hits

Justin Bieber konserten

  • 31.05.2012, 02:22

Hei!! Har akkurat kommet hjem og skal snart legge meg, tenkte bare å blogge litt først. :-)

På skolen idag kl halv 12 bestemte jeg meg plutselig for å dra til Oslo å se på Justin Bieber konserten. Konserten var jo trossalt gratis, og det kan man vel ikke si nei til? Så jeg fikk fri fra skolen, dro hjem for å fikse meg, og dro ned på togstasjonen å møtte Rikke og Anna. Det var noe feil med toget, så vi måtte ta buss inn til Oslo istenenfor, men det gikk like greit!

Når vi gikk ut av bussen, ble vi møtt av en ENORM mengde mennesker. Mennesker som hoppet foran biler, dyttet/slo ned hverandre, hoppet utti vannet, skrek og gråt, osv... Folk var gale!! Iallefall. Vi gikk litt rundt her og der, og tilslutt fant vi ut at vi skulle stå i kø bak operaen. Køen gikk fremover, sakte, men sikkert. Plutselig var vi "inne" i det området. Vi fant oss en plass og der møtte vi mange andre haldensere. Det gikk rykter om at konserten var flyttet til i 9 tiden på kvelden, og da ble vi ganske skuffa. Men ekte Bieber-fans holder ut, uansett hva, så da var det bare å sette seg ned å vente. 

Kvart på 9 kommer Justin Bieber ut på scena! Det eneste du hører er jentehyl over hele operaen. Det var utrolig og noe jeg aldri kommer til å glemme! (Video er neders på innlegget!)

- Var du på Justin Bieber konserten idag? 

-Love Becca ♥

Kristina

31.05.2012 kl. 08:50
dæven, folk tar jo helt av.

Kjempefine bilder! Var der ikke :)

s0phies

31.05.2012 kl. 10:02
Så gøy!!:)

Kristine Wiik

31.05.2012 kl. 15:16
Så gøy, men hørte ikke Justn fordi dere sang så høyt (A)

kama

31.05.2012 kl. 15:25
koslig du koste deg Becca, men det eneste jeg hørte var FAEN MEG BARE SKRIKING! <3 men heldig du er

Mari birgitte

31.05.2012 kl. 15:44
Haha, så søt når du grin<3
Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign