jeg hadde for å få den opp igjen. 

Jeg hadde en fin, liten periode. Fra august 2011 og til april 2012 var den beste perioden på lang tid. Jeg hadde en kjæreste! En som fikk meg til å smile når jeg gråt, en som alltid var til stede, en som aldri dømte.. Men det tok brått slutt! Plutselig satt jeg der igjen, alene. Det var nå jeg skjønte at jeg kom til å få en knekk, ett sammenbrudd! 

Tiden etter bruddet har jeg ikke hatt det særlig bra. Jeg sliter en del med søvn, jeg gjør det dårligere på skolen, jeg smiler ikke, jeg har det rett og slett helt jævlig! Når jeg står opp om morgenen, så har jeg ikke noe energi for å reise meg opp av sengen. Er det sunt? Nei.. Jeg ødelegger meg selv mer og mer for hver dag som går. Har venner som er der for meg, men ingen av dem kan sette seg inn i min situasjon og hjelpe meg med å bli frisk. Jeg føler meg syk! Er det meningen at jeg skal bruke ungdomstiden min på å late som jeg har det bra, når sannheten er at jeg har det verre enn noensinne? 

Jeg har derfor bestemt meg for å flytte. Langt vekk fra Halden og langt vekk fra alt! Fra høsten av bor jeg i Finnmark hos min kjære bestemor. Endelig får jeg begynt på blanke ark. Bare håper at denne gangen blir det bra, fordi jeg klarer virkelig ikke noe mer nå. 

-Love Becca ♥

sanne emilie lind olsen

24.05.2012 kl. 23:59
Jeg er her,anytime,anywhere jentami! Skjønner deg godt,Halden er halden men det vil ta deg tid og kjenne, det er da du først forstår Hvor Fin by du lever i! Men du må gjøre det beste for deg,vennen. Love u<3

Isabellee

25.05.2012 kl. 00:43
Du skal se at alt ordner seg nokk tilslutt for snille jenter !!

Så kan du jo kanskje komme en tur til Narvik å om du føler for det :)

Husk på at alle vennene dine bor ikke i Halden og du har venner her og som er gla i deg !!

Jeg er en av dem blant annet !<3

Anonym

25.05.2012 kl. 06:44
Hei:) jeg kjenner deg ikke men hørt en del om deg og det er sjeldent posetivt! Jeg skjønner hvordan du har det:) Halden har rett og slett bare tapere! Som ikke takler nye folk eller noen som er lit andreledels og det er ikke din! Og den tonedøve eksen din er patetisk rapper fra bonde byen Halden! Synes du tar en riktig valg nå flytt fra de taperne der og la de grave sin egen møkk altså rykter:)

Victoria <3

25.05.2012 kl. 06:54
Åh, synes det er trist at du skal flytte, men så lenge det er det som er best for deg, kan jeg vel ikke si noe annet enn at jeg håper du får det fint der!<3 Halden har alltid vært sånn, og kommer alltid til å være sånn, jeg hadde ingen venner i hele sjuende nesten, pga et stygt rykte som alle trodde på.. ;s<3

Sara-Linn

25.05.2012 kl. 11:59
Trist at du flytter så langt <3 Lykke til og håper at alt går bra med deg :)

Celine

25.05.2012 kl. 12:37
Håper du får det bedre der! Det fortjener du Becca<3!

Julie

25.05.2012 kl. 19:53
Kommer til å savne, deg men håper du får det bedre!<33

Alina

25.05.2012 kl. 21:40
Aww!!

Stakkar deg becca, jeg hadde gjort hva som helst får å bli kjent med deg, du virkelig så fantastisk å dømmer ikke folk etter utseende å i tileggg er du kjempe søt! :-)

I min by er det helt likt , uansett hva du gjør, så kaller folk deg for hva som helst nesten, jeg har opplevd mye som deg, bare ikke det med kjæreste, for jeg for aldri oppleve " real love " men håper på det beste i finmark da!! <3 å litt dritt å flytte med tanken på vennene dine .. :- //

Katrine Mariell Karlsen

25.05.2012 kl. 23:21
Så utrolig sterkt skrevet! Utrolig trist at det endte slik i Halden da, og overhode at det var sånn.. Håper ting ordner seg i Finnmark da, det blir helt sikkert bra<3

veronica

26.05.2012 kl. 11:24
Hei. Jeg fikk vondt av å lese dette innlegget. Jeg kjenner ikke deg eller dine, men ingen fortjener å ha det slik. Jeg er nok mye eldre enn din aldersgruppe og kan derfor snakke etter erfaring. Det vil alltid være noen der ute som ikke ønsker andre mennesker godt og det er veldig trist. Det viktigste er at man er seg selv og står for sine valg, ikke gjem deg. Man vil bli voksen en dag og da klarer man å sette seg inn i andres situasjon, empati kalles det og det er dessverre slik at veldig mange ikke klarer dette.

Jeg skal love deg at de som sprer rykter kommer til å angre når de vokser opp og lærer av sine feil. Jeg har lært av mine. Jeg fikk en jente i klassen min til å føle seg utenfor og det endte med at hun byttet skole på grunn av meg. Jeg sliter forsatt med dårlig samvittighet... Jeg har tatt opp kontakt med henne og unnskyldt meg, jeg angrer. ALLE er mennesker og vi alle har rett til å si, mene og gjøre som vi vil med våre egne tanker og liv.

Ikke la dem få synke deg ned i gjørmen, du er den du er og det må de bare akseptere. Har man ikke noe fint å si så klapp igjen, det heter folkeskikk. Lev livet, kos deg i ungdomstiden din og ikke la andre ødelegge den:) Vær deg selv!

Og til dere som sprer rykter og ødelegger andres selvtilitt, dere kommer til å angre! Bruk heller tiden på dere selv enn å hate andre!

Stå på jente:)

26.05.2012 kl. 20:31
hvor mange byer har flytta?

Madelemo

27.05.2012 kl. 07:58
Jeg skjønner deg godt Becca. Håper du får det bedre i Finnmark. Lykke til

fredrikke frydenlund

27.05.2012 kl. 22:34
Du er utrolig sterk!

Mariann

28.05.2012 kl. 20:34
Skjønner deg utrolig godt, og du beskriver halden på en veldig riktig måte, det er sånn det er her! men jeg anbefaler å være deg selv den siste tiden før du drar og bare leve livet og ha det gøy til du flytter! Det beste du og alle andre kan gjøre mot all dritten er å heve hodet og smile og ikke bry deg om hva alle andre sier:) Det er litt tøft, men det hjelper!:)

Mari

11.06.2012 kl. 16:49
Er ikke bare i Halden du finner den type mennesker, det er overalt. Alle er ikke perfekte i Finnmark heller. Finnes andre folk i Halden som du ikke har møtt på som sikkert er HELT annerledes enn de du har møtt nå. Du kommer til å møte mange av de i løpet av livet, og du kan ikke rømme fra de hver gang. Du må tørre å møte de og være deg selv. Da ser de at du kanskje ikke er så ille som de tror eller har hørt ;)
Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign