hits

Vakre Amsterdam

  • 20.06.2015, 02:38

Hallo fra Amsterdam! :-)

 

Jeg rakk aldri å blogge igår når jeg kom fram til Amsterdam fordi det ble mye forvirringer, venting og stress. Var framme på hotellet i 22. tiden igår og da var jeg så utslitt at jeg gikk i dusjen, og hoppet rett i senga etterpå! 

Over til dagen idag! Jeg og mamma stod opp i 10 tiden, fikset oss og tok toget til Amsterdam sentrum. Vi gikk i mange shoppinggater (de er syyykt lange), så gikk vi på en café å spiste en god lunsj. Mens jeg tok bilder av gaten vi gikk i syklet denne mannen mot oss, han så at jeg tok bilder og da ha ga meg en liten pose som jeg klarte å fange med kameraet, hahaha! Lo godt når jeg gikk igjennom bildene og så dette.Her var jeg og mamma innom en skobutikk som lå i gaten.

Denne fantastiske gode lunsjen spiste vi på en café på et av kjøpesentrene som heter "De Bijenkorf". Kostet vel 10 euro til sammen for dette, altså ikke så veldig dyrt.Når vi hadde spist ferdig lunsjen gikk vi rundt på De Bijenkorf og tittet i butikker da jeg ble stoppet opp av en dame som lurte på om hun kunne krølle håret mitt med en krølltang hun prøvde å selge sammen med kollegaene sine. Jeg takket ja til det og fikk håret mitt krøllet/stylet gratis, man kan vel ikke si nei til det? Hun prøvde desperat å selge meg krølltanga, men jeg har en fra før og ville ikke kjøpe den av ho. Da ble ho ganske sur og ville ikke engang si hade når vi gikk.. 

 Etter lunsjen fortsatte vi på shoppingen! Meg+Amsterdam+shopping=sant<3

 Etter noen timer var vi så slitne at vi bestilte en sykkel som vi satt på til en resturant like ved Anne Frank huset, der vi spiste en god middag med en helt fantastisk dessert! Etter det gikk vi tilbake til togstasjonen og tok toget hjem igjen til hotellet. Har hatt en kjempefin dag i Amsterdam med masse shopping, god mat og vakre bygninger så langt øyet ser. 

Madde K.K

20.06.2015 kl. 10:53
Det så veldig koselig ut!

Håper du får en herlig helg :)

Kamilla Haaland

20.06.2015 kl. 11:16
åh, elsker den byen <3

Nikita <3

20.06.2015 kl. 12:39
Fine bilder :)

Therese <3

20.06.2015 kl. 13:40
Det så kjempe koselig ut! Kos deg masse :)

Iselin Renée

20.06.2015 kl. 14:51
Så heldig, skulle gjerne vært der selv også :)

mairho

20.06.2015 kl. 18:51
Så koselig! :-)
Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign