hits

Vidergående

  • 11.02.2014, 17:20

Hei!

Har fått noen spørsmål om hvordan linje jeg går på vidergående. Og jeg går på...studiespessialisering!

I utgangspunktet kom jeg inn på design og håndverk i Sarpsborg, men jeg måtte takke nei til tilbudet.. Grunnen til at jeg måtte takke nei var pga ryggproblemene mine. Det er nemlig slik at på design og håndverk er det veldig mye fysisk arbeid der man må stå mye, og det hadde ikke ryggen min takla. Så jeg valgte å søke på studiespessialisering i Halden istedenfor. Og der kom jeg inn!! Ble kjempeglad for at jeg kom inn på en linje i byen jeg bor i ettersom jeg da slapp å pendle.

Plutselig var sommerferien over og jeg var klar for første skoledag! Følte at første skoledag var helt okei. Heldigvis for meg kjente jeg mange på skolen og kom i klasse med to av venninnene mine fra klassen på ungdomsskolen. Den første uken på studiespess var helt okei, men ukene etter ble det verre. Vi fikk lekser i nesten alle fag så å si hver eneste dag, dette i tillegg til innleveringer, prosjekter og prøver. Sistnevnte har vi hatt 1-3 stykk av hver eneste uke. Desverre for meg var jeg veldig dum angående prioriteringene mine. Jeg var så dum at jeg prioriterte venner framfor å pugge til prøver, så karakterene mine har gått ekstremt mye ned. De har gått så mye ned at jeg er i ferd med å måtte gå 1. året om igjen - mer vil og tør jeg ikke å si.

Studiespessialisering er en veldig krevende linje og man kan ikke bare tro at man kan bestå i alle fag uten å gjøre en innsats. Her kreves det ekstremt mye arbeid for å oppnå gode resultater! Derfor er et av nyttårsforsettene mine å jobbe mer med skolen og bestå i alle fag. Fordi jeg vil ikke gå 1. året om igjen! Heldigvis har jeg klart å gjøre det bra hittil i år, og jeg har allerede fått tre 4'ere! Håper jeg klarer å fortsette med så bra karakterer.- Hvilken linje går du på?

The Hsk

11.02.2014 kl. 17:26
Jeg går også på studie! Kan være slitsomt til tider, og man må virkelig jobbe for karakterene.. Men det er en super linje, og jeg kunne ikke sett for meg å gå på noe annet :)

Kaisa Elise

11.02.2014 kl. 19:19
Ferdig med skole , men fikk helse, design og frisør :) nå er jeg frisør lærling :)

Anna Margaret Leader

11.02.2014 kl. 19:52
Utrolig bra karakterer, går studie selv og vet hvor krevende det er, stå på! :-)

Nismah

11.02.2014 kl. 21:07
ikke tenk negativt at du må gå om igjen, tenk positivt at du vil klare deg <3

Maren

11.02.2014 kl. 22:06
jeg gikk også studiespesialiserende :) er en god del jobbing ja, hvertfall om man vil ha nogelunde bra karakterer, hehe :D lykke til videre! :)

Andrine

11.02.2014 kl. 22:13
Jeg går helse og sosial nå, men jeg skal faktisk gå oppigjenn vg1 neste år på design !

diana

11.02.2014 kl. 22:36
Går på stiudie jeg også. Veldig enig, det kreves veldig mye for og bestå i fagene! Gikk en del ned fra ungdomskolen også og er på vei til og bygge meg opp! huhu! Lykke til videre!:)

Ulrika

12.02.2014 kl. 02:34
Går samisk VGs studiespesialisering og trives veldig godt! Håper du får til målet ditt,stå på:) du får til å klarer det du vil

Beccas nr 1 fan

12.02.2014 kl. 10:10
Du er så utrolig pen omg!
Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign