hits

Måneden som gikk...

 • 31.01.2016, 18:49

Månedens beste antrekk:

Antrekket jeg gikk med 28. januar.Månedens beste minne:

Russeballet som var lørdag 23. januar. En veldig fin kveld med mange vakre mennesker.Månedens beste video:

Extentionsvideoen jeg lagde i samarbeid med Agatonshop.no.

Månedens verste dag:

5. januar. Det var da hele 7 år siden pappa døde, og jeg skrev et minneinnlegg om han. Innlegget finner du HER.Månedens beste innkjøp:

Fuskepelsjakken jeg kjøpte på Gina tricot til kun 49 kr.Månedens høydepunkt:

Da jeg tok min andre tatovering. Den er på innerarmen og det står "Be the change".

- Har du hatt en fin måned?

VIDEO - Svar på spørsmålsrunden

 • 30.01.2016, 21:13

Åhhh, jeg blir alltid så nervøs og klein når jeg lager videoer.. Har lyst å lage masse videoer å legge ut, men jeg føler meg så ukomfortabel foran kameraet. Iallefall, jeg har gått utenfor komfortsonen min og har endelig fått spilt inn svarene på spørsmålsrunden. Håper dere ignorerer usikkerheten min og at dere liker videoen :-)

Dagens antrekk 30.01.2016

 • 30.01.2016, 16:47Sko - Jeffrey Campbell // Bukse - Carlings // Topp - h&m? // Fuskepelsjakke - Gina tricot

Ny skatt i klesskapet

 • 30.01.2016, 12:35

Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen - jeg.elsker.salg! Når jeg handler på salg sparer jeg alltid penger, og det gir meg en deilig følelse. Penger spart er penger tjent, er det ikke det dem sier? Mange tenker gjerne at klær på salg er stygge, men det er absolutt mulig å finne noen fine skatter på salg. Bare gå igjennom stativene nøye og ikke kjøp noe bare fordi du syns det er fint. Tenk over om du virkelig kommer til å bruke det, og eventuelt hva du kan kombinere det med. Det er lettere å bruke noe om og om igjen om det er et basic plagg med en "normal" farge. Men om det for eksempel er en knæsjrosa bluse med oransje prikker på er det en veldig stor sjanse for at den kun blir brukt en gang og havner bakerst i klesskapet.  

Uansett! For noen uker siden var jeg innom Gina Tricot for å titte, jeg hadde egentlig ingen planer om å kjøpe noe. Fram til jeg så denne vinrøde fuskepelsjakken. Jeg tenkte "denne må sikkert koste mye", så tittet jeg på prislappen og så at den kun kostet 49 kr!! Jeg trodde jeg hadde glemt å ta på meg linsene siden den var så billig, men det hadde jeg altså ikke. Bankkortet ble tatt opp fra lommeboken, jeg slo inn koden, og noen sekunder senere gikk jeg glad og lykkelig ut av butikken med en pose i hånda, og jeg var nå eier av en superfin fuskepelsjakke som jeg fikk til en latterlig billig penge. Men hey, jeg klager ikke!

Weekend

 • 29.01.2016, 17:16

Wihu, nå er det endelig helg. Denne helga har jeg masse planer, så det er gøy!! I morgen skal jeg lage noen videoer og ta litt bilder før jeg senere på dagen skal til byen med Pernille, og på søndag skal jeg jobbe fra 11-18. Det er lenge siden jeg har hatt noe å gjøre i helgen, så det skal bli litt godt å komme seg ut istedenfor å bare ligge hjemme. Hva er dine planer for helgen?Dagens antrekk 28.01.2016

 • 28.01.2016, 15:38Sko - Jeffrey Campbell // Strømpebukse - h&m // Skjørt - h&m // Topp - Gina tricot // Klokke - Michael Kors

Workout

 • 27.01.2016, 22:46

Det er lenge siden sist jeg trente, så tidligere i kveld dro jeg rumpa mi opp fra sofaen å dro på Spenst. De har nettopp flyttet inn i splitter nye lokaler og det måtte jeg selvsagt sjekke ut. Wow, sier jeg bare. Det har blitt så fint der og alt er så moderne. Både tredemøllene og elipsemaskinene har fått tv og tvkanaler på seg, så nå glemmer man nesten at man trener, hahah.

 

Jeg startet med å varme opp på elipsemaskinen. Hadde egentlig kun tenkt å varme opp i 20 minutter, men Idol gikk på tv så da endte jeg opp med å varme opp i hele 40 minutter!! 302 kalorier ble brent bort på den tiden så jeg er superfornøyd med det. Etter oppvarming trente jeg rygg, mage og armer en liten stund før jeg ble sliten og dro hjem. Alt i alt en god og effektiv treningsøkt på godt over 1 time, jeg er superfornøyd! 

Wishlist from Shein

 • 26.01.2016, 18:33

                                                                                                                                                     Innlegg i samarbeid med Shein

1. HER                                                              2. HER                                                                            3.HER

1. HER                                                                    2.HER                                                                              3.HER

1. HER                                                                              2. HER                                                                3.HER  

1. HER                                                          2. HER                                                                             3. HER

 

Hodepine og nakkesmerter

 • 26.01.2016, 14:48

I dag har jeg vært hjemme fra skolen. Jeg våknet opp med tidenes verste hodepine og en enda verre nakke, så det var ikke snakk om at jeg skulle dra på skolen. Hittil har jeg tilbringt dagen på sofaen og slappet av, og skal se om jeg får i meg litt mat om ikke så alt for lenge. Formen er virkelig ikke på topp og jeg har så vondt at jeg ikke kommer til å gjøre noe annet i dag enn å slappe av. Det er godt av og til, og virkelig nå i dag når jeg er så dårlig.Min største usikkerhet

 • 25.01.2016, 21:30

Vi lever i et samfunn der presset om å være perfekt er stort. Alt for stort. Man skal være slank og gjerne med sixpack, man skal ha lange øyevipper, lange negler, store pupper, man skal ha toppkarakterer på skolen, ja man skal rett og slett være feilfri. Når man lever i et samfunn med så mye press blir man påvirket, og begynner gjerne å tenke over sitt eget utseende. "Er jeg bra nok?", "Er jeg pen?" er gjerne spørsmål man begynner å stille seg selv og spørsmål man begynner å tenke ekstra mye på. Jeg har alltid hatt usikkerheter ved meg selv som jeg har prøvd å lære meg å like, men det store skjønnhetspresset har forvirret usikkerheten min og gjort det enda vanskeligere for meg å akseptere det.

Min største usikkerhet er nesen min. Jeg har mislikt nesen min så lenge jeg kan huske, og jeg syns ikke at den passer inn med resten av ansiktet mitt. Jeg har også gjennom oppveksten, og spesielt på ungdomsskolen, fått kommentarer på at nesen min ser ut som en "potetnese". Dette er kommentarer som har påvirket meg og min usikkerhet enda mer. Ved å få disse kommentarene følte jeg at det ikke bare var meg som så på nesen min som stor, men at også andre gjorde det. Dette fikk meg til å begynne å redigere nesen min på bilder jeg la ut. Nettopp fordi jeg følte at den så bedre ut når den var mindre. Jeg sluttet etterhvert å redigere den mindre fordi jeg følte at det var falskt, både for meg selv, men også for dem som leste bloggen min. I tillegg hadde det vært veldig flaut om noen hadde oppdaget det for jeg hadde aldri turt å innrømme det.

Jeg har over en lang periode vurdert å operere nesen min mindre. Det er noe jeg har tenkt grundig over, vurdert fordeler/ulemper ved og sett på forskjellige klinikker og priser. Jeg har kommet fram til at jeg vil operere nesen min når jeg har fått spart opp penger til det. Det blir ikke med det første ettersom at jeg sparer til bil, men når jeg er ferdig å spare til bil skal jeg begynne å spare til operasjon. En neseoperasjon er noe jeg tror kommer til å få meg til å føle meg bedre med meg selv, og det er også noe jeg ikke kommer til å angre på senere i livet. Dessverre er det mange som reagerer på folk som velger å legge seg under kniven og som synes at det er overfladisk, men jeg ser ikke helt problemet med det om man har en usikkerhet ved seg selv som man ønsker å forandre på. Jeg vet i alle fall at jeg vil bli mer fornøyd med meg selv om jeg tar en neseoperasjon, og det er jo det jeg ønsker. En litt mindre nese som passer med resten av ansiktet mitt.
Relax with art diary

 • 25.01.2016, 17:03

Denne fargebok-kalenderen kjøpte jeg på ARK til 129 kr. For hver uke i dagboken er det et fint motiv man kan fargelegge og det gjør kalenderen ekstra fin og morsom å holde på med. Jeg kommer til å fargelegge litt og litt for hver dag slik at motivet er ferdig på slutten av uken. Denne kalenderen er også veldig fin å ha slik at man kan holde styr på avtaler og planer man har. En ting til som er positivt med denne kalenderen er at det kan hjelpe på stress ved å fargelegge. Man blir så fokusert på å fargelegge og holde seg innenfor linjene at man slapper av, og det er jo enda en god grunn til å kjøpe denne boken!

HUSK Å MELD DEG PÅ KONKURANSEN MIN DER DU KAN VINNE ET POLAROID KAMERA >HER<

Spørsmålsrunde

 • 24.01.2016, 19:38

Nå er det år og dag siden sist jeg hadde spørsmålsrunde og derfor tenkte jeg at det er på tide med en ny. Jeg kommer til å svare på video en gang i løpet av neste helg, så om du har noen spørsmål er det bare å stille dem i kommentarfeltet :-)

 

Russeball 2016

 • 24.01.2016, 15:26

I går kveld var det tid for årets russeball. Ballet var i Haldens klubb lokaler, og gud så vakkert det var der. Fine møbler, fine ballsaler og mange fine detaljer. Det føltes rett og slett ut som at man var på slottet. For å beskrive kvelden bestod den av mange vakre kjoler, kjekke gutter i dress og god mat. Vi ble servert en 3 retters med spekeskinke og melon som forrett, oksestek med tilbehør som hovedrett og sjokolademousse med vaniljesaus som dessert. Det smakte helt okei, men desserten der i mot var helt fantastisk! Sjokolademoussen var så god, tror faktisk ikke at jeg har smakt en bedre sjokolademousse enn den jeg fikk servert i går.


Resten av kvelden bestod av forskjellige kåringer, dansing, mingling med folk, osv. Jeg ser veldig fram til resten av russetiden, og har allerede fått en god forsmak på hvordan den blir. Har du vært russ enda?Se min ballkjole

 • 23.01.2016, 14:26

                                                                                                                                Kjolen er sponset av Sofiamoore.se

Senere i dag er det klart for russeball og i den anledning trengte jeg en ny ballkjole. Kjolen jeg brukte på 10. klasse ballet er litt for "prinsesse" for et russeball, i tillegg til at den er alt for stor. Derfor trengte jeg en ny kjole og takket være Sofiamoore.se fikk jeg drømmekjolen! Den er elfenbenshvit med en utrolig vakker form, samt at ryggen på kjolen er åpen. Det gjør kjolen ekstra spesiell, og det er definitivt den fineste kjolen jeg noensinne har sett, og jeg føler meg så heldig som har fått den!

 

Sofiamoore.se har mange fine og unike ball og selskapskjoler. Du kan få kjolene i alle slags mulige farger, så her er det noe for en hver smak! Prismessig ligger det på mellom 1490-2990 kr, og det er ganske rimelig for sånne kjoler, syns jeg i hvert fall. Leveringstiden er på under en uke, min kjole kom i posten etter 4 dager og det er jo helt sykt!! Når man skal bestille kan man velge å få kjolen skreddersydd etter dine mål eller å velge vanlige størrelser sånn som 34-36, osv. Jeg valgte størrelse 36, og den passet perfekt over puppene og midjen. Lengden derimot var over 20 cm for lang (selv når jeg brukte høy hæler) så den sydde mamma og stebestemoren min inn for meg. Nå har kjolen den perfekte lengden og jeg er så fornøyd. Jeg føler meg veldig vakker i den kjolen, og jeg gleder meg til å gå med den på russeballet i kveld!
Ny tatovering

 • 22.01.2016, 16:27

 

Fra det øyeblikket jeg tok min første tatovering i september i fjor har jeg hatt lyst å ta en til, og i dag fikk jeg endelig gjort det! Jeg dro til tatoveringsstudioet i fritimen jeg hadde fra skolen, og 20 minutter senere hadde jeg fått en ny tatovering. Tatoveringen er på innerarmen min og det står "Be the change" som er en forkortelse av ordtaket til Gandhi: Be the change you wish too see in the world. For meg betyr tatoveringen at jeg klarer å forandre ting selv (på en positiv måte). Altså, for eksempel, om det er noe jeg er misfornøyd med i livet mitt så klarer jeg å forandre det selv, uten hjelp fra noen. Litt vanskelig å forklare, men dere skjønner tegninga. Derfor betyr denne tatoveringen mye for meg, og jeg er superfornøyd!

Underveis...


Til høyre er av det ferdige resultatet. Bildet ble speilvendt, men skal få vist dere det "ekte" resultatet en annen gang.

 

Min første MR

 • 21.01.2016, 15:23

I går dro jeg og mamma inn til Fredrikstad siden jeg skulle ta en MR undersøkelse. Selve timen min begynte kl. 14, men vi tok bussen inn i 11 tiden. Hadde vi tatt en senere buss hadde vi ikke rukket timen, og derfor var dette den seneste vi kunne ta. Vi fikk litt tid til overs siden vi kom såpass tidlig, så da gikk vi på Torvbyen (kjøpesenteret i Fredrikstad) og tittet litt for å bruke opp litt tid før timen. Tiden gikk fort og plutselig var det tid for å ta MR undersøkelsen. Jeg var litt nervøs i begynnelsen siden jeg aldri har tatt MR før, men det gikk over på et blunk. Fikk litt panikk i begynnelsen av undersøkelsen siden maskinen man lå i var liten og trang i tillegg til at den lagde høye og forferdelige lyder, men utenom det gikk det fint.

Grunnen til at jeg tok undersøkelsen er fordi jeg har testet positivt på en sykdom, så da måtte jeg ta videre utredning for å finne ut om jeg har den. Får resultatet om ca. en uke, og det blir spennende å se hva det er. Enten det er positivt eller negativt, så er det bedre å vite om jeg har sykdommen eller ikke.

 
- Har du tatt MR før?

 

Bildene som aldri kom på bloggen

 • 19.01.2016, 16:38VIDEO - Extentions

 • 17.01.2016, 16:13

                                                                                                                                Videoen er i samarbeid med Agatonshop.no

 

Dere får 25% rabatt på alt av hairextentions fra Agatonshop.no ved bruk av rabattkoden: becca . Rabattkoden varer fram til søndag 24. januar så kom igjen å kjøp før det er for sent!

 

 

#TB sommeren 2015

 • 16.01.2016, 23:26

Det er vinter, det er kaldt, vi må pakke oss inn i tykke lag med klær for å ikke fryse i hjel. Vinteren har sin sjarm, men gud som jeg savner sommeren. Istad gikk jeg igjennom bildearkivet mitt på pcen og endte opp med å drømme meg bort i bildene jeg tok forrige sommer. Opplevelser, varme, sol, shopping, Taylor Swift konsert.. Ja, sommeren 2015 var virkelig en fantastisk sommer! Jeg fikk oppleve så mye nytt, og jeg reiste masse. Nå som det er vinter og kaldt er jeg vel ikke den eneste som lengter tilbake til sommeren, og derfor tenkte jeg at det passer perfekt med ett lite #TB innlegg til forrige sommer.


Amsterdam

Jeg og mamma dro på jentetur til Amsterdam 19. juni og ble der til 23. juni. Hovedårsaken til at vi dro dit var for at jeg skulle dra på min første Taylor Swift konsert. Konserten var fantastisk og jeg ble kjent med to herlige jenter fra Danmark, som jeg fremdeles har kontakt med den dag i dag. Utenom å dra på konsert så gikk jeg og mamma mye rundt i Amsterdam, shoppet mye og var turister. Det var en veldig fin tur, og Amsterdam er en fantastisk by som jeg definitivt skal tilbake til!
Alicante

Jeg dro til Alicante i Spania nøyaktig en uke etter at jeg kom hjem fra Amsterdam. Jeg var med til Alicante sammen med venninnen min Marielle og hennes familie. Dette var første gang jeg var i syden, så det var utrolig koselig. Vi tilbrakte mye tid på stranden, vi dro til Benidorm for å dra på badelandet Aqualandia, vi dro i dyreparken Rio Safari, vi shoppet litt og spiste masse god mat på forskjellige resturanter. En veldig fin tur der jeg fikk oppleve masse.
 Nord Norge

Jeg dro til Nord Norge i slutten av ferien. Da hadde jeg ikke vært i Nord Norge siden vinterferien i Februar, så det var veldig godt og koselig å se alle vennene mine igjen. Jeg spiste veeldig mye pizza, dro ofte ut og hadde det veldig gøy den lille uken jeg var der. Alltid godt å være i Nord Norge, det er helt magisk!
Pink sweather

 • 15.01.2016, 11:18

                                                                                                                                           Genseren er sponset av Shein

 

 

Denne genseren mottok jeg nylig fra Shein. Den er sykt varm, noe som passer perfekt nå som det er vinter og mange minusgrader ute. Genseren er onesize og passer fra størrelse S-L vil jeg si. Ett stort pluss er at den er rosa, det gjør genseren ekstra fin, hehe ;-) Om du også har lyst på denne genseren kan du kjøpe den HER.

 

 Spørreundersøkelse

 • 08.01.2016, 18:29

7 år siden pappa døde

 • 05.01.2016, 00:00

Wow, i dag er det 7 år siden pappa døde. Tiden går fort, så alt for fort..


Pappaen min døde av kreft 5.januar 2009. Jeg kjente han ikke (av private årsaker), men han var fremdeles pappa. Min pappa. Å få beskjeden av at han hadde gått bort var helt forferdelig, rett og slett. Jeg var så liten, jeg var kun 12 år. Ingen 12 åringer burde få beskjeden om at pappaen er død. Mammaer og pappaer skal jo leve for alltid tenkte jeg med mitt 12 år gamle hode, men ikke min pappa. Min pappa måtte dra til himmelen, så altfor tidlig.

 

Jeg husker nøyaktig hvordan den dagen var. Jeg hadde vært ute med noen venninner tidligere på dagen før vi bestemte oss for å dra hjem til hun ene. Etter en stund ville jeg dra hjem og venninnen min ble med. Synet som møtte oss i det vi gikk inn i stua er noe jeg aldri kommer til å glemme. Mamma satt der, lei seg og øynene fulle av tårer. Verken jeg eller venninna mi forstod noen ting, men vi skjønte at det var noe alvorlig som hadde hendt. "Rebekka, pappaen din har dessverre gått bort av kreft" sa mamma. Verden min stoppet opp og jeg kjente at tårene bare presset seg ut av øynene mine, akkurat som det var et kappløp om hvilke tåre som skulle ut først. Jeg visste ikke hva jeg skulle si, hvordan jeg skulle reagere eller noen ting. Jeg bare satt der å gråt. Venninnen min gråt. Mamma gråt. Jeg visste virkelig ikke hvor mye smerte en setning kunne gi, men tro meg. Det fikk jeg oppleve, og det er en smerte jeg ikke unner noen. Ikke engang min verste fiende.


Det er nå 7 år siden, men det går ikke en eneste dag hvor jeg ikke tenker på han. Jeg skulle så gjerne ønske at jeg fikk bli kjent med han, men det ble dessverre ikke slik. Alle kan ikke få alt dem ønsker her i verden.. Jeg har heldigvis noen bilder av meg og han fra da jeg var en liten baby, og de bildene er det mest dyrebare jeg eier. Jeg skal aldri gi slipp på dem.


 

Ferien er over

 • 04.01.2016, 21:07

I morgen begynner skolen igjen, og ferien er offisielt over for denne gang. Det var vært utrolig deilig med to uker ferie, men det skal også bli godt å komme seg tilbake på skolebenken. Jeg har en muntlig høring på torsdag og en innlevering til neste uke, så jeg kommer til å ha nok skolearbeid å jobbe med framover for å si det sånn. Har allerede begynt å øve til den muntlige høringen og har heldigvis kommet meg godt inn i temaet. Tror faktisk ikke at jeg har gjort skolearbeid i en ferie før så jeg gir meg selv et klapp på skuldra for det!

VINN ET POLAROID KAMERA

 • 03.01.2016, 21:00

                                                                                                                   Konkurransen er i samarbeid med Coolstuff.no

 

Jeg har vært så heldig å fått enda et polaroid kamera som jeg har fått lov til å dele ut til en heldig leser her på bloggen! I tillegg får den heldige vinneren en pakke med film til kameraet (10 bilder i en filmpakke). Hvor flott er ikke det? Vinneren kan velge fargen på kameraet selv, og valget står mellom: svart, rød, blå og lilla. Konkuransen varer fram til 3. februar så husk å meld deg på før det! Konkurransereglene står under her og du ha gjort alt som står under for å kunne være med i konkurransen. Dette blir også sjekket opp når jeg skal kåre vinneren, og har det ikke blitt gjort trekker jeg en ny. Lykke til :-)

 

KONKURRANSEREGLENE:
 

- Like fanpagen min på facebook HER og Coolstuff sin facebookside HER


- Kommentere i dette innlegget med navn, email og hvilken farge du vil ha på kameraet


 

Mine mål for 2016

 • 02.01.2016, 23:06

- Være mindre på telefonen. Jeg fikk min første iphone i 2011, og min andre - nåværende iphone i fjor. Helt siden jeg fikk iphone har jeg så å si ikke klart å legge den fra meg. Jeg har den med på do, jeg sitter på den i timen (ikke ofte!!), jeg er på den når jeg er hjemme, den har rett og slett tatt over livet mitt. Det er verken sunt eller bra å være så avhengig av telefonen som det jeg er. Istedenfor å se verden gjennom iphonen skal jeg heller prøve å se den gjennom mine øyne. Jeg føler at jeg går glipp av ting som skjer nettopp fordi jeg er mer fokusert på telefonen enn å følge med. Det skal det bli en slutt på!


- Sette mer pris på ting. Jeg skal begynne å godta at ting er som det er og hvorfor det er sånn. Rett og slett bli mer takknemlig over livet mitt. Skjer det noe dårlig så skal jeg heller fokusere på det positive. Jeg er heldig som er frisk (bortsett fra ryggsykdommen), jeg har en familie, jeg har ett bra liv. Det er ikke alle som har det, og det er fort å ta ting for gitt. Men man vet aldri hva morgendagen bringer!

- Oppleve mer. Jeg har lyst å komme meg ut, oppleve og utforske nye ting. Dra på museum, reise, prøve ny matretter, osv.


- Slutte å bry meg om hva andre sier om meg. Det å høre på ryktene som går rundt om meg, osv er noe som virkelig har "skadet" meg, og det skal det bli slutt på! Jeg skal slutte å bry meg om hva folk sier og heller prøve å fokusere mer på meg selv. Det er ikke sunt å gå rundt hele tiden å være redd for at folk syns man er stygg, ekkel, etc. Dette målet er et av de viktigste jeg har satt i år, og jeg skal klare å fullføre det. Jeg skal klare å gi f*en.


- Bli flinkere på å blogge. Året 2015 var ikke akkurat mitt beste år som blogger så derfor har jeg som mål å bli flinkere i år. Fokusere mer på bedre bilder og bedre innlegg, samt at jeg vil blogge minst en gang om dagen. Det er nok ikke alltid at jeg har tid til det, men jeg skal prøve så godt jeg kan. Å bli toppblogger har vært en drøm for meg så lenge jeg kan huske, og om bloggen blir bedre er det kanskje en liiiten mulighet for at jeg kan få ønsket mitt oppfylt.


- Ta bedre vare på meg selv. Jeg har en (u)vane med å ikke passe på meg selv. Med det mener jeg at jeg ofte presser meg selv og mine grenser, og det ender som oftest opp med at jeg blir utmattet. Dette året skal jeg ta mer vare på meg selv, og tillate meg selv å ta pauser. Jeg skal tørre å si nei til ting når jeg er sliten, og jeg skal gjøre det med god samvittighet.- Ta flere sjanser. Er det noe jeg ikke har vært flink til så er det å ta sjanser. Jeg har på en måte alltid holdt meg til det trygge, og derfor også mistet mange muligheter. Dette året skal jeg gå utenfor komfortsonen min og prøve meg fram. Jeg vil gripe alle sjanser og muligheter jeg får, og ikke være redd for noe. Går det ikke bra, nei da gjør det ikke det, men da har jeg i alle fall prøvd.


- Bli kvitt depresjonen og angsten. Jeg har nå gått til psykolog siden før sommeren om jeg ikke husker feil, og det har hjulpet mye. Det blir bedre og bedre etter hver gang jeg er der, men jeg føler meg ikke helt frisk enda. Noe jeg håper på å bli i løpet av 2016. Jeg skal jobbe masse med meg selv og mine følelser, også skal jeg "samarbeide" med psykologen og forhåpentligvis få en slutt på sykdommen - en gang for alle. Dette målet er veldig viktig for meg å klare fordi jeg er lei av å være syk. Lei av å føle meg alene hele tiden. Jeg har fremdeles en lang prosess foran meg, men med en positiv holdning skal jeg nok klare det.

 

- Begynne å trene mer. Jeg har lyst å begynne å trene mer for å bli mer fit, men også for å bygge muskler i ryggen min. De siste månedene har jeg vært på forskjellige utredninger angående smertene jeg har i ryggen, og jeg har fått en diagnose. Derfor er det viktig at jeg begynner å trene oftere ettersom at det kan redusere smertene jeg har.

Processed with VSCOcam with f2 preset

 

- Har du noen mål for det nye året?

 

Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign