hits

Hudbehandling nr 2

  • 19.04.2015, 17:29

                                                                                                                                                  // Sponset behandling


Hei! På var jeg tilbake hos Hege på Halden hudklinikk for å få den siste hudbehandlingen. Sist gang jeg var der var for to uker siden, så nå var det på tide med den siste behandlingen. Behandlingen jeg fikk var en dyprens av huden, akkurat samme behandling jeg fikk sist gang. Etter forrige behandling fikk jeg et kviseutbrudd, men det visste jeg om på forhånd. Dette var hudens måte å reagere på ettersom at behandlingen er ganske "voldsom" med tanke på at det er mange ansiktsmasker, utpressing av urenheter og oljer involvert. Men det gjorde meg ingenting, huden blir jo så fin etterpå! Og ikke minst dobbelt så fin etter behandling nr 2. Det er absolutt ikke nødvendig med to behandlinger, men jeg valgte å gjøre det siden jeg har hatt ekstreme tilfeller av urenheter i huden den siste tiden. Men nå er huden min god som ny!
 

Min erfaring gjennom denne prosessen om jeg kan kalle det slik, har vært kjempefin. Huden min har virkelig fått en makeover, og jeg er kjempefornøyd. Vil absolutt anbefale denne behandlingen til alle som sliter med urenheter i huden. Over halvparten av urenhetene blir borte og huden ser så mye renere ut, noe den definitivt er.
 

Vil også minne om at du får 200 kr i rabatt på denne hudbehandlingen om du bestiller time i løpet av april. Dette gjelder bare om du oppgir meg eller bloggen min. Om du vil ha dyprens med massasje koster det 650 kr inkludert rabatten, men om du bare vil ha dyprens koster det 450 kr inkludert rabatten. Det er absolutt en fin pris for en slik behandling, spesielt når resultatet blir så bra! Så sett i gang å bestill time, du vil ikke angre ;-)


Hege tilbyr ikke bare hudbehandlinger, men masse annet også. Finn ut hvilke behandlinger Hege tilbyr, samt prisliste HER.Her er huden min rett etter behandlingen. En dyprens for huden er ganske brutalt, og huden min ser faktisk verre ut på bildet enn før behandlingen startet, men det er bare sånn noen timer. Det "jevner" seg mer ut og blir fint etterhvert.
 // Alle bildene er helt uredigerte for å vise behandlingen på "ekte" //
 

Madde K.K

19.04.2015 kl. 20:21
Det blit spennende med ferdig-resultat :)

Håper du får en fantastisk uke :)

juliesommer

22.04.2015 kl. 21:07
Fin blogg du har, og utrolig fin header. Blir spennende å se hvordan huden blir :-)
Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign