hits

Ukens filmtips: Sorority wars

  • 01.07.2016, 17:45

Hver fredag framover kommer jeg til å lage et innlegg som kalles "ukens filmtips". Der jeg kommer til å anbefale dere en film som jeg selv har sett, og skrive litt om den. Håper dette faller i smak hos dere :-)

Denne ukens filmtips er: Sorority warsI Sorority wars møter vi Katie og Sara som har vært venner siden barnehagen. De begynner på college sammen, der Katie er en stor kandidat for Delta studentforening som moren hennes var med å starte for flere tiår siden. Jentene må utover flere dager gå gjennom store prøvelser fra de forskjellige studentforeningene for å finne ut hvilket hus som passer dem best. Dette fører til at det blir en stor krangel mellom Katie og Sara, der det ender med at Sara kommer inn på Delta studentforening, mens Katie står alene uten en studentforening å være med i. Katie blir utsatt for stygge rykter og har en dårlig periode alene, men etterhvert blir hun med i Kappa studentforening. Noe som skaper mye trøbbel mellom de to studentforeningene. Traileren finner du nedenfor. 

MariaExpressen

01.07.2016 kl. 19:04
Er denne på netflix? Herlig med slike filmtips.

Becca Alexandra

01.07.2016 kl. 21:47
MariaExpressen: Jeg tror ikke den er på netflix.. Jeg så den på "putlocker" :)

RikkeTherese95

06.07.2016 kl. 08:46
Åh den må jeg se, liker sånn typisk jente filmer! :-D
Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign