hits

Pics from instagram

  • 28.01.2017, 18:27

God lørdag til dere <3

Har dere hatt en fin lørdag så langt? Det har iallefall jeg! Jeg sov til jeg våknet av meg selv, og har siden da kun ligget på sofaen og sett på tv. Ganske godt å bare slappe av og ta livet helt med ro. Det trengs også en gang i blant! Har ingen spesielle planer for kvelden, så det blir med andre ord en avslappende lørdag hjemme i sofakroken. Og deilig skal det bli! Ellers er det altfor lenge siden sist jeg delte bilder fra instagram, så nå er det på tide. Du kan gjerne følge meg der om du vil, @beccalexandra heter jeg :-) Fortell meg gjerne hva du heter på instagram om du har det!

I morgen håper jeg at det blir fint vær slik at jeg får tatt litt bilder til bloggen og instagram. Jeg er veldig opptatt av at bildene skal være lyse og fine, og da spiller været en stor rolle. Har ikke fått tatt ordentlige bilder på en stund og det trengs virkelig. Kan jo ikke blogge uten bilder. Foreløpig er det er meldt snø, men jeg stoler ikke på værmeldingen og krysser fingrer og tær for at det blir sol. Forresten, før jeg glemmer det! Er det noen som har noen bloggønsker? Har slitt litt med motivasjon i det siste og har ikke så mange ideer til hva jeg kan blogge om.. Så tips mottas med et stort takk!

 

 

Becca tipser

  • 24.01.2017, 13:36

- Carli Bybel i samarbeid med Bh cosmetics - Øyenskygge og highlighter palette -

Sminkeekspert og youtuber Carli Bybel har i samarbeid med Bh cosmetics laget et øyenskygge/highlighter palette med 10 øyenskygger og 4 highlightere. Og wow dere, dette palettet er et must have i sminkemappa!! Fargene er utrolig pigmenterte, lette å påføre og de varer lenge. Noen av fargene er matte, mens andre er shimmer, så dette palettet har virkelig alt du trenger. Jeg kjøpte det på Bh cosmetics sin nettside til ca 120 kr, så rimelig for lommeboken er det også! Det er selvsagt crueltyfree :-)Indusia.no

  • 03.01.2017, 20:53

                                                                                                                                                        Innlegg i samarbeid med Indusia.no

I August i fjor skrev jeg et lite innlegg om nettsiden Indusia.no og sengesettet de sponset meg med. Nå har jeg vært så heldig og fått tilsendt et nytt sengesett fra de, og det skal jeg vise dere i dag. Men først, litt informasjon om nettsiden dems! Som jeg nevnte i det forrige innlegget så har jeg en dobbeldyne med størrelse 240x220 cm. Det negative med å ha en så stor dyne er at det er vanskelig å finne sengesett i den størrelsen uten at det koster skjorta. Og det er nettopp derfor at jeg elsker nettsiden Indusia. De har sengesett i alle størrelser og det til en utrolig bra pris. Sengesettene er unike og har spesielle designs, så her er det virkelig noe for en hver smak! Sengesett til voksne finner du >her< og sengesett til barn >her<. 

Indusia har ofte tilbud, så om man følger med kan man skaffe seg sengesett til ekstra gode priser. Om man i tillegg skulle trenge en ny dyne eller pute så selger de det også! Dyner og puter finner du >her<. Leveringstiden er rask og pakken kommer etter 1-3 dager. Litt spørs på hvor i Norge man bor. Det er fri frakt ved kjøp over 1000 kr, og ved kjøp under 1000 kr er det en fast fraktpris på 119 kr. 

Men nå, over til det nye sengesettet jeg har fått tilsendt. Denne gangen valgte jeg et lysere sengesett enn sist, og jeg er minst like fornøyd nå, om ikke mer! Det er så godt og sove i at gud hjelpe meg, jeg klarer jo nesten ikke å stå opp.. Haha! Designet er også veldig kult og passer stilen min på rommet veldig godt. Sengesettet er åpent i bunn, men dynen har ikke sklidd ut en eneste gang når jeg har hatt det på så det er ikke noe problem. Akkurat dette sengesettet er dessverre utsolgt nå, men de har mange andre sengesett som du finner >her<. Ta deg en liten titt innom og se da vel :-)

Alt i alt er jeg nok en gang superfornøyd med sengesettet fra Indusia. Det er godt å sove i, bra kvalitet og alt det til en god pris. Anbefaler alle som vil ha ett nytt sengesett og klikke seg inn på nettsiden dems for en liten titt. I tillegg er du med i trekningen av et gavekort på 500 kr om du melder deg på nyhetsbrevet dems. Det trekkes to vinnere i måneden.

2017

  • 02.01.2017, 17:102017, velkommen skal du være! Jeg har virkelig store forventninger til dette året og jeg håper virkelig at det blir et bra år. 2016 var virkelig ikke mitt år, så det har jeg lagt bak meg nå og ser fram til å gjøre 2017 til det beste året noen sinne. 

Nyttårsaften ble feiret hos en venninne av mamma der jeg, mamma og stefaren min var. Vi spiste god mat og spilte brettspill mens vi ventet på at klokken skulle bli 00.00. Vi gikk til bybrua der det hadde samlet seg en del folk, så tente vi stjerneskudd og så på rakettene. Det var utrolig fint og jeg hadde en kjempefin nyttårsaften med familien. 

Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign