hits

Dette visste dere ikke...

  • 13.10.2014, 18:50

- Jeg blir alltid kvalm når jeg skal reise bort. Altså, ikke når jeg skal på overnatting hos venninner, men når jeg f.eks skal til Nord Norge eller Oslo. Dette er utrolig slitsomt fordi jeg gleder meg jo til å reise, men det virker som at magen min gruer seg og prøver å holde meg tilbake.
 

- Jeg har utrolig lett for å bli kjent med folk! Er det noe jeg virkelig elsker, så er det å bli kjent med folk og stifte nye vennskap, heldigvis er jeg en såpass utadvent person at dette ikke er noe problem for meg.
 

- Jeg har en høne som kjæledyr. Hun heter Pinochio og hun er 4 måneder. Jeg fikk henne i sommerferien og da var hun en liten kylling på 1 dag og nå er hun hele 4 måneder, haha. Det er mange som ikke har trodd på meg når jeg har sagt at jeg har en høne som kjæledyr, men det er helt sant! De første månedene hadde vi henne i en svær pappeske på rommet mitt, men det begynte å bli veldig slitsomt i lengden ettersom at hun kaklet så mye. Nå står hun inne i "uthuset" vårt. Vi har et lite "hus" i hagen der vi bare har ting og der står hun nå! Jeg og stefaren min har laget et slags rom til henne inni der og det ble veldig bra med stor plass. Har også hengt opp en varmelampe der slik at hun ikke skal fryse/dø på vinteren.
 - Det første jeg gjør når jeg kommer hjem fra skolen er å løpe opp på rommet, ta av meg alle klærne, ta på meg en svæær t-shirt og kosebukse. Altså, hvor stress er det ikke å gå i trange bukser hele tiden? Det er jo så klart opp til hver og enkel person om hva man går med, men nå snakker jeg generelt om jenter. Uansett, den beste følelsen i verden er når man tar av seg bhen etter en lang skoledag og får skiftet til koseklær, åååh himmelsk!!
 

- Jeg utsetter alltid skolearbeidet til dagen før. Dette er en veldig dårlig egenskap jeg har, men jeg har dessverre alltid vært sånn at jeg utsetter det til siste liten. Dette har ofte endt med at jeg har vært våken hele natten for å jobbe eller at jeg har fått en dårlig karakter. Må virkelig skjerpe meg på denne fronten!
 

- Jeg blir fort betatt av gutter, men det tar lang tid før jeg blir forelska. Jeg vet ikke hvorfor det er sånn, men jeg tror det har noe med at jeg har vanskeligheter for å stole på gutter.
 

- Jeg er UTROLIG kresen på mat! Jeg er så kresen at det er helt sinnsykt, det er også en av grunnene til at jeg hater å spise hos andre, nettopp fordi jeg ikke vet om jeg liker det jeg kommer til å få og jeg føler at det er uhøflig å ikke ville spise det da. Kan ta noen eksempler på hvor kresen jeg er: jeg liker ingen bær, jeg liker Èn frukt og det er grønne epler, jeg liker ikke pasta, pølser, kylling (bare kyllingfillè lol??), jeg liker ikke tomat, men jeg elsker ketchup! Hahaha, der har dere et eksempel på hvor kresen jeg er. Syns ikke det er noe særlig morsomt å være så kresen fordi det er jo masse mat som ser så godt ut, men som jeg ikke vil prøve å spise nettopp fordi jeg er kresen.
 

- Jeg hater å kjøpe nye sko, men jeg elsker å ha nye sko. Haha, dette er vel egentlig ganske rart fordi det er jo "normalt" at jenter elsker å kjøpe sko, men jeg er ikke sånn som drar til byen for å kjøpe sko, jeg er mer på klesfronten!
 

- Det som surrer rundt i tankene mine 24/7 er billappen, selv om det er 11 måneder til jeg kan få den. Hver eneste gang jeg jobber tenker jeg at jeg er ett steg nærmere lappen! I tillegg til at jeg nå har begynt å spare opp penger til den, så har jeg øvelseskjørt veldig mye. Jeg kjører omtrent hver eneste dag og det er jo kjempegreit fordi jeg blir trygg på trafikken, vikeplikter og kjøremåter. Men i alle fall så gleder jeg meg til å ikke måtte være avhengig av andre hele tiden (eller bussen), åååh la det bli den 10. september snart a plis :(
 - Jeg klarer ikke å spise godteri eller potetgull i små mengder. Enten spiser jeg alt på en gang eller så spiser jeg ingenting. Dette er utrolig kjipt fordi jeg blir så kvalm og jeg spiser mye mer enn det jeg egentlig "klarer" bare fordi jeg ikke klarer å stoppe.
 

- Jeg kom inn på utveksling i New Zealand og jeg skulle egentlig ha vært der nå, men slik ble det dessverre ikke.. Ble mye frem og tilbake med tanke på lån og stipend, så da valgte jeg å bli igjen i Norge. Det er noe jeg synes er veldig dumt siden jeg hadde gledet meg i mange år til å dra på utveksling og når tiden kom viser det seg at jeg ikke kan..
 

Malin Våde

13.10.2014 kl. 20:56
Åh, så mye morsomt! :-)

valee

14.10.2014 kl. 15:38
Jeg er også UTROLIG kresen på mat!

-Rikke

14.10.2014 kl. 18:46
Blir ikke høna ensom når den ikke har flere andre høner/haner/kyllinger rundt seg?

Becca Alexandra

14.10.2014 kl. 20:28
Anonym: Kan godt hende hun er ensom, men det virker som hun trives alene :)

Lene Litsheim

14.10.2014 kl. 20:33
Vi er like på det der med godteri. Jeg sluker lett en sjokoladeplate! Kan jo ikke bare la den ligge heller?! haha!

Så fin og søt blogg du har :)

Nikita <3

15.10.2014 kl. 09:07
Bra innlegg :)

Lene Larsen Rørvik

15.10.2014 kl. 11:22
bra innlegg :)

Little Miss Sunshine

15.10.2014 kl. 15:03
Artig innlegg! Jeg hadde faktisk en hane da jeg var liten :-)

Sidra, kommenterer tilbake

15.10.2014 kl. 19:59
du er skikkelig pen altså! bra innlegg <3

Cindy

16.10.2014 kl. 13:32
haha! bra innlegg! jeg er også utrolig kresen på mat.. veldig kjipt!

Renate

17.10.2014 kl. 16:54
Bra innlegg om deg :) Jeg følte jeg ble mye bedre kjent med deg. Du må ha en fin helg!

lise

13.01.2015 kl. 19:27
Hei :) lurer så veldig hvor brillene dine er fra? :) du kledde dem!

Becca Alexandra

14.01.2015 kl. 10:35
lise: Hei! Brillene mine er fra Grense Optik på Nordby i Sverige. Tusen takk :-)
Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign