hits

Funfacts om Becca

  • 23.09.2015, 22:37

Hei! Jeg har fått noen av mine nærmeste venninner til å skrive noen funfacts om meg slik at dere kan bli litt bedre kjent med meg! Syns selv det var morsomt å lese hva dem skrev, så håper at dere også synes det. Enjoy :-)

 

* Becca elsker melk, og det første hun gjør når hun kommer til meg er å gå rett til kjøleskapet og hente seg melk. Moren hennes kjøper ofte 2-3 melkekartonger hver gang hun er på butikken nettopp fordi Becca drikker så mye melk.

 
* Om hun har en dårlig dag og du sier noe positivt til henne, blir hun veldig glad og er glad resten av dagen.

 

* Becca snakker absolutt HELE tiden, hun holder aldri kjeft (ikke negativt). Jeg syns det er hyggelig at hun snakker fordi jeg elsker å lytte på hva hun har å si.


* Når hun får noe uforventet som en gave eller noe lignende blir hun veldig glad for det.


* Når hun er interessert i en gutt er det virkelig ingen andre, bare han.

 

* Becca er veldig flink til å overtale. Hun kunne sikkert overtalt meg med på en spontantur til Nord-Korea om hun hadde vært overbevisendes nok.

 

* Becca er veldig overtroisk.


* Hver gang man sier noe til Becca som hun egentlig ikke bryr seg om sier hun "mm" eller "ahaaa"


* Når hun først lager avtaler med noen, så bryter hun dem aldri.

* Når Becca tror at noen pønsker ut noe, som f.eks en overaskelse til henne så gjør hun ganske mye for å finne ut hva det er før det faktisk skjer.

 www.pappatilto89.blogg.no

23.09.2015 kl. 23:34
:D hehe artig og lese :P

Nikita <3

24.09.2015 kl. 09:18
Fine facts :)
Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign