hits

Dagen før dagen

  • 22.11.2015, 12:00

Hallo!


Det er søndag formiddag og jeg våknet opp med tidenes hodepine etter russekickoffet i går. Alkoholinntaket mitt i går ble kanskje litt for høyt, men definitivt verdt det. Hadde en veldig morsom kveld, så jeg får bare trøste meg med at hodepinen kom fordi jeg hadde det morsomt. Etter kickoffet gleder jeg meg enda mer til russetiden. Det blir spennende å se hva den har å by på. Definitivt mye alkhol tenker jeg! Skal også på noen russetreff, kanskje jeg blir kjent med noen der?


I allefall! I morgen er det tid for å ha matteeksamen igjen. Jeg har pugget i over en måned, og spesielt mye nå den siste uka, så det skal bli godt å få det overstått. Matte har aldri vært mitt sterkeste fag, og derfor har jeg brukt ekstra lang tid på hver oppgave slik at jeg er sikker på at jeg forstår hvordan det skal gjøres. Har lagt mye innsats og tid inn i øvingen, og jeg håper virkelig at jeg består denne gangen. Jeg må bare få det til. Siden jeg tar opp eksamen som privatist så koster det meg 1000 kr for hver gang jeg må ta den, og derfor har jeg øvd ekstra mye. Har tenkt på matte omtrent hele tiden, og har prøvd å jobbet så godt jeg kunne! Får håpe at det harde strevet lønner seg.


Har også fått pugget mye i dag til tross for hodepinen etter gårsdagens festligheter, og snart skal jeg ta en liten pause! Eller pause og pause, jeg skal dra å vaske en leilighet. Det er nemlig sånn at jeg vasker leiligheten til en mann annen hver søndag, og siden det ikke tar mer enn 1-1,5 time å vaske den har jeg fremdeles tid til å pugge mer til eksamen når jeg kommer hjem. Selv om det egentlig frister mest å ligge på sofaen, men det får vente til i morgen når eksamen er fullført. Nå skal jeg komme meg tilbake til matteboken og gjøre noen flere oppgaver før jeg drar avgårde til leiligheten. Vi snakkes!

 

 

 

 

- Har du noen gode puggetips til matteeksamen?

fruframnes

22.11.2015 kl. 13:27
Du er bare helt nydelig :)

Cecilie Marie

22.11.2015 kl. 13:44
Ikke deilig når formen er sånn haha, uff <3

Matte var det verste jeg viste på skolen, jeg ble aldri smartere haha.

Men håper det går bra, masse lykke til :D

Cathrine Nilsen

22.11.2015 kl. 13:51
Heheh, høres ut som om du hadde en fin kveld da!

Masse lykke til på matteeksamen! :)

Ida Nesby

22.11.2015 kl. 14:04
Så bra du koste deg! Masse lykke til med matten :)

Helena Solheim

22.11.2015 kl. 16:01
Lykke til!
Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign