hits

Fiskespa og bytur

  • 02.07.2015, 02:18

Hei! Beklager for en litt (veldig) sen oppdatering, men vi har vært i aktivitet i hele dag! Vi dro inn til Alicante sentrum i 14.00 tiden og der gikk vi rundt i gatene, og på shoppingsentrene. Det var helt sinnsykt varmt så vi prøvde å holde oss inne eller i skyggen. Jeg klarte desverre å bli solbrent etter strandbesøket igår og da er det ikke så godt å gå ute i solen når det kjennes ut som at huden min skal brenne opp.. Jeg ser ut som en tomat og det er helt forferdelig. Sånn går det når jeg aldri har vært i syden før, og ikke vet hvor ofte jeg må smøre meg inn med solkrem, huff! 


Vi var blant annet på et kjøpesenter som heter Plazamar og der kjøpte jeg gaver til de hjemme i Norge, og noe til meg selv. Klarte visst ikke å holde meg unna butikkene denne gangen heller, men fra nå av skal jeg prøve å ikke bruke så mye. Har gått en del penger de siste ukene ettersom jeg har vært i Amsterdam og at jeg nå er i Alicante. Mens jeg og Marielle gikk rundt på Plazamar gikk vi forbi et fiskespa, der de har fisker i et slags akvarium som spiser den døde huden på føttene dine. Dette har jeg alltid hatt lyst til å prøve, så da gjorde vi det. Gud, så morsom det var! Det kilte skikkelig, men det var verdt det når vi var ferdige. Huden på bena ble veldig myk og hadde fått en liten "makeover". 


 

// Noen som ser noe nytt forresten? Hehhee//

 

spisogspar

02.07.2015 kl. 09:54
Så gøy! Har lyst å prøve fiskespa:)

Carina

02.07.2015 kl. 11:47
Har selv prøvd fiskespa. Det må være det rareste jeg har prøvd noen gang. Super digg, men samtidig kiler det noe helt vilt! :) Håper du koser deg videre på ferie :)

Iselin Renée

02.07.2015 kl. 11:56
Så gøy :)

mairho

02.07.2015 kl. 13:42
Prøvde fiskespa selv i Bulgaria, det kilte så utrolig, hahaha! Har du fått lysere hår? :-)

Isabella

02.07.2015 kl. 15:46
ååå, så gøy!

Kjempe kjipt å bli solbrent, håper du koser deg masse likevel! :D

Becca Alexandra

09.07.2015 kl. 21:14
mairho: Haha, ja det kilte skikkelig! Jaaa, du rettet riktig :-D
Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign