hits

Hvordan bli toppblogger

  • 13.09.2014, 21:00

For å bli toppblogger, er det to ting som er et MUST! Du må ha restylane og du må ha silikon. Du kan gjerne ha tatt flere operasjoner, jo flere jo bedre! Du kan ikke ta bilder til et innlegg uten å ha duckface, puppene pressa langt opp i trynet og gjerne en eller ti acneposer i bakrunnen.

Og du kan ikke legge ut noen dårlige innlegg, du må du fremstille deg og livet ditt så perfekt som overhodet mulig.. Du har ingen kviser, du har ingen uvenner og du er helt perfekt, ihvertfall med den heftige rompa, som du gjerne presser ut på bilder for at den skal se enda større ut, enn det den egentlig ikke er.. Du spiser som regel sushi hver dag, men om du ikke gjør det, så finner vi deg sikkert på Fridays eller Vapiano der du sitter med speilrefleksen å knisper bilder for harde livet. Kvalitet på bildene bryr du deg ikke om, så lenge du har et bilde til de "fantastiske" leserne dine, som du setter så ekstremt stor pris på. Fordi de er jo trossalt grunnen til at du kan bade deg i sushi og designervesker.

Du har mange sponsorer, som gjerne sponser deg med vippeextentions og gelenegler. Fordi du synes jo at det er så godt å kunne våkne opp uten å måtte ta på deg maskara. Vippeextentions er jo virkelig tingen! Om du ikke blir sponset med vippeextentions og gelenegler, blir du gjerne sponset med smilelab og produkter fra coverbrands. Du skriver gjentatte ganger på bloggen at du egentlig var for sliten til å blogge den og den dagen, men at du måtte for å holde sponsoravtalene dine. Virkelig viktig å gjøre leserne dine oppmerksomme på at du har sponsoravtaler!!! For, hvem toppblogger har vel ikke det?

Når du føler deg sliten og lei, så må du absolutt informere leserne dine om dette! Du skriver et laaangt innlegg om hvor hardt livet ditt er og hvordan du skal klare deg videre. Du legger gjerne til at livet ditt ikke er like perfekt som leserne dine tror og at du også er et normalt menneske. På slutten av innlegget skriver du at du ikke skrev innlegget for å få oppmerksomhet, men at du skrev det fordi du ville ha en plass å dele det. Men uansett hvor "hardt" det var for deg å skrive dette innlegget, skriver du også gjerne at vi må dele det videre for å hjelpe folk i samme situasjon som deg. Dagen etterpå, når du har fått et par tusen lesere til, så er livet ditt plutselig helt perfekt igjen og du er ikke lei deg lenger, alt takket være de fantastiske leserne dine som får deg til å tenke andre tanker.

Du legger aldri ut et bilde uredigert, og du bruker gjerne 4-5 timer på å redigere bildene. Som regel ender det opp med at du retusjerer hele trynet ditt så mye at man såvidt kan se øynene dine. Fordi, kviser har du ikke og urenheter har du ikke. Huden din er jo så perfekt, og det må jo du prøve å overtale hele Norge om. Fordi, alle innbyggerne i Norge bryr seg virkelig mye om du har en kvise eller to.

Til slutt må du ikke glemme å informere leserne dine over hvor fantastiske de er mot deg. Du hadde jo aldri vært på topplisten hvis det ikke var for dem!!!

 

 

 

 

Dette er overhodet ikke en diss mot folk som tar operasjoner, restylane eller vippeextentions. Skal selv ta vippeextentions på tirsdag så jeg har ingenting i mot det. Hele innlegget er skrevet på en ironisk måte og var ment som et humorinnlegg.

Tiffany & Daisy

13.09.2014 kl. 21:12
Egentlig et veldig bra innlegg! Er ganske så sant! :S

Nikita <3

13.09.2014 kl. 21:37
Morsomt innlegg :D

Anonym

13.09.2014 kl. 22:44
Supert innlegg! Er ganske så sant, ja

Therese Bråthen<3

13.09.2014 kl. 22:50
Vakkert skrevet og så sant :) Endelig er det noen som virkelig får satt ord på det jeg har sagt i alle år :) Stå på videre :D

maded

13.09.2014 kl. 23:19
Jeg skjønner at du skriver dette innlegget i sammenligning med sophie elise, men ta fotballfrue. Norges mest kjente blogger, ser du henne med silikon, restylane eller andre operasjoner ?

Becca Alexandra

13.09.2014 kl. 23:33
maded: Er ikke bare Sophie Elise jeg tenkte på når jeg skrev dette innlegget. Fotballfrue har selv sagt at hun har prøvd restylane, men sånn sett dømmer jeg ingen toppbloggere. Bare skrev innlegget litt på spissen og det meste jeg skrev er skrevet på en ironisk måte :-)

susanncrook

14.09.2014 kl. 00:54
veldig enig i det du skriver!
Haha, så utrolig bra skrevet! :p

millashjorne

14.09.2014 kl. 05:06
Artig innlegg!

Mye sant i det du skriver her gitt! :P

jenny

14.09.2014 kl. 08:20
Jeg har tatt restylane 2 ganger og skal nå på fredag og, jeg er ikke topp blogger da! hehe.

Synes noe av det du skriver feier alle over en kam, og at det blir litt feil. Men ser poenget ditt om visse toppbloggere;) ha en fin dag;)

Mariabb92

14.09.2014 kl. 12:34
Kjempe artig innlegg! :D

Kathrine

14.09.2014 kl. 14:41
Haha, så genialt skrevet! Mye sannhet her ja!

Line

16.09.2014 kl. 00:28
Takk! Haha, godt skrevet og med en fin humoristisk vri. Men godt at noen for sagt det :P
Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign