hits

Min første gang... DEL 2

  • 14.03.2015, 00:00

MINNER OM SPØRREUNDERSØKELSEN MIN >HER<, HELT ANONYMT.
 

Min første kjærlighetssorg... 
 

Min første kjærlighetssorg var når jeg gikk i 6. klasse. Det hadde begynt en ny gutt på skolen som var ett år mindre enn meg, og jeg syntes at han var så kjekk. Jeg hadde lyst å bli bedre kjent med han, men jeg var veldig sjenert. Etter en stund tok jeg motet til meg, og spurte om han ville finne på noe. Han sa nei, og da ble jeg så knust. Jeg tok bussen hjem fra skolen, gikk inn på badet og satt på den tristeste sangen jeg hadde på tlf, så stod jeg og så på meg selv i speilet mens jeg gråt.
 

Her er meg når jeg gikk hjem fra bussen mens jeg gråt og hadde kjærlighetssorg, haha!
 Mitt første møte med alkohol...
 

Mitt første møte med alkohol var nyttårsaften 2010-2011 og jeg var vel 13 år gammel. Jeg hadde en eldre venninne (hun var da på tidspunktet 17 år. Har enda kontakt med henne den dag idag) som spurte om jeg ville være med henne på en nyttårsfest. Såklart ville jeg det! Å drikke alkohol hørtes jo kjeeempekult ut, så jeg takket ja med en gang. Vi dro til en venninne av Frida (venninna mi) der vi spiste pizza, drakk alkohol og så på rakettene. Jeg drakk vel nok til å bli brisen, men jeg ble aldri full. Husker at jeg syntes det var så morsomt å være brisen fordi alt i hodet mitt snurret rundt! Det som var enda mer morsomt var at jeg klarte å lure mamma og stefaren min til å tro at jeg skulle "sove hos en venninne".
 

Meg og Frida, hahaha
 
Min første mensen...
 

Var faktisk på bursdagen min i 4. klasse, dagen jeg fylte 9 år. Jeg var på et kjøpesenter med min x-stefar, også merket jeg at det var noe som rant. Jeg trodde jeg hadde tisset på meg, men så gikk jeg på do og da fant jeg ut at det var mensen som hadde kommet. Jeg husker at jeg begynte å gråte og fikk panikk, så jeg ringte mamma og hun fortalte meg hva jeg måtte gjøre. Etter hvert ble jeg mer vant til tanken på at jeg faktisk hadde fått mensen. Jeg husker at jeg var skikkelig stolt når jeg fortalte det til jentene i klassen ettersom at jeg fikk det først av alle. Dagen før hadde jeg bassengbursdag, så jeg er glad for at jeg fikk det etter feiringen min! 
 

Mitt første kjæledyr...
 

Mitt første kjæledyr var en katt som jeg kalte for Snoopy. Det var en svart hannkatt som jeg fikk når jeg var 5-6 år. Jeg hadde han omtrent 2 år før han stakk av, og ble drept (var en kattemorder i nabolaget der vi bodde)... Husker det som det var i går. Han hadde vært borte i mange dager, og mamma fortalte at hun ikke trodde at han kom tilbake igjen, noe som stemte. Fikk heldigvis en ny katt noen år senere som jeg valgte å kalle for Kosegutt. Vi måtte desverre avlive han for 1 måned siden..
 

Her har dere Kosegutt! (Fant ikke bilde av Snoopy..)
 Min første hårkatastrofe...
 

Huff, dette var en katastrofe! Jeg gikk i 5. klasse og var dritt lei av å håret mitt var så lyst og blondt. Jeg ville prøve noe nytt og dermed kjøpte jeg svart hårfarge. Søskenbarnet mitt farget håret mitt med fargen og det ble svart, kullsvart. Slik hadde jeg det en liten periode før jeg ble lei og ville bli blond igjen. Jeg var jo så liten og uerfaren at jeg trodde man ble blond etter en blekerunde. Håret mitt endte fra å være kullsvart til å bli knæsj ORANSJE. Husker at jeg var så flau når jeg kom på skolen, og jeg ble faktisk mobbet for det en liten periode. Etter 10 måneder klarte jeg endelig å forstå at jeg måtte til frisøren for å faktisk bli blond igjen. Da forstod jeg at jeg kanskje skulle lære litt mer før jeg skulle farge håret med hjemmefarging igjen.
 HUFF! Glad jeg ikke ser sånn ut lengre for å si det sånn! 
 

Håper dere likte del 2, kanskje det kommer en del 3?

Katrine Bjellhansen

14.03.2015 kl. 00:01
Minner:)

Camilla

14.03.2015 kl. 00:12
Haha! Mange fine bilder :-)

emilie

14.03.2015 kl. 10:36
haha artig å lese, spesielt gøy med bilder!

Emilie-Therese

14.03.2015 kl. 14:25
Så moro å lese!

Veronica S

14.03.2015 kl. 18:28
For et herlig innlegg!!

Jeanett Hensel

14.03.2015 kl. 18:59
Elsker slike innlegg, har sett slike videoer også, har vurdert å gjøre dette selv :) hehe

14.03.2015 kl. 22:24
Haha, morsomt innlegg! :D
Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign