hits

Porsnes trafikkskole

  • 23.08.2015, 15:08

                                                                                              Innlegget er skrevet i samarbeid med Porsnes trafikkskole

 

Porsnes trafikkskole er en kjøreskole som er lokalisert i Halden. Denne skolen har jeg valgt til å ta billappen på. Jeg begynte på denne trafikkskolen i midten av juli, og jeg er snart ferdig med lappen. Har kun 4 deler igjen før jeg kan bestille oppkjøring. Det er jeg ganske stolt av, fordi det er ikke mange som klarer å gjøre ferdig så mye av lappen på kun litt over 1 måned! Trafikkskolen ligger rett nedenfor Porsnes videregående skole - derav navnet Porsnes trafikkskole.

 

Grunnen til at jeg valgte Porsnes trafikkskole som min kjøreskole er fordi jeg har hørt mye positivt om denne kjøreskolen, samt at prisene er billigere sammenlignet med de andre kjøreskolene i Halden. Porsnes trafikkskole har kun en kjørelærer, men det er ikke problem. Om du vil ha lappen raskt (eller ta lappen over tid) så fikser Kjell (kjørelæreren) det. Han er veldig fleksibel når han setter opp kjøretimer, så om du ikke vil ha fravær på skolen pga kjøretimene tar han hensyn til det og setter deg opp på kjøretimer etter at du er ferdig på skolen, eller om du har fri i løpet av skoledagen. Tommel opp for det! 


Min erfaring hittill hos Porsnes trafikkskole har bare vært bra. Du lærer ganske mye i løpet av hver kjøretime, og om du har noen spørsmål så er det bare å spørre kjørelæreren. Han svarer så godt han kan på den enkleste måten slik at det er lett å skjønne det han sier, men også lett å huske. Før jeg begynte på trafikkskolen kjørte jeg veldig mye hjemme, noe som er smart å gjøre fordi da trenger man ikke så mange kjøretimer. Det er også greit å ha kjørt litt hjemme først slik at man har litt basic kunnskaper, men det er absolutt ikke sånn at du MÅ kjøre hjemme før du begynner på trafikkskolen. Om du kun vil kjøre med trafikkskolen har du så klart lov til det. 

 

Jeg vil absolutt anbefale Porsnes trafikkskole til alle som har tenkt å ta lappen i nærmeste framtid (eller ta lappen over tid). For mer informasjon kan du godt gå inn på nettsiden HER og lese mer selv. Lykke til :-)


 

Hanne

23.08.2015 kl. 20:12
Lykke til med lappen!! :) Virker som en bra skole :)

Anders

20.01.2016 kl. 22:22
Jeg var hos Porsnes, og det var for meg en utrolig god opplevelse. Ikke bare ble jeg godt mottatt i resepsjonen, men ble tilbydt både kaffe mocca, og varm sjokolade. Veldig hyggelig han som satt der på kontoret. Det viste seg også at lokalet inneholdt flere klasserom, så det er tydelig at Porsnes trafikkskole er en skole som drives seriøst. Jeg for min del vil anbefale alle å ta lappen her.

Becca Alexandra

21.01.2016 kl. 02:34
Anders: Ja ikke sant! Helt enig i det du skriver :)
Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign