hits

Jeg deler ikke alt på bloggen.

  • 02.09.2012, 18:35

Håper dere forstår bedre etter å ha lest dette innlegget!

Det er utrolig mange folk som dømmer meg etter bloggen min. Hva er vitsen? Jeg blogger om hverdagslige ting, legger ut bilder å skriver en liten tekst. Gir det noen som helst grunn for å dømme? Det morsomste er at folk skriver dritt om meg på nett og ikke klarer å si det til meg. Må dere virkelig skrive og snakke om det? Er dere så feige? Skjuler dere bak tastaturet og internett? Foreldrene deres må virkelig være stolte som har skapt barn som mobber og slenger dritt til personer de ikke kjenner. Lurer på hva dem hadde sagt om jeg hadde vist det til dem eller sendt dem en melding på facebook. Men heldigvis, så har jeg litt mer liv enn dere som snakker dritt. I det siste har jeg merka at i det siste har det vært mye drittslengning om meg på Twitter... Ikke positive ting, men negative. Sånn som dette.For det første, så kjenner jeg ikke vedkommende som skrev det. Jeg vet hvem han er og har sett han før, men jeg har aldri vært med han! Og for det andre, hva er vitsen med å skrive dritt om meg på twitter, når du ikke engang kjenner meg? Aner du hvor PATETISK det er? Du kaller meg fake, men hvem av oss er det som sitter å rakker ned? Deg eller meg? Jo, det er deg det!

Folk dømmer meg pga det de ser og leser om på bloggen.. Jeg deler ikke alt på bloggen heller da! Det er så mye mer som skjer rundt og med meg som jeg ikke deler! Grunnen til det er fordi jeg vil ha litt privatliv. Å vite at flere hundre leser bloggen min daglig, og kan vite sånne ting. Det er ubehagelig! Ihvertfall når man blir dømt såpass mye uten grunn. Jeg fikk også veldig mye kritikk for å ha farget håret rødt/lilla. Hva faen er galt med det? Det er mitt liv, mitt hår. Om jeg farger håret, har du ikke en dritt å si. Det er JEG som skal gå sånn, IKKE du. Enda en tweet. Men i motsetning til den andre tweeten, vet jeg mer hvem disse to guttene er! Men det jeg ikke skjønner er at jeg ikke har gitt dem en grunn til å være frekke. De er ELDRE enn meg og de burde vite bedre enn å sitte å rakke ned. Har de så mye finere hår enn meg? Er de så mye bedre enn meg? Nei.

I det siste har jeg også begynt å sminke meg annerledes. Jeg bruker mer øyenskygge og markerer bryna mine mer. Men nok en gang er det folk som må rakke ned.. Det er mitt ansikt og det er jeg som skal gå sånn. Greit om du ikke liker det, men da kan du holde kjeft om det. 

Meningen med dette innlegget var at jeg ville si at det er unødvendig å dømme meg etter det dere leser og ser. Det er virkelig mye mer bak det! Gjennom mine 15 år har jeg opplevd så mye mer enn alle andre. Det jeg har opplevd kommer jeg aldri til å dele på bloggen, og tenk. Når det er såpass at jeg ikke deler det, da kan dere tenke hvor alvorlig det er.

-Love Becca ♥

Rebecca Hiis Bergh

02.09.2012 kl. 18:41
Det er så tragisk med folk som skriver drittkommentarer!

02.09.2012 kl. 18:44
du ble utrolig mye finere nå som du har farga håret!!(ikke at du ikke var fin før altså)

ikke hør på hva andre sider, for du tok et veeldig bra valg. sminken din har også blitt finere! så bare stå på :)

Camilla Grettland

02.09.2012 kl. 18:48
Skjønner deg godt jeg, Becca!<3 Skjønner ikke at folk har så utrolig lite liv at de sitter og sprer dritt om alle på nettet .... Husk at du har gode venner som beskytter deg og bryr seg om deg! Loveu <3;*

farstad

02.09.2012 kl. 18:48
gla i dæ vænnen <3 du veit du har så mange fler som lika dæ enn misslika dæ .. Di som si no stygt om dæ, plages med sæ sjøl.. Å gjør d før å føle seg bedre enn alle andre..

Sofie Helmersen Lind

02.09.2012 kl. 18:53
Hærregud stakkars dæ! Du e dritpen <3 Ikkje bry dæ om ka de skriv t dæ, di e bære sjalu!

diana

02.09.2012 kl. 19:02
fy faen så dårlig gjort av folk!! Det er så tragisk! Stakkars deg, ikke bry deg om slike dritt sekker.
Herregud, det er så teit at folk skal slenge dritt om andre på internette!!

Shahe Drenica

02.09.2012 kl. 19:15
Jeg er kjempestolt av deg snuppa!! Loveu <3

Becca Alexandra

02.09.2012 kl. 19:17
Shahe Drencia:

Tusen takk, love you 2! <3

Silje G.

02.09.2012 kl. 19:31
Er så patetisk når folk rakker ned på andre uten grunn, sier bare til de som rakker ned på andre.. skaff dere ett liv! Synes bloggen din er veldig bra og syns du skal fortsette sann som nå! :-)

Eline Skogstad

02.09.2012 kl. 19:33
Skjønner ikke hvorfor folk slenger med drittkommentarer på nettet. Syns det er tøft å gjøre det en vil uten å tenke på hva folk kan komme til å si!

Mariann

02.09.2012 kl. 19:37
Det er utrolig bra skrevet! stolt av deg!:) fint du tørr og ta opp sånt på bloggen:)

Jeg vet om mange av de som baksnakker deg, de baksnakker alle, alle har sagt noe dritt om en person.

du har også baksnakket selv, ingen i hele verden kan si og mene at de aldri har sagt noe stygt bak ryggen til en de kjenner eller ikke. ingen er perfekte! :)

Villemo Marie

02.09.2012 kl. 19:41
Mariann: Litt forskjell på å baksnakke en person og trakassere de på nettet da.

Malin

02.09.2012 kl. 19:42
jeg diggær deg seh! frå nå av er jeg din nye faste lesær!

Moiicamilla

02.09.2012 kl. 20:40
Så enig! patetisk..

Monica

02.09.2012 kl. 20:53
Har ikke vært innom bloggen din eller lest den før, men jeg synes det er tragisk av folk å holde på sånn. Trøst deg med at sånne folk aldri blir voksne i hodet ;)

Therese Lilli

02.09.2012 kl. 21:08
Jeg vet godt åssen du har det imed at jeg selv har en blogg og alle elsker og henge ut bloggere osv men du må nesten bare heve deg over det og la de bare prate dritt om deg selv om det ikke er noe morsomt men så lenge det er det de vil bruke tiden sin på så får de heller kose seg med det. Du er den du er å du burde være stolt over den du er om du bestemmer akkuratt om du vil ha lilla eller blondt hår bare du er fornøyd. Jeg selv synes det så dritt kult ut! :)
Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign