hits

Oppdatering siden sist

  • 26.06.2016, 01:33

Hei, lenge siden sist nå! Tenkte å gi dere en liten oppdatering på hva som har skjedd siden sist jeg blogget :-)

Vel, siden sist har jeg jo blant annet vært russ, og gud for en morsom opplevelse det var! Haldenrussen festet nesten hver dag, så det var morro. Iallefall for min del som var full omtrent 99% av tiden, hahah. Enkelte av dagene kom det russ fra hele Østfold til Halden der alle samlet seg på en plass som heter Svinesundsparken, også festet man sammen der. Det var veldig gøy fordi man gikk inn og ut av de forskjellige bussene å festet, ble kjent med nye folk, drakk og hadde det fett! For min del er dette ett av de beste minnene jeg har fra russetiden.

Utenom russetiden har jeg vært syk.. Noen dager før 17. mai våknet jeg opp med at tunga mi hadde hovnet skikkelig opp, halsen min var vond og jeg hadde fått sår på tungen. Tenkte ikke noe særlig over dette og lot dagene gå, men etter at jeg hadde gått i russetoget på 17.mai var jeg så sliten og hadde så mye smerter at jeg og mamma måtte dra opp på legevakten. Ikke noe gøy å gjøre det på 17. mai, men jeg hadde så vondt at jeg måtte få det sjekket ut. Og det er jeg glad for at jeg gjorde! For det viste seg nemlig at jeg hadde hals/tungebetennelse, og måtte gå på antibiotika i 10 dager.. Russetiden gikk virkelig hardt innpå meg! Startet russetiden med øyebetennelse, så forkjølelse også avsluttet jeg det hele med hals og tungebetennelse. At det går ann!

 

Camilla Heindorf

26.06.2016 kl. 02:35
Fine bilder

Henriette Celin

26.06.2016 kl. 08:41
Russetiden er en artig tid, hehe. Bra du koste deg sånn :-D

Bare kjedelig du ble syk :-/

Irene

26.06.2016 kl. 11:50
Det virker som du har stor kost deg i russetiden :)

Men ja, sikkelig uflaks at du fikk alt det der i løpet av russetiden :/

Håper det går bra med deg nå :)
Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign