hits

#TB sommeren 2015

  • 16.01.2016, 23:26

Det er vinter, det er kaldt, vi må pakke oss inn i tykke lag med klær for å ikke fryse i hjel. Vinteren har sin sjarm, men gud som jeg savner sommeren. Istad gikk jeg igjennom bildearkivet mitt på pcen og endte opp med å drømme meg bort i bildene jeg tok forrige sommer. Opplevelser, varme, sol, shopping, Taylor Swift konsert.. Ja, sommeren 2015 var virkelig en fantastisk sommer! Jeg fikk oppleve så mye nytt, og jeg reiste masse. Nå som det er vinter og kaldt er jeg vel ikke den eneste som lengter tilbake til sommeren, og derfor tenkte jeg at det passer perfekt med ett lite #TB innlegg til forrige sommer.


Amsterdam

Jeg og mamma dro på jentetur til Amsterdam 19. juni og ble der til 23. juni. Hovedårsaken til at vi dro dit var for at jeg skulle dra på min første Taylor Swift konsert. Konserten var fantastisk og jeg ble kjent med to herlige jenter fra Danmark, som jeg fremdeles har kontakt med den dag i dag. Utenom å dra på konsert så gikk jeg og mamma mye rundt i Amsterdam, shoppet mye og var turister. Det var en veldig fin tur, og Amsterdam er en fantastisk by som jeg definitivt skal tilbake til!
Alicante

Jeg dro til Alicante i Spania nøyaktig en uke etter at jeg kom hjem fra Amsterdam. Jeg var med til Alicante sammen med venninnen min Marielle og hennes familie. Dette var første gang jeg var i syden, så det var utrolig koselig. Vi tilbrakte mye tid på stranden, vi dro til Benidorm for å dra på badelandet Aqualandia, vi dro i dyreparken Rio Safari, vi shoppet litt og spiste masse god mat på forskjellige resturanter. En veldig fin tur der jeg fikk oppleve masse.
 Nord Norge

Jeg dro til Nord Norge i slutten av ferien. Da hadde jeg ikke vært i Nord Norge siden vinterferien i Februar, så det var veldig godt og koselig å se alle vennene mine igjen. Jeg spiste veeldig mye pizza, dro ofte ut og hadde det veldig gøy den lille uken jeg var der. Alltid godt å være i Nord Norge, det er helt magisk!
Utrolig herlig å se så flotte bilder denne kuldeperioden..det varmet :-D Ønsker deg en ny og flott dag i kulda:-))

Siri

17.01.2016 kl. 10:18
Ahh, for en flott sommer :D

Rebecca Sætre

17.01.2016 kl. 10:35
Så fine ting å se tilbake på! Var det bra shopping i Amsterdam? Gleder meg sånn til å reise dit!:)

Becca Alexandra

17.01.2016 kl. 20:37
Rebecca Sætre: Det var veldig bra shopping i Amsterdam! Jeg vil anbefale deg å sjekke ut kjøpesenteret "De bijenkorf" og shoppinggaten "Kalverstraat". Det var som regel de to plassene jeg shoppet mest siden utvalget var veeeldig stort og bra :D

Mabr

17.01.2016 kl. 20:55
Elsker å se tilbake på sommeren!! Fine bilder, så ut som du koste deg :)

Helsedama

17.01.2016 kl. 22:04
Jeg heller er ikke så glad i kulda. Deilig å se bilder fra sommeren:)

Maribel Rosa

18.01.2016 kl. 13:33
Så ut som bra sommer, savner sommeren så mye nå! Fin blogg du har, fin dag til deg :)

Little Miss Sunshine

19.01.2016 kl. 09:53
Ser ut som du hadde en flott sommer! :-)

Kathrine Louise

19.01.2016 kl. 10:46
Godt med litt tilbakeblikk når det er så kaldt her for tiden :P Ser ut som om du hadde en veldig fin sommer :D Hehe!

Katrine Aa. Hansen

22.01.2016 kl. 21:15
Så ut som en fin sommer dette :) Godt å ha noe å se tilbake på ^^
Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign