hits

Herlige sommerdager

  • 07.07.2012, 04:20

Heisann!

Disse varme sommerdagene blir virkelig utnyttet! På torsdag var jeg, Ina og Mahreen på stranda i noen timer. Der badet vi, tænna oss og grilla. Jeg ble såklart kåret til grillkongen! Det var vel kanskje ikke så rart heller. Jeg lagde jo de beste pølsene og hamburgerne i verden!! Etter noen timer på stranda, ringte moren til Mahreen og spurte om vi ville være med å kjøre båt! Da pakket vi sammen sakene våre og ble henta.

Når vi kom fram til båten, gikk vi inn i den, satte oss godt til rette og spiste kylling. Vi er sånne jenter som spiser, og spiser....uten å bli mett! Vi kjørte ett stykke med båten til en slags øy ute ved Idd eller noe. Der blåste stefaren til Mahreen opp en sånn stor ring som lignet på en badering. Denne skulle vi da feste etter båten med ett langt tau. En og en skulle sitte i den ringen, også skulle båten kjøre på vannet. Om å gjøre og holde seg lengst. Altså, uten å falle av! Mahreen var første mann ut. Jeg bare så at båten fikk større og større fart, mens Mahreen satt i ringen å ble "slept" etter båten. Tilslutt falt hun av! Da var det min tur.. Jeg fikk på meg redningsvesten, satte meg i ringen og båten begynte å kjøre! Farten ble større og større, og jeg måtte holde meg sterkere fast. Fikk utrolig vondt i rompa etterhvert, så jeg satt meg halveis opp i ringen. Da gikk det bedre! Jeg tror jeg klarte å holde meg lenger i ringen enn Mahreen. Det ble jeg ganske stolt over, hehe! Men så tok dem den største farten båten kunne ha, og svingte brått, så da falt jeg av. Jeg landa desverre med nakken først i vannet, så jeg fikk ganske vondt og har ganske vondt enda... Siden jeg visste jo aldri når jeg kom til å falle av, og plutselig tok jeg bakover salto ut av ringen og ned i vannet. Men det gikk greit da! Hahahahahaha, elsker dette bildet!!!

- Hvordan tilbringer du sommerdagene? 

-Love Becca ♥

Liv Oddny

07.07.2012 kl. 04:22
såå fine bilder:)

Tanja Helen

07.07.2012 kl. 04:29
fine bilder (((:

Karoline - Tegneserieblogg

07.07.2012 kl. 04:53
Sommer er virkelig det herligste som finnes! :-D

PinkLadyXoXo

07.07.2012 kl. 08:38
Så herlige bilder :D

Rebecca Hiis Bergh

07.07.2012 kl. 14:21
Herlig!

07.07.2012 kl. 21:02
så koselig! :D

Marie

08.07.2012 kl. 23:29
Du lagde gode pølser og hamburgere til meg og Elisabeth!:)
Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign