hits

Ina svarer på spørsmål

 • 30.01.2013, 16:38

Hei! Ina her. Nå har jeg samlet sammen spørsmålene som dere har stilt om Becca og jeg er endelig klar for å svare! Det her er mine egne svar om Becca, det kan hende at andre har noen andre meninger.

______________________________________________________________________________________________________

1. Røyker og snuser Becca, og vet moren hennes det??
- Ja, det gjør hun.. Og ja, moren vet at hun gjør det.

2. Hvorfor er dere venninner?
- For ett rart spørsmål? Vi er jo venninner fordi hun er snill vel?

3. Hva er det beste med Becca?
- Det beste med Becca er at hun er seg selv, og hun er morsom å være med!

4. Hva er det værste med Becca?
- Det værste er at hun kan være seg selv litt for mye.. Litt kompliserte greier.

5. Er Becca aldri med venner, ettersom at hun ikke blogger så mye om dem?
- Hun er mye mer enn det hun blogger om. Men ho vil ikke plage vennene med å ta bilder av de til bloggen, tror jeg.

6. Hvorfor sitter dere så ofte når dere er i byen sammen?
- Vi sitter mye fordi hun har ryggproblemer og dermed må hun hvile seg. Men ho skal til legen imorra og sjekke hva som er problemet.

7. Om hun snuser, hvordan snus liker ho best?
- Slim skruf fresh white og Nick and Jonny crushed ice.

8. Er ho jomfru?
- Nei, det er hun ikke!

9. Har hun bra karakterer?
- Sånn passe, hun prøver hardt å få bedre karakterer. Men ho sliter med konsentrasjon. 

10. Hvilken foundation bruker hun?
- Hun bruker ikke foundation, hun bruker vanlig pudder, solpudder og blush.

11. Trener ho mye?
- Nei, ikke faen! Ho er en av de lateste jeg vet om, det er derfor jeg liker ho.

12. Hvordan får hun en så bra kropp?
- Hun er født sånn. Hun spiser som en gris, dere skulle bare vist. Hun spiser mer enn 6 ganger om dagen.. 

13. Hvordan er det å henge med Becca?
- Det er morsomt og at vi finner på mye tull. 

14. Hvordan er hun i oppførsel mot venna sine og andre?
- Ho bryr seg om at alle skal ha det bra. Det ser kanskje ikke sånn ut, men jeg føler at det er sånn. 

15. Bryr hun seg mye om utseende?
- Ja, det gjør hun! Hun går ganske mye uten sminke, men når hun først sminker seg, så SKAL hun være perfekt!!

16. Er ho forelska i noen at the moment?
- Hun er ikke forelska, men hun har ett godt øye til noen.

17. Har hun jobb, isåfall, hvilken?
- Hun hadde som telefonselger, men hun slutta.

18. Hva vil ho jobbe med når hun er ferdig på skolen?
- Hun vet ikke helt hva hun vil, men ho vil jobbe med noe innen mote i utlandet.

19. Hvordan får hun så fin hud?
- Hun bruker nesten ikke sminke, men når hun gjør det er hun veldig flink med å vaske bort all sminken og bruke bodylotion for å gi ansiktet fuktighet.

20. Er ho populær blandt gutta?
- Hun er iallfall ikke upopulær! Om hun vil, kan hun få den ho vil ha. Nye innkjøp

 • 28.01.2013, 18:10

Undertøy fra h&m, 159 kr

Undertøy fra h&m, 159 kr


Skjørt fra New yorker, 49 kr

Bluse fra New yorker, 79 kr 


Brune fargelinser, husker ikke hvor de er kjøpt, 239 kr


- Hva syns du?

Spørsmålsrunde - venninna mi svarer

 • 27.01.2013, 22:26

Det er nå tid for en ny spørsmålsrunde, men denne gangen er det ikke jeg som svarer, men en av mine nærmeste venninne Ina! Så dere kan spørre spørsmål helt til onsdag, så svarer hun skriftlig her på bloggen. Husk at det er grenser på hva hun kommer til å svare på!!Last night

 • 27.01.2013, 18:06
Dagens antrekk 18.01.2013

 • 19.01.2013, 17:04


Sko fra Bianco // Bukse fra Gina tricot // Bluse fra Bik bok // Genser fra Cubus // Tilbehør fra Gina tricot //

- Hva synes du?

Nytt objektiv

 • 18.01.2013, 16:11

Hei dere!

Idag har jeg vært så heldig å fått ett nytt kameraobjektiv! Objektivet jeg fikk er 50mm f 1/8. Har testet det litt ut, og det virker veldig bra! Når jeg først begynte å teste det ut, merka jeg at det var veldig uvant og få så "skurrette" bakrund, men det var bare morsomt å prøve noe nytt. Gleder meg til å ta fine bilder og lage masse videoblogger fremover.

- Har du noen gode erfaringer med dette objektivet?

Selvtillitt

 • 13.01.2013, 15:13

Ute i verden er det flere millioner mennesker som sliter med dårlig selvtillitt. Den største kilden til dårlig selvtillitt, er kjendiser! Kjendisene tror de er perfekte med den flate magen, de store puppene og den fine og rette nesa. Men ingen er perfekte! Kjendisene betaler rett og slett for perfeksjon. Det er mange som prøver å etterligne kjendisene, rett og slett fordi de vil se like perfekte ut. Men når de failer, så føler de at de eneste utveiene er selvskading eller selvmord. Er dette riktig? Skal man skade seg selv fordi man ikke er perfekt, eller værre - skal man ta sitt eget liv fordi man ikke er perfekt? Nei!

Det er et alt for stort press. Det er et spesielt stort press blandt unge tenåringer. Presset går som regel ut på å ha de dyreste merkeklærne, den dyreste sminken og det fineste håret. Men jeg mener at klær fra Bik bok eller h&m er minst like fine som klær fra Chanel. Hvorfor må man bruke flere tusen kroner for å bli "perfekt"? Dagens samfunn er jo helt forferdelig! 

Om du vil f.eks føler deg feit, så kan du jo begynne å trene og spise sunt. MEEN, ikke sult deg, for å så trene 24/7, men spis sunt og regelmessig, kanskje du kan trene to ganger uka? Etterhvert går du sikkert ned i vekt, og kanskje du får bedre selvtillitt da? Om du ikke liker hårfargen din, så kan du jo bare farge håret? Om du ikke liker hvordan du ser ut i ansiktet, så kan du kanskje begynne å sminke deg annerledes? Det er så mye du kan gjøre for å få bedre selvtillitt, og dette er uten å ta operasjoner!

Jeg har selv hatt dårlig selvtillitt. Den perioden var utrolig vanskelig. Jeg kunne tilbringe hele dagen på rommet, rett og slett fordi jeg ville ikke snakke med noen. Men det hjalp ikke noe. Det hjalp ikke å stenge ute de menneskene som brydde seg om meg. Selvtillitten min ble jo ikke bedre av å sitte inne å deppe. Jeg bestemte meg for å begynne med å skrive positive ting på post-it lapper og henge det rundt på rommet mitt. Hver gang jeg så på speilet hang det en lapp "du er pen" eller "du er vakker du". De post-it lappene funka etterhvert og selvtillitten min ble gradvis bedre. Det er helt utrolig hvordan sånne små ord, kan gjøre deg bedre. Jeg vet iallefall at hvis noen gir meg ett kompliment, så kan jeg gå rundt å smile hele dagen. Det er nemlig veldig viktig å gi hverandre komplimenter.  Jeg håper at DU vil dele dette innlegget videre og kanskje hjelpe andre med dårlig selvtillitt.

Noen antrekk fra 2012

 • 09.01.2013, 17:33

Nå som jeg samler antrekkene sammen, ser jeg hvor kjedelig og ensom stil jeg har.. 

- Hvilket antrekk var din favoritt?

Lik gjerne innlegget!:)

Video - Juleballet 2012

 • 07.01.2013, 19:26

Bildene kommer veldig sent, beklager for det. Jeg hadde iallefall en fantastisk kveld! Mye latter, mye dansing og koselig stemning med det herlige trinnet mitt. Ganske trist å tenke på at jeg bare har ett halvt år igjen på ungdomsskolen. Kommer til å savne klassen min! 

DEL GJERNE INNLEGGET!

Dagens antrekk 07.01.2013

 • 07.01.2013, 17:30
Sko fra Bianco // Bukse fra Gina tricot // Topp fra (?) // Skinnjakke fra Vero Moda // 

Meld deg på blogganbefaling

 • 06.01.2013, 16:09

Vil du ha en blogganbefaling? Meld deg på, så trekker jeg en vinner i morgen kveld!Tusen takk!

 • 06.01.2013, 10:30

Tusen takk for så mange herlige kommentarer på innlegget om pappa! Det betyr veldig mye for meg å se at så mange bryr seg. 4 år siden pappa døde

 • 05.01.2013, 00:00

Da har klokken slått 00.00 og det er offisielt 4 år siden pappa døde. 05.01.2009.

Jeg husker det som om det var i går. Jeg hadde vært ute med noen venninner, så dro jeg hjem. Det første som møtte meg i døra, var mamma. Hun var lei seg, hun gråt. Så fortalte hun alt. Hun fortalte at storesøstra mi (dattra til pappa), hadde ringt henne og sagt at pappa hadde dødd av kreft. Det var desverre ingen muligheter for han å bli frisk igjen. Han hadde nemlig fått kreft i hjernen! Jeg ble helt knust når mamma sa det. Tårene spratt ut fra øya. Det var helt forferdelig! 

Det som gjorde meg mest trist, var at jeg ikke kjente han. Mamma hadde dratt fra pappa når jeg var 2 år, og siden da hadde jeg ikke hatt kontakt med han. (Det er en grunn til at jeg ikke ville ha kontakt, men det vil jeg ikke si noe mer om). Iallefall! Jeg angrer hver eneste dag på at jeg tok det valget som jeg gjorde, altså å ikke ha kontakt med han. Men, gjort er gjort! Hadde jeg kunne fått ett ønske, så ville det ha vært å blitt kjent med pappa. Fått hørt stemmen hans, kjent klemmene hans og bare hatt det morsomt med han! 

Tanken på at pappa aldri kommer til å se meg vokse opp, den dreper meg. Han kommer ikke til å kunne komme i bryllupet mitt og han kommer ikke til å se barna mine. Barna mine kommer aldri til å kunne se bestefaren sin. Det er helt forferdelig å tenke på! 

Noe som jeg syns er dumt, er at folk ikke tenker før de sier ting. Mange av venninnene mine bruker å si "jeg hater pappa, fordi jeg ikke får lommepenger av han". Det sier de rett foran trynet mitt! Tenk på meg da, jeg har ikke en pappa engang! De bruker også å kødde angående døden hans. Jeg sier at det går greit, men det gjør det ikke. Ingen har rett til å kødde om døden til pappa, ingen!

Jeg tenker på pappa hver eneste dag, og jeg savner han veldig. 

DEL GJERNE INNLEGGET!

Mitt 2012, del 2

 • 03.01.2013, 12:30

JULI:
Var i Danmark i en uke. Der jeg blandt annet besøkte Legoland.

Noen dager etter at jeg kom hjem fra Danmark, dro jeg på fest med Sarah.AUGUST:
Dro på båttur med Ina og Mahreen. Da vi blandt annet hadde en "badering" hengende etter båten, som vi satt oppi.Skolen begynte. Da begynte jeg i 10. klasse og hadde bare et år igjen på ungdomsskolen!Farget håret lilla/rødt. Jeg fikk utrooolig mye hat for det, noe jeg ikke skjønner hvorfor. Det er jo mitt hår, ikke dems!SEPTEMBER:
Jeg var konfirmasjonsleder på Tjellholmen. En utrolig vakker plass! Jeg dro inn til Oslo for å møte gamleklassen min fra Kabelvåg. Det var nesten 1,5 år siden jeg hadde sett de, så det var utrolig godt. 

Shoppet veeeldig mye! Brukte nesten 7000 kr på tre dager.. Stakkars mammabanken!OKTOBER:
Jeg fikk briller. Jeg fikk min første jobb! Som telefonselger/booker. Dette var en jobb for meg. Å snakke i telefonen med forskjellige folk var ikke så vanskelig. 

NOVEMBER:
Drakk mye kakao. DESEMBER:
Hadde juleball med hele trinnet mitt. Det var en fantastisk kveld!  Chilling at school

 • 03.01.2013, 11:05

Har døgnet i natt og er veldig trøtt og sliten, men siden døgnrytmen min er fucka, hadde jeg ikke klart å dratt på skolen om jeg ikke hadde døgna.. Hehe! Iallefall, så er jeg på skolen nå og vi har matpause. Mitt 2012, del 1

 • 01.01.2013, 12:30

JANUAR:
Gikk mye med slaskeklær.FEBRUAR: 
Fikk en sponsor til bloggen. MARS: 
Prøvde å bli sunnere, meeen...det funka ikke. Hadde en danseoppvisning i kirken. Dette var i forbindelse med konfirmasjonsundervisningen! Mange foreldre kom og så på. APRIL:
Jeg og min daværende kjæreste slo opp. Har ikke noe positivt å si om den måneden..unntatt at jeg hadde de beste vennene som støtta meg!MAI: 
Hadde konfirmasjon den 20. mai. Hadde mange gjester og fikk fine gaver!

Var på gratiskonserten til Justin Bieber i Oslo. Det var ett fullstendig kaos. Veldig dårlig arrangemang!JUNI:
Dro på Allsang på grensen med Vilde og Tuva. Dette var den første allsangen denne sommeren, så det var stappfult av mennesker!Var på tusenfryd med en gjeng fra ungdomshuset. Vi tok mange karuseller og spiste masse godteri og sukkerspinn!Grillet, bada og sola meg mye. Kruseter er virkelig den beste badeplassen om sommeren! Dette var vel den beste måneden. Var ute nesten hele tiden!Godt nytt år

 • 01.01.2013, 02:24

Hei dere!

Håper dere har hatt en fin jul og ikke minst en fin nyttårsaften! De fleste er vel ute å feirer. Det hadde jeg også tenkt, men ble hjemme istedenfor. Orker ikke så mye mas og stress nå, er veldig sliten for tiden! Jeg dro jo såklart ut for å se på rakettene og tenne stjerneskudd. For meg har det vel alltid vært en tradisjon å ha stjerneskudd på nyttårsaften. Kanskje det er slik for deg og? Iallefall.

Godt nyttår, fantastiske lesere!

Lik gjerne innlegget!:)

Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign