hits

Danmark dag 1

  • 22.07.2012, 12:26

Jeg våknet vel i ett-to tiden og da var jeg uthvilt etter mange timer søvn. Stod opp etter å ha logget i senga og dratt meg en halvtime, fiksa meg også kjørte vi til lokalbyen, Herning! Der kjørte vi litt rundt å så, men siden det ikke var noen butikker åpent siden det var søndag, bestemte vi oss for å dra på kinaresturanten for å spise. Servicen der var helt utrolig! Jeg fikk maten etter 5 minutter og det var en stor posjon. Ble rimelig mett og klarte ikke å spise opp halvparten engang!

Jeg ville også smake på sushi, og siden mamma hadde bestilt buffet, så gikk jeg å henta en liten sushibit. Det smakte helt JÆVLIG! Jeg spytta den ut med en gang og holdte på å spy over maten min... Ganske kleint når det er folk rundt meg som prøver å spise, også sitter jeg der og nesten spyr. Men iallefall. Fikk smakt det, og skjønner virkelig ikke hvordan folk klarer å like noe så ekkelt. Resten av dagen var vi på hytta og chillet. Så en del filmer og spiste masse godteri. Hytteliv i Danmark er virkelig bra, love it!!!

Ett slags kunstverk i Herning, Birk(?)
-Love Becca ♥

capturepictures // fotoblogg

22.07.2012 kl. 13:00
så fine bilder! :)
søt!:)

navn

24.07.2012 kl. 01:04
" Stod opp etter å ha logget i senga og dratt meg en halvtime". hadde du vært gutt, hadde det hørt såå feil ut, haha!

men fine bilder da :)
Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign