hits

Mat og trebåtfestivalen

  • 30.06.2012, 02:36

Hello!

Nå i Halden er det endelig Mat og trebåtfestival! Det er en type festival som blir holdt hvert år. Der er det masse forskjellige salgsboder, tivoli, musikk og masse stemning! Elsker virkelig å være der, kommer i skikkelig sommerstemning.

Idag dro jeg dit med en venninne og noen kompiser. Mamma og søskene mine kom litt senere og da fikk jeg overtalt mamma til å kjøpe ett armbånd jeg fant på en av bodene. Hun kjøpte det, men da skulle jeg være med søskene mine å ta karuseller. Siden de er mindre enn meg, ble det barnekaruseller!

Etter en liten tur med noen forskjellige barnekaruseller, tok jeg noen karuseller med folka jeg var med. Kan si at jeg ble ganske kvalm til slutten. Tror ikke at jeg tar så mange karuseller imorra.... Men sukkerspinn skal jeg spise masse av! Også klarte jeg til og med å vinne en bamse. En fra Angrybird faktisk, haha! Flink Becca :-)

Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign