hits

Home sweet home

  • 06.08.2014, 01:55

Hei

Kom hjem igår i 10 tiden på kvelden etter en reise på nesten 16 timer. Jeg hadde døgnet også, så var ganske sliten når jeg kom hjem! Amanda kom å henta meg på togstasjonen slik at jeg slapp å bære all bagasjen selv. Hadde en koffert og to store esker stappfulle med klær, så det var nok å bære på iallefall! Når jeg kom hjem ble Amanda her litt, før hun dro hjem. Etter at hun dro, så jeg litt på tv og la meg! Var veldig trøtt og sliten etter en lang dag.

Siste dagen min i Nord Norge var veldig fin! Var med Sofie (en venninne jeg har kjent siden 4.klasse). Vi dro til Bacalao i 11 tiden på kvelden og tok oss en kopp med varm sjokolade, før vi gikk ut å satt oss på brygga. Veldig koselig! Har hatt det veldig fint de 2 ukene jeg har vært i Nord Norge, men kjenner at det er godt å være hjemme igjen. Borte bra, men hjemme best ;-)

<3Sofie

06.08.2014 kl. 10:55
Savna dæ snuppa <3
Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign