hits

10 funfacts

  • 17.01.2015, 23:52

Hei dere ♥
 

Jeg har hatt funfacts innlegg om meg selv før, derfor tenkte jeg kanskje at det hadde vært morsomt om kjæresten min skrev 10 funfacts om meg! Her har jeg ingen kontroll over hva han velger å skrive, og det er jo det som er morsomt! Dere blir jo "kjent" med meg på en helt annen måte når han skriver det, enn om jeg hadde skrevet dette selv. Here we go!
 

10 punkter om verdens beste kjæreste
 

1. Becca liker ikke å stå opp tidlig, i hvert fall ikke når vi har skole, grunnen til det er at hun legger seg veldig sent, for å snakke med meg på telefonen, noe jeg syntes er veldig søtt.
 

2. Becca en person som må ha orden på alt. Alt må være på sin plass, som selvfølgelig Becca bestemmer. Egentlig så er det veldig fint, fordi at hvis ikke jeg finner noe, så er jeg sikker på at Becca vet hvor det er.
 

3. Det som er bra med Becca er at når vi skal sove, vet jeg alltid når hun sovner. Fordi når vi legger oss, så rister hun med hele kroppen, og dette forteller meg da at hun har sovnet. Hun gjør dette helt ubevisst og visste faktisk ikke om dette før hun så at jeg skrev det her, haha!
 

4. Becca hater å se på fotball, eller spille fotball. Dette er noe jeg ikke skjønner fordi hun har drevet med mange idretter før, der en av dem var fotball. Men nå er det hånball og styrketrening som Becca liker best.
 

5. Becca gleder seg til jeg får billappen, sånn hun kan få en privat sjåfør som henter hun og kjører hun hvor hun vil. Sånn at hun slipper å gå hele tiden, noe som egentlig er veldig sunt.
 

6. Becca elsker å ta bilder, både fine og morsomme inspirasjons bilder. Det hun elsker mest er å ta køddebilder. 70 % av bildene på telefonen min og hennes består det av bilder der vi begge kødder.
 

7. Becca elsker å spise rå kjøttdeig, eller pizza som ikke har kommet inn i ovnen. Men av dette får hun veldig vondt i magen av, og hun angrer på det hver gang. Hun sier at hun aldri skal gjøre det igjen, men etter to dager så gjør hun det samme igjen.
 

8. Becca liker å synge, dette gjør hun veldig ofte, men hun gjør det aldri når hun er i byen. Grunnen til det er at hun mener at det er kleint. Ordet "kleint'' bruker hun veldig ofte, fordi hun syntes at alt er kleint, uansett hva (nesten i alle fall)
 

9. Becca kan få ett lite sjokk, når man overrasker hun med besøk, uten at hun er forbredt på det. Responsen man får da er ''hva faen gjør du her?''.
 

10. Becca har veldig mye klær, noe dere kanskje vet. Men dere vet ikke at alle klærne hennes er sortert etter farger.
 Camilla Heindorf

18.01.2015 kl. 00:28
Kult innlegg. :)

Ingrid

18.01.2015 kl. 08:38
Så gøy å lese :)

Madde K.K

18.01.2015 kl. 09:59
Morsomt med fun facts!

Håper du får en fin søndag :)

Caroline

19.01.2015 kl. 14:21
så kjekt å lese! :D
Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign