hits

Krangling i ett forhold

  • 27.08.2012, 18:46

Det er kranglig i så å si vært eneste forhold. Spørsmålet er: er krangling sunt, eller er det usunt for forholdet? 

Mange mener at krangling er sunt fordi da viser man den andre parten at man er glad i hverandre. Mens samtidig er det mange som mener at det er usunt fordi man mister følelser og respekt for hverandre. Jeg mener at kranglig er sunt! Såklart er det ikke sunt å krangle hver dag, hele dagen. Men av og til er det bra! Det er bra å kunne skrike den andre parten opp i ansiktet, beskrive følelsene sine og bare bli ferdig med det. Alt er så mye lettere etterpå! Samtidig kan det være dårlig å krangle i store mengder. Det kan gå hardt inn på forholdet. Man kan miste følelser for hverandre, bli lei av hverandre og rett å slett ikke orke mer! 

Men hva er det egentlig som får oss til å starte å krangle? Er det sjalusien, følelsen av å miste noen? Eller er det rett og slett fordi man synes det er gøy? Ikke vet jeg, men jeg vet iallefall at for mye krangling kan ødelegge ting. Ting som var perfekte, kan plutselig bli ødelagt. Av en krangel, eller flere. Ting blir ødelagt. 

- Hva mener du om krangling i ett forhold, sunt eller usunt?

-Love Becca ♥

connie m.

27.08.2012 kl. 19:07
Det er sunt å krangle LITT, men å krangle mye, det ødelegger forholdet. Det kan jeg skrive under på av personlige opplevelser. Jeg og xen kranglet så mye den siste tiden vi var sammen, og de siste mnd var det ille, og da var det nok, han ble rett og slett lei og mistet følelser pga det. Sier ikke at det skjer alle, men det er stor sannsynlighet. Det skjedde med meg.

G U N N N I S

27.08.2012 kl. 19:20
Sunt og krangle litt, men ikke for mye!

connie m.

27.08.2012 kl. 19:24
SV: Tusen takk! :) .. Åjaa, det var leit å høre, håper det går bra med deg!

diana

27.08.2012 kl. 19:25
Jeg synes det er både sunt og usunt jeg. Sunt fordi man får alt ut og kanskje order alt opp hvorfor krangelen startet. Også er det usunt man mister følelser, og begynner og hate hverandre. Også krangelen starter ofte av sjalusien. Men det beste er jo ikke og krangle. Noen ganger er det ikke sikkert det er krangling heller det kan være en stor diskusjon. :)

elida

27.08.2012 kl. 19:31
jeg synes det er sunt og krangle noen ganger , ikke stor krangel. Det kan gå veldig inn på forholdet om det er en stor krangel, men jeg synes det er både usunt og sunt<3

Naima

27.08.2012 kl. 19:40
Enig med deg , Becca <3

Michelle Bye

27.08.2012 kl. 19:52
helt riktig som du skriver rebecca..<3

Det er jo ikke sunt og krangle, men av og til er det bare deilig og slippe følelsene, krangle ferdig og kanskje bli enig om hva som skal skje videre.. Liksom, det er jo ikke sikkert man passer sammen hvis man krangler dag ut og dag inn 24/7..

Men av og til er det bra og krangle, ikke bare pga man VIL krangle eller klarer IKKE og stoppe, men også for og teste hvor høyt man elsker hverandre og at man ikke gir slipp på hverandre bare pga en krangel...

;) bra innlegg becca <3

Mathea

27.08.2012 kl. 21:48
tror det kommer litt an på hvor mye og ofte det er, og om det er sånn at man går hverandre på nervene konstant... tror ikke det gjør noe å krangle litt av og til for å få ut litt frustrasjon, men ja :)

ingerslilleverden.blogg.no

27.08.2012 kl. 22:18
Jeg vet hvert fall at om min mann hadde skreket meg opp i ansiktet hadde jeg kastet han på hodet og ræva ut. Noe så respektløst...

En god diskusjon takker jeg ja til, kan ikke alltid være enige. Men man skal vise respekt overfor partneren uansett hvor uenige man er. :)
Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign