hits

Oslotur med kjæresten

  • 25.01.2015, 12:00

Hallo! 
 

Igår var jeg og Orhan i Oslo på kjærestetur. Vi dro inn med toget kl. 9 og var framme like før kl. 11. Hovedgrunnen for at vi dro inn til Oslo var fordi jeg hadde lyst å kjøpe meg en ny vinterjakke ettersom at jeg har hatt min gamle vinterjakke i 4 år! Etter at vi hadde kjøpt jakka, gikk vi litt rundt ved slottet, før vi spiste på resturant, og etter det gikk vi litt mer rundt om i byen og på Aker brygge. Det finnes ikke noe bedre enn å spasere hand i hand med kjæresten langs Aker brygge på kvelden når det er fine lys rundt om kring, mange folk og god stemning! Vi tok ti toget hjem på kvelden, og vi var greit slitne da vi kom hjem rundt 1-2 tiden. Men det var en koselig kjærestetur, så det var definitivt verdt det!
 

Fresh roses

  • 23.01.2015, 16:21

Se så fine roser jeg fikk av kjæresten min for noen dager siden! Nye, friske roser er noe av det vakreste som fins. Wishlist from sheinside

  • 22.01.2015, 16:21

2 måneder og hodepine

  • 20.01.2015, 16:09Hallo!
 

Jeg er så sliten i dag at det ikke er mulig. Ryggen verker og jeg har hodepine, virkelig ikke en bra kombinasjon.. Spesielt ikke når man er på skolen og man må slite seg igjennom skoledagen.. Men utenom det har dagen hittil vært fin, spesielt siden jeg og kjæresten har to måneder i dag♥ Det er jo ikke sånn kjempestort, men det betyr mye for meg i alle fall, hihi. Tror vi skal møtes etterpå for å ha en liten "feiring" eller hva jeg kan kalle det. Mange mener jo at det ikke er noe vits å feire når man har vært sammen så "kort", men hvorfor ikke feire det man kan feire? Det er jo så koselig!
 

Over til noe annet! Er det noe spesielt dere vil at jeg skal blogge om? Føler at jeg har blogget om alt som går ann å blogge om, og jeg vil jo ikke at dere skal synes at bloggen min er kjedelig å lese. Så om noen har noen tips, setter jeg pris på det! Enten dere vil ha flere videoer, personlige innlegg, osv. Skrik ut så skal jeg se hva jeg får til! Men vi snakkes senere :-)Fitnessguru

  • 18.01.2015, 15:22

                                                                                                                                 // Produktene er sponset av Fitnessguru
 

For en stund siden fikk jeg tilsendt en pakke fra Fitnessguru som var stappfull med masse herlige produkter! Både aminosyrer, nudler, en proteinbar, yoghurter og en drikkeflaske! Jeg har ikke trent på noen måneder nå fordi jeg har vært syk, så har ikke fått testet det ut enda. Men jeg tenker på å komme i gang med treningen veldig snart.
 

Prisene hos Fitnessguru er rimelige og det er noe alle har råd til! De har ett stort utvalg av aminosyrer, kreatin, proteinbarer og mye mer! De har også kort leveringstid på pakkene, så det kan man ikke klage på.

Se hele utvalget til Fitnessguru HER. 
 

10 funfacts

  • 17.01.2015, 23:52

Hei dere ♥
 

Jeg har hatt funfacts innlegg om meg selv før, derfor tenkte jeg kanskje at det hadde vært morsomt om kjæresten min skrev 10 funfacts om meg! Her har jeg ingen kontroll over hva han velger å skrive, og det er jo det som er morsomt! Dere blir jo "kjent" med meg på en helt annen måte når han skriver det, enn om jeg hadde skrevet dette selv. Here we go!
 

10 punkter om verdens beste kjæreste
 

1. Becca liker ikke å stå opp tidlig, i hvert fall ikke når vi har skole, grunnen til det er at hun legger seg veldig sent, for å snakke med meg på telefonen, noe jeg syntes er veldig søtt.
 

2. Becca en person som må ha orden på alt. Alt må være på sin plass, som selvfølgelig Becca bestemmer. Egentlig så er det veldig fint, fordi at hvis ikke jeg finner noe, så er jeg sikker på at Becca vet hvor det er.
 

3. Det som er bra med Becca er at når vi skal sove, vet jeg alltid når hun sovner. Fordi når vi legger oss, så rister hun med hele kroppen, og dette forteller meg da at hun har sovnet. Hun gjør dette helt ubevisst og visste faktisk ikke om dette før hun så at jeg skrev det her, haha!
 

4. Becca hater å se på fotball, eller spille fotball. Dette er noe jeg ikke skjønner fordi hun har drevet med mange idretter før, der en av dem var fotball. Men nå er det hånball og styrketrening som Becca liker best.
 

5. Becca gleder seg til jeg får billappen, sånn hun kan få en privat sjåfør som henter hun og kjører hun hvor hun vil. Sånn at hun slipper å gå hele tiden, noe som egentlig er veldig sunt.
 

6. Becca elsker å ta bilder, både fine og morsomme inspirasjons bilder. Det hun elsker mest er å ta køddebilder. 70 % av bildene på telefonen min og hennes består det av bilder der vi begge kødder.
 

7. Becca elsker å spise rå kjøttdeig, eller pizza som ikke har kommet inn i ovnen. Men av dette får hun veldig vondt i magen av, og hun angrer på det hver gang. Hun sier at hun aldri skal gjøre det igjen, men etter to dager så gjør hun det samme igjen.
 

8. Becca liker å synge, dette gjør hun veldig ofte, men hun gjør det aldri når hun er i byen. Grunnen til det er at hun mener at det er kleint. Ordet "kleint'' bruker hun veldig ofte, fordi hun syntes at alt er kleint, uansett hva (nesten i alle fall)
 

9. Becca kan få ett lite sjokk, når man overrasker hun med besøk, uten at hun er forbredt på det. Responsen man får da er ''hva faen gjør du her?''.
 

10. Becca har veldig mye klær, noe dere kanskje vet. Men dere vet ikke at alle klærne hennes er sortert etter farger.
 Siden sist..

  • 05.01.2015, 20:35

Hei dere, godt nyttår!
 

Håper alle hadde en fin jul med godt selskap, god mat og mange gaver? Jeg hadde iallefall en fantastisk flott jul. Fikk mange fine gaver, men den gaven jeg likte best var Michael Kors klokka jeg fikk! Endelig, etter 2 år er den endelig min.
 

Over til noe annet! Det er en stund siden jeg har blogget ordentlig. Trengte vel en liten pause, men nå er jeg tilbake for fult! Det har skjedd mye spennende siden sist, blant annet har jeg fått meg kjæreste, woho! Jeg har det veldig bra fortiden og det er virkelig en god følelse etter en stund med mye negativitet i livet mitt. Gleder meg til å komme skikkelig i gang med det nye året ettersom at jeg har masse spennende å se fram til!Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign