hits

Aqualandia

  • 07.07.2015, 03:00

Fy søren for en morsom dag vi har hatt! Vi stod opp kl. 9, spiste en god frokost og kjørte til Benidorm. Vi skulle dra til en utendørs vannpark i Benidorm som het Aqualandia. Turen til Benidorm tok rundt en time og det gikk relativt fort, spesielt for meg som klarte å sovne i bilen. Vi var framme ved Aqualandia ca. kl 10, og da gikk vi rett bort til skliene.

Det var en "spesiell" sklie som jeg tok helt alene ettersom at Marielle ikke ville ta den. Sklien jeg tok het Verti-Go og det var en 33 meter høy vannsklie som gikk rett ned! Man måtte gå opp sikkert 100 trapper for å komme opp til sklien. Når man kom opp stod det en vakt og hjalp deg til sklien. Det var nemlig en slags gjennomsiktig boks man måtte gå inn i, så fikk man instrukser om hvordan man skulle stå, også lukket man "døren". Vakten tok tommel opp for å spørre om jeg var klar til å bli sluppet ned, og da nikket jeg. Det jeg mener med å bli sluppet ned er at inne i den boksen man står i, er det ett slags gulv man står på som forsvinner når man gir tegn på at man er klar. Da faller man rett ned i sklien og man har en fart på 100 km/t. Dette fant jeg ut etter at jeg hadde tatt sklien, ganske sykt egentlig! Jeg var ganske redd og full av adrenalin i det jeg ga tegn til vakten at jeg var klar for å bli sluppet ned. Jeg var vel nede igjen etter 10 sekunder, så det gikk ganske fort. Nå i ettertid skjønner jeg ikke at jeg turte å ta den sklien ettersom at den går rett ned, og at den går så fort, men jeg er glad for å ha gjort det! Fant også ut at sklien er Europas høyeste vannsklie, så nå kan jeg krysse det av på bucketlisten min!


Den røde sklien tok jeg:

Jeanette Myren

07.07.2015 kl. 09:13
Håper du hadde en fin dag der.

Nikita <3

07.07.2015 kl. 14:11
Koselig :D

maiken

07.07.2015 kl. 22:45
Ja, det er flott der. Mange år siden jeg var der, men har opplevd det. Den ultimate opplevelsen min fra Benidorm den gangen var Benidorm palace, de beste spanske danserne med et utall kostymer. Det er det flotteste danseshowet jeg har opplevd, er nesten så jeg vil dra dit igjen bare for å oppleve det en gang til.

Er nok godt å være på ferie ja...

Becca Alexandra

09.07.2015 kl. 21:13
maiken: Så morro! Venninnen min fortalte også om Benidorm Palace, synd jeg ikke fikk oppleve det denne gangen, kanskje neste gang :-D
Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign