hits

En snartur til Zaandam

  • 20.06.2015, 23:47

Heisann! Idag valgte vi å sove litt lengre slik at vi fikk bli ordentlig utvilte for dagen, og det var såå godt. Merker at jeg er veldig sliten i 9-10 tiden på kvelden fordi vi går så mye i løpet av dagen. Uansett, etter at vi hadde stått opp og fikset oss tok vi toget inn til Amsterdam sentralbanestasjon (vi bor på et hotel som ligger 2 mil utenfor Amsterdam). Der kjøpte vi nye togbilletter til en liten plass utenor Amsterdam som heter Zaandam. Grunnen til at vi dro til Zaandam var fordi at de hadde Primark der. Togturen tok vel 15-20 minutter, så det var ikke så alt for langt unna selve Amsterdam. Når vi kom fram til Zaandam gikk vi rett til Primark for å shoppe. WOW sier jeg bare, for en butikk! Butikken var så stor at jeg gikk meg vill der inne, hahaha. Primark hadde masse fine klær, smykker, sko, vesker ++ og jeg følte at jeg hadde dødd og kommet rett til himmelen. Etter en time inne på Primark (shoppoholiker much??) tok vi toget tilbake til Amsterdam, også videre til hotellet vårt. Når vi kom tilbake på hotellet gikk vi på hotellets resturant og spiste en god middag, før vi gikk opp på rommet vårt. Planene for imorgen er å møte to jenter fra Danmark som jeg ble kjent med på flyplassen når vi først kom hit til Amsterdam, også drar vi tre sammen til Taylor Swift konserten på kvelden. Wææ, etter 8 år som fan får jeg endelig sett henne. Har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg! Har pugget alle sangene hun skal synge, så jeg er godt forbredt iallefall! Jeg kommer til å ta masse bilder og videoer på konserten som jeg tenkte å vise dere når jeg kommer tilbake til hotellet.

Men nå må jeg legge meg for å få en god natts søvn, vi snakkes imorgen. God natt <3

 

Nikita <3

21.06.2015 kl. 00:09
Kos deg videre :)

Siri

21.06.2015 kl. 08:44
ahh, så fantastisk :D ja, Primark i seg selv er jo en drøm å stikke innom. Var der i flere timer sist gang jeg var der, haha.

- Siri

mairho

21.06.2015 kl. 10:06
Har sååå lyst til å shoppe på Primark! Ha det kjempefint på konserten :-D

themom

21.06.2015 kl. 10:33
kos deg på konsert :D

siljelillefosse

21.06.2015 kl. 12:42
Kos deg videre i Amsterdam :) , har linkerunde på bloggen min viss du har lyst til å være med :) , trekker vinneren i morgen kl 18.

MK

22.06.2015 kl. 14:28
Høres ut som du har det veldig fint :-) Og Primark er helt herlig så skjønner godt at det føltes som at du var i himmelen, hehe :-D

Så gøy at du skal på Taylor Swift-konsert! Kos deg masse og nyt det :)
Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign