hits

Mine mål for 2016

  • 02.01.2016, 23:06

- Være mindre på telefonen. Jeg fikk min første iphone i 2011, og min andre - nåværende iphone i fjor. Helt siden jeg fikk iphone har jeg så å si ikke klart å legge den fra meg. Jeg har den med på do, jeg sitter på den i timen (ikke ofte!!), jeg er på den når jeg er hjemme, den har rett og slett tatt over livet mitt. Det er verken sunt eller bra å være så avhengig av telefonen som det jeg er. Istedenfor å se verden gjennom iphonen skal jeg heller prøve å se den gjennom mine øyne. Jeg føler at jeg går glipp av ting som skjer nettopp fordi jeg er mer fokusert på telefonen enn å følge med. Det skal det bli en slutt på!


- Sette mer pris på ting. Jeg skal begynne å godta at ting er som det er og hvorfor det er sånn. Rett og slett bli mer takknemlig over livet mitt. Skjer det noe dårlig så skal jeg heller fokusere på det positive. Jeg er heldig som er frisk (bortsett fra ryggsykdommen), jeg har en familie, jeg har ett bra liv. Det er ikke alle som har det, og det er fort å ta ting for gitt. Men man vet aldri hva morgendagen bringer!

- Oppleve mer. Jeg har lyst å komme meg ut, oppleve og utforske nye ting. Dra på museum, reise, prøve ny matretter, osv.


- Slutte å bry meg om hva andre sier om meg. Det å høre på ryktene som går rundt om meg, osv er noe som virkelig har "skadet" meg, og det skal det bli slutt på! Jeg skal slutte å bry meg om hva folk sier og heller prøve å fokusere mer på meg selv. Det er ikke sunt å gå rundt hele tiden å være redd for at folk syns man er stygg, ekkel, etc. Dette målet er et av de viktigste jeg har satt i år, og jeg skal klare å fullføre det. Jeg skal klare å gi f*en.


- Bli flinkere på å blogge. Året 2015 var ikke akkurat mitt beste år som blogger så derfor har jeg som mål å bli flinkere i år. Fokusere mer på bedre bilder og bedre innlegg, samt at jeg vil blogge minst en gang om dagen. Det er nok ikke alltid at jeg har tid til det, men jeg skal prøve så godt jeg kan. Å bli toppblogger har vært en drøm for meg så lenge jeg kan huske, og om bloggen blir bedre er det kanskje en liiiten mulighet for at jeg kan få ønsket mitt oppfylt.


- Ta bedre vare på meg selv. Jeg har en (u)vane med å ikke passe på meg selv. Med det mener jeg at jeg ofte presser meg selv og mine grenser, og det ender som oftest opp med at jeg blir utmattet. Dette året skal jeg ta mer vare på meg selv, og tillate meg selv å ta pauser. Jeg skal tørre å si nei til ting når jeg er sliten, og jeg skal gjøre det med god samvittighet.- Ta flere sjanser. Er det noe jeg ikke har vært flink til så er det å ta sjanser. Jeg har på en måte alltid holdt meg til det trygge, og derfor også mistet mange muligheter. Dette året skal jeg gå utenfor komfortsonen min og prøve meg fram. Jeg vil gripe alle sjanser og muligheter jeg får, og ikke være redd for noe. Går det ikke bra, nei da gjør det ikke det, men da har jeg i alle fall prøvd.


- Bli kvitt depresjonen og angsten. Jeg har nå gått til psykolog siden før sommeren om jeg ikke husker feil, og det har hjulpet mye. Det blir bedre og bedre etter hver gang jeg er der, men jeg føler meg ikke helt frisk enda. Noe jeg håper på å bli i løpet av 2016. Jeg skal jobbe masse med meg selv og mine følelser, også skal jeg "samarbeide" med psykologen og forhåpentligvis få en slutt på sykdommen - en gang for alle. Dette målet er veldig viktig for meg å klare fordi jeg er lei av å være syk. Lei av å føle meg alene hele tiden. Jeg har fremdeles en lang prosess foran meg, men med en positiv holdning skal jeg nok klare det.

 

- Begynne å trene mer. Jeg har lyst å begynne å trene mer for å bli mer fit, men også for å bygge muskler i ryggen min. De siste månedene har jeg vært på forskjellige utredninger angående smertene jeg har i ryggen, og jeg har fått en diagnose. Derfor er det viktig at jeg begynner å trene oftere ettersom at det kan redusere smertene jeg har.

Processed with VSCOcam with f2 preset

 

- Har du noen mål for det nye året?

 

Lotta Salbuvik

02.01.2016 kl. 23:39
Krysser fingrene for at du klarer det! Spesielt det siste <3

Navn

03.01.2016 kl. 08:32
Du har satt deg flotte mål for året som kommer, men å komme gjennom angsten bli frisk kan ta mye lengre tid enn man tror.. For din skyld håper jeg du kommer veldig mye lengre enn hvor du er pr i dag :) masse lykke til og tusen takk igjen!!

Ingrid

03.01.2016 kl. 09:00
Så gode mål. Lykke til :)

mia

03.01.2016 kl. 10:27
Så fin header og design :)

G U N N N I S

03.01.2016 kl. 11:24
Mange fine mål og jeg tenker du kommer til å klare de fleste målene bare du går inn for det. GODT NYYTÅR!

Lotte Svendsen

03.01.2016 kl. 12:37
Veldig fine mål! Har nesten de samme målene♥

spisogspar

03.01.2016 kl. 16:53
Så fine mål du har for dette året! Lykke til <3

Tove Synnøve

03.01.2016 kl. 17:53
Lykke til :)

03.01.2016 kl. 23:56
:)

Inga - iingaa.blogg.no

06.01.2016 kl. 17:01
Fine forsetter og mål. Masse lykke til videre med å bedre psyken. Vet hvordan det der er.. :-)
Mange fine mål! :) Ønsker deg alt godt inn i det nye året :)
Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign