hits

Halden Hudklinikk

  • 01.04.2015, 21:50

                                                                                                                                                        // Sponset behandling


Igår tidlig før jeg dro på jobb var jeg hos Hege på Halden Hudklinikk for å få en dyprens av huden, samt napping av bryn, og farging av bryn og vipper. Jeg (som mange andre ungdommer) sliter i perioder med mye urenheter i huden, og dette var jeg blitt lei av. Spesielt nå den siste tiden har jeg slitt mye med hudormer og kviser, og jeg så virkelig ikke ut før jeg kom til hudklinikken. Før jeg kom til Hege, hadde jeg store røde kviser spredt rundt i ansiktet, samt at store deler av ansiktet mitt var fult av hudormer. Jeg føler meg absolutt ikke komfortabel med meg selv når jeg har slike utbrudd i ansiktet.


Timen min startet klokken 11.00, men allerede 10.55 ble jeg hentet inn av Hege for å få behandlingen min. Hege var utrolig snill, og kom med mye informasjon om hva hun gjorde underveis i behandlingen, samt hva det hun gjorde hjalp mot. Behandlingen med dyprens av huden, og forming av øyenbryn, samt farging av øyenbryn og vipper tok 1 time og 15 minutter, men tiden gikk fort og det var utrolig deilig å bare slappe av. Når jeg fikk dyprensen i huden fikk jeg også nakke og ansiktsmassasje med en deilig olje, kan dere tro det var deilig eller? Huden blir jo ikke perfekt etter en behandling, så man burde iallefall gå til behandling to-tre ganger før man oppnår det ultimate resultatet. Men jeg er storfornøyd med resultatet jeg fikk etter denne ené gangen! Huden min fikk en total "makeover", og store deler av urenhetene mine ble borte. Alt i alt er jeg kjempefornøyd med behandlingen jeg fikk hos Hege, og jeg gleder meg til neste gang!


Hege holder til i Dyrendals medisinske senter i Halden. Hun tilbyr mange ulike tjenester, blant annet fotterapi, botox, hårfjerning og mye mer. Sjekk ut hvilke tjenester Hege tilbyr, samt prisliste HER.


TIL ALLE SOM VIL BESTILLE TIME FÅR DU 200 KR I RABATT OM DU SIER AT DU SÅ DETTE PÅ BLOGGEN MIN ELLER HØRTE OM DETTE FRA MEG. DU MÅ BESTILLE TIME I LØPET AV APRIL FOR AT TILBUDET SKAL VÆRE GYLDIG! BEHANDLINGEN KOSTER VANLIGVIS 850 KR, MEN OM DU BESTILLER I APRIL FÅR DU DET FOR 650 KR.


Her er jeg sminkefri før behandling, helt uredigert:Napping av øyenbryn.Rensing og peeling av huden før selve behandlingen. Peelingen hjalp mot tørre og gamle hudceller. Fra starten av behandlinge hadde Hege på en slags dampmaskin for å åpne porene slik at det blir en optimal mykgjøring. Her får jeg smurt en varmekrem i ansiktet som svidde i huden, men Hege viftet med ett ark slik at det ikke skulle svi. Denne varmekremen var med på å øke blodsirkulasjonen i ansiktet, noe som er nødvendig for utklemming av hudormer.Her klemmer hun ut hudormer og kviser. Dette gjorde SYYYKT vondt, men det hjalp! Alle hudormene ble ikke borte, men over halvparten av dem ble det. Og det tok bare 5-6 minutter for å få fjernet såpass mange, Hege er virkelig dyktig!
 


Her har Hege lagt en enzym maske på meg. Denne masken var oppstrammende og fuktighetsgivende for huden. Mens jeg hadde denne masken på meg, farget Hege øyenbryna og øyenvippene mine.


Hege fjernet masken med myke svamper, og nå var behandlingen ferdig. Jeg er kjempefornøyd!
Madeleine

01.04.2015 kl. 22:22
det så herlig ut =) Får ikke gått inn på linken du la ut for du har sperre på siden din =)

spisogspar

01.04.2015 kl. 22:52
Det er så deilig å få hudpleie:) Godt med litt luksus i hverdagen!

Josefine Holter

01.04.2015 kl. 23:44
Så godt ut!

Daniel Miller

02.04.2015 kl. 00:01
Ser forfriskende deilig ut! Må prøves ut:)

mairho

02.04.2015 kl. 16:38
Det så veldig herlig ut!

kristinerosok

03.04.2015 kl. 00:47
Så deilig med litt velvære :) God påske!

Leah Victoria Forsberg

04.04.2015 kl. 12:57
Det så behagelig ut :D Må prøves :)

Latte&Lullabies

07.04.2015 kl. 14:21
Det så veldig herlig ut :)
Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign