hits

Mine største flauser, del 2

  • 23.08.2016, 19:27

1. Jeg hadde vært på trening og bestemte meg for å ta sol etter treningen siden det er solarium i garderoben. Jeg puttet på myntene, la meg inn i solaroumet og solte meg i 25 minutter. Når jeg var ferdig og begynte å kle på meg hørte jeg noen fra utsiden av solariumsbåsen si "Hallo?". Jeg tenkte at det sikkert bare var en dame som snakket med venninna si så jeg valgte å ikke svare. Like etterpå hørte jeg noen si "Hallo, du inne i solariumet. Senteret stengte for 20 minutter siden". Jeg forstod ingenting og tenkte at denne damen må ha tittet feil på åpningstidene. Senteret stengte ikke før kl 22 og klokken var kun 21.20 på dette tidspunktet. Jeg gikk ut i garderoben der jeg og så  vaskedamen, altså hun som hadde snakket til meg. Jeg spør henne hvorfor hun sa at senteret er stengt nå når det ikke skulle stenge før om 40 minutter. Da fortalte hun meg at de stengte en time tidligere i sommerferien, altså kl. 21 istedenfor kl. 22. Jeg visste jo åpenbart ikke det, men det gikk heldigvis bra.

2. Det var en av de siste dagene i russetiden og jeg hadde fremdeles ikke vært ordentlig full. Så jeg bestemte meg for at "i kveld, i kveld skal jeg bli skikkelig full, gi f*en i alt og bare ha det gøy". Russen i Halden hadde en fast plass der man brukte å samles på kvelden for å feste sammen og denne kvelden var intet unntak. Jeg hadde jo på forhånd bestemt meg for at jeg skulle bli ordentlig full så jeg drakk alt. Både sprit, rusbrus, øl, ja, alt gikk ned på høykant. Og jeg fikk det som jeg ville, jeg ble ordentlig full. Det endte opp med at jeg ble helt ute av kontroll. Jeg fløy fram og tilbake mellom de forskjellige vanene, og venninna mi slet med å finne meg fordi jeg var så mye fram og tilbake. Plutselig kom det masse russ fra andre plasser i Østfold til festen vår og det syntes jeg var kjempegøy. Jeg som synes det er morsomt å bli kjent med nye mennesker syntes det var enda morsommere nå som jeg var full. Så jeg løp rundt til masse randoms og begynte å snakke med de. På dette tidspunktet hadde venninnen min gitt opp så hun lot meg bare løpe rundt. Etterhvert ble jeg kjent med en gutt, la oss kalle han N. Jeg syntes N var såå kjekk så jeg gikk litt rundt med han. Vi kysset litt, klemte og holdt rundt hverandre. Gikk han en plass fulgte jeg etter, så jeg ble med andre ord veldig masette og innpåsliten. Men jeg var jo full så det brydde jeg meg ikke om. Etter en stund sa han at han var sliten så han skulle bare gå inn i bilen og legge seg litt ned for å slappe av. Greit nok tenkte jeg, sa et midlertidig hade til han og gikk videre. Plutselig ser jeg at bilen hans kjører bort og jeg forstår ingenting. Han sa jo til meg at han bare skulle slappe av litt også kjører han bort?? Hvorfor dro han så plutselig tenkte jeg.. Men så tenkte jeg ikke noe mer over det og forsatte kvelden slik jeg hadde gjort tidligere, ved å løpe fram og tilbake mellom vanene. 

Dagen etter var det på an igjen med ny fest og nok en gang kom det andre russ fra Østfold til festen vår i Halden. Denne kvelden hadde jeg ikke drukket så mye siden jeg var bakfull fra dagen før, så jeg fikk med meg alt som skjedde rundt meg. Jeg går rundt med venninna mi og plutselig ser jeg han igjen. Han ser meg og skjønner at det er meg fra dagen før og løper en annen vei. Jeg forstår ingenting, men så kommer kompisen hans bort til meg og sier "Du, Becca... Vær så snill å hold deg unna N i kveld. Det ble litt for mye i går". Hahaha, jeg ble såå rød i trynet og klarte ikke å få frem noen ord så jeg bare nikket og gikk videre. Når jeg tenker på det i dag er det fremdeles utrolig flaut og jeg håper at jeg aldri ser han igjen.

3. Dette skjedde i 10. klasse. Det var skoleball, og jeg som mange andre hadde pyntet meg og var klar for en bra kveld.  Vel, jeg ankommer ballet med venninnene mine og finner ballpartneren min. Vi går å setter oss sammen med de andre for vi skulle snart få servert mat. Da ser jeg at nesten alle venninnene mine har fått rose fra daten sin, alle utenom meg. Daten min sa at han hadde glemt å kjøpe rose og han beklagde veldig for det. Greit nok tenkte jeg, kan jo ikke bli lei meg for det. Vi spiste oss ferdige og hadde det veldig hyggelig rundt matbordet. Når vi skulle gå å danse gikk jeg på do og begynte å gråte fordi jeg var så lei meg og flau siden jeg var den eneste i jentegjengen som ikke hadde fått rose. Balldaten min fant ut at jeg gråt og unngikk meg så å si resten av kvelden. Ganske flaut nå i ettertid at jeg ble lei meg over en så liten bagatell. 

4. Jeg og en venninne var på kjøpesenteret for å titte litt i butikker. Vel, vi gikk rundt, tittet på klær og snakket sammen. Nå husker jeg ikke helt hva det var vi snakket om, men jeg husker at det var et spesielt tema som jeg var skikkelig engasjert i. Jeg står å titter på en genser mens jeg prater med "venninna" mi, så sier jeg navnet hennes og spør hva hun syns. Det viste seg at jeg ikke hadde snakket til venninnen min, men til en eldre dame som stod å tittet på genseren ved siden av meg. Venninna mi hadde nemlig gått bort til undertøysavdelingen for å se etter noe der og det hadde jeg ikke lagt merke til. 

5. Dette er også en flause som skjedde i 10. klasse på skoleballet. Skoleballet vårt var i desember så det var snø og glatt ute. Jeg gikk med høye hæler og tenkte at det skulle gå helt fint. Og det gikk helt fint, fram til ballet var ferdig og jeg og venninnene mine skulle bli hentet. På vei ned fra lokalet der ballet ble holdt var det ganske mange trappetrinn. Dette var sånne stål/jern trapper med "hull" i seg. Venninnene mine hadde kommet seg ned alle trappene, mens jeg gikk sakte bak dem slik at jeg skulle unngå å falle i de høye hælene. Jeg var nesten helt nede før den ene hælen satt seg fast i dette hullet, noe som endte med at jeg trynet. Heldigvis stod en kompis nederst ved trappa slik at han akkurat rakk å ta meg i mot. Jeg mistet den ene skoen mens den andre fremdeles var på foten. Nesten et askepott øyeblikk. Det verste med dette var at det var mange bak meg som så det i tillegg til venninnene mine som holdt på å le seg ihjel. Ble utrolig flau, men nå i ettertid er det bare morsomt.Del 1 av mine største flauser finner du HER.

liveterherlig93

23.08.2016 kl. 19:40
haha :)

Sandra Marie

23.08.2016 kl. 19:48
hahahah :D

spisogspar

23.08.2016 kl. 19:54
Haha, så morsomt innlegg :D

line cecilie larsen

23.08.2016 kl. 21:24
hahaha, så morsomt å lese :)

RebeccaHasselgard

23.08.2016 kl. 23:16
omg, dette syns jeg bare det er utrolig kult at du poster! Kjempemorsomt å lese, og vi alle har noen flauser opp gjennom haha :p

Becca Alexandra

24.08.2016 kl. 09:58
RebeccaHasselgard: Takk for det. Ja ikke sant :D

Karina Larsen

24.08.2016 kl. 00:27
Så morsomt å lese :)

Ida Martine

24.08.2016 kl. 15:29
Veldig morsomt å lese! :-)

Benedicte Arntzen

24.08.2016 kl. 17:08
haha, herlig!

MK

24.08.2016 kl. 18:03
Hehehe :D Morsomt innlegg å lese :)

Janne

24.08.2016 kl. 21:17
åå så morsomt,haha:D

REBECCA HOLDER

24.08.2016 kl. 21:41
haha ELSKER når folk byr på seg selv - og dette er jo virkelig å by på seg selv. Utrolig morsomt, og kult at du deler !!

Becca Alexandra

24.08.2016 kl. 21:42
REBECCA HOLDER: Tusen takk for det :D Viktig å være ærlig ovenfor leserne sine <3

Liv Hege Skaflestad

24.08.2016 kl. 21:43
Haha, så utrolig moro innlegg! Inspirasjon :D

Becca Alexandra

24.08.2016 kl. 21:51
Liv Hege Skaflestad: Tusen takk <3

Mia Bakken Olsen

24.08.2016 kl. 22:20
MORSOMT med slike innlegg altså :D

Vilde

25.08.2016 kl. 16:02
ååh, så innmari mye flaut! Det er så mye merkelig man kan se tilbake på som man virkelig ikke skjønner at man gjorde, haha huff!

Becca Alexandra

27.08.2016 kl. 01:42
Vilde: Ja ikke sant, hahaha :D
Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign