hits

Sofie som gjesteblogger

  • 14.07.2012, 21:45

Hello! Nå er det meg (Sofie) som blogger for Becca mens hun er i Danmark. Becca har desverre ikke internett der hun bor, så hun kommer nok ikke til å blogge mens hun er der. Med mindre hun finner en internett cafè eller noe!

Jeg har kjent Becca siden 4. klasse. Da flytta jeg til Kabelvåg og startet i klassen hennes. Jeg husker første skoledagen, da jeg møtte Becca. Hun kom rett bort til meg og fortalte sin største hemmelighet. Siden da har vi vært bestevenner! Er det virkelig en person jeg er lik, så er det Becca. Opp igjennom årene har vi gjort utrolig mye sammen. Vi har delt fadderunge, vært på rideleir i Målselv, møtt kjekke gutter, leirskolen og ja, myye mer! Så for 2 år siden flyttet jeg til Fredrikstad siden mamma fikk seg jobb her. Da flytta Becca til Halden, som er nært Fredrikstad! Er ganske glad for at vi flytta så nære hverandre, da var det lettere å holde kontakten!

Fra da vi flytta og til nå har jeg møtt Becca 5-6 ganger. Ikke så mye, men det har vært veldig koselig de gangene jeg har møtt henne. I fjor sommer var vi blandt annet på Allsang på grensen der vi møtte Eric Saade. Også har vi vært i Fredrikstad, her hos meg. Iallefall! Da vet dere litt om hvordan jeg kjenner Becca, så håper jeg at dere liker gjestebloggingen min.

Sofie.

15.07.2012 kl. 15:17
så koselig,du får kose deg masse :-)
Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign