hits

En fin bursdag

  • 05.10.2016, 02:24

Hei dere!

Nå begynner det å bli en stund siden sist dere hørte fra meg og det må jeg bare beklage for. Jeg har slitt mye med helsa i det siste, og når det i tillegg er masse skolearbeid som må gjøres er det klart at bloggen blir lagt til side. Men nå er jeg tilbake og skal blogge ordentlig igjen. Har også høstferie så nå har jeg både tid og ork til å blogge. Dette blir bra!

Vel, til overskriften! Sist dere hørte fra meg var jo på bursdagen min og da rakk jeg såvidt å nevne at jeg og Julie skulle dra til Sarpsborg for å feire meg. Jeg skulle ikke ha den ordentlige feiringen før noen uker senere, men jeg ville likevel ha en liten mini-feiring på selve dagen. Kunne ikke sitte inne på bursdagen min! Vi endte opp på en kinesisk resturant vi fant i gågaten, China Plaza tror jeg den het, og der vi spiste en god middag og satt å pratet en stund før vi dro videre.



Videre gikk ferden til Sarpsborg bowlingsenter der vi bowlet to runder. Og gjett hvem som vant begge rundene da? Det var meg det! Trodde aldri jeg skulle vinne siden det var så lenge siden jeg hadde bowlet, men jeg hadde visst flaksen på min side. Alt i alt var det en fin bursdag og jeg hadde det veldig hyggelig. Nå gleder jeg meg masse til lørdag for da skal jeg endelig ha den ordentlige feiringen. Litt på etterskudd, men det måtte bare bli sånn denne gangen. Gøy blir det nok uansett!

mairho

05.10.2016 kl. 09:12
Så koselig, gratulerer med overstått! Håper du får ei super feiring på lørdag <3

Becca Alexandra

05.10.2016 kl. 16:01
mairho: Tusen takk <3

Nina

05.10.2016 kl. 10:22
Flotte bilder:)

05.10.2016 kl. 16:05
Ønsker deg en fantastisk bursdagsfeiring på Lørdag 😊

Becca Alexandra

05.10.2016 kl. 18:42
Anonym: Tusen takk :D
Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign