hits

Hvem er dere?

 • 28.02.2014, 15:13

                                                                                                                                 Minner om konkuransen HER

Jeg har noen spørsmål til dere lesere og jeg håper at dere kan ta dere tid til å svare meg!

Meg som liten

 • 27.02.2014, 18:55

Når jeg var på vinterferie i Kabelvåg, fant jeg et stort fotoalbum med bilder av meg når jeg var liten. Jeg synes det er så koselig å se tilbake på. Tenk at jeg har vært så liten, og nå er jeg snart voksen. Det er rart og tenke på, men sånn er livet.

Her har jeg brannkopper, virket ikke særlig glad over det for å si det sånn, hehe

Bokanbefaling: Idas dans

 • 26.02.2014, 15:43

Hei!
 

I går leste jeg en bok som heter "Idas dans". Det er en bok skrevet av Gunnhild Corwin, som er moren til Ida (som boken generelt handler om). Ida var en lykkelig og frisk jente på 18 år som plutselig ble rammet av akutt leukemi. Idas dans følger Ida gjennom 14 måneder med sykdommen, samt oppturer og nedturer gjennom de 14 månedene. Den er som sagt skrevet av moren til Ida, så det blir mest sett fra hennes perspektiv. Hvordan hun opplever det, hvordan Ida opplever det, osv. Boken heter jo "Idas dans" og det er fordi Ida var en aktiv ballettdanser før hun fikk sykdommen.
 

Boken er veldig fin og rørende å lese, og jeg felte noen tårer gjennom boka. Desverre ender boken opp med at Ida dør av leukemien, hjemme i huset sitt med familien og kjæresten rundt seg, 19 år gammel. Hun var forberedt på å dø og hadde tatt avskjed med alle før hun døde.
 

Jeg vil virkelig anbefale denne boken til alle dere lesehester der ute! Den er fin å lese og man får ett nytt syn på ting.
 
- Har du lest "Idas dans" før?

- Har du noen bokanbefalinger til meg?
 

Nytt hus

 • 25.02.2014, 19:10

Hallo!

Som jeg skrev for noen innlegg siden, så har vi flytta inn i ett nytt hus! Huset er mye større enn der vi bodde før, noe som er ekstremt deilig. Rommet mitt var ikke så fint før vi flytta inn, så jeg har pussa det opp. Ja, du leste riktig - jeg. Eller.. har hatt hjelp av noen venninner også da!

Jeg og noen venninner malte alle veggene 5 ganger iløpet av noen dager. Etter at veggene var malt, så var det ut å finne møbler. Jeg dro først på Møbelringen og der fant jeg en fin dobbelseng til en rimelig pris, så den kjøpte jeg! Noen uker etter dro jeg på Ikea og kjøpte en kommode, pyntegjenstander, hyller, klesstativ, kleshengere og noe annet småtteri. Ble fornøyd en liten stund, men så fant jeg plutselig ut at rommet virket så kjedelig. Derfor kjøpte jeg noen pynteputer, noen lys og da ble rommet mindre kjedelig. Helt til noen uker senere der igjen! Kompisen til mamma kom på besøk til oss og da kjørte vi en tur til på Ikea. Der var jeg så heldig å få et stort speil av han. Speilet gjorde virkelig susen og det fikk rommet til å se mye bedre ut!

Fargene på rommet mitt skulle egentlig bare være hvitt, grått og svart, men jeg følte det ble så trist og ensomt, så jeg prøvde (jeg prøver enda) å legge til litt rosa her og der! Nå er jeg iallefall fornøyd med rommet mitt, så får vi se hvor lenge det varer. Hihi.

Slik så deler av rommet ut før oppussingen

- Noen som kunne tenkt seg en roomtour-video?:)

At the airport

 • 24.02.2014, 19:01

Hallo!

Nå sitter jeg på flyplassen i Bodø og venter på flyet som skal gå kl 19.50.. Det er utrolig kjedelig å sitte her å vente, men jeg har jo internett så da går tiden mye raskere, andre som kjenner seg igjen?- Hva har du gjort i vinterferien?

Nordlyset

 • 23.02.2014, 22:23

Er det en ting jeg elsker med Nord Norge, så er det nordlyset! Det er så utrolig fint å se på og det er helt magisk! Desverre er det ikke nordlys i Halden, så det er ikke ofte jeg får sett det, men når jeg gjør det, da er det veldig fint! Det var nordlys her for noen dager siden og da tok jeg noen bilder av det. Jeg syns ikke at de ble så bra, men det er jo trossalt første gang jeg har tatt bilde av nordlyset.

- Har du sett nordlyset før?

Gårsdagen

 • 23.02.2014, 21:17

Heihei!

Nå er vinterferien min nesten over og jeg reiser hjem til Halden i morra.. Kjenner at det skal bli godt å komme seg hjem igjen og få inn litt rutiner i hverdagen, men samtidig kommer jeg til å savne Kabelvåg. Men forhåpentligvis blir det ikke lenge før neste gang jeg kommer opp hit. Tenker at jeg kanskje drar opp i påskeferien, med mindre jeg har andre planer.

Iallefall, gårsdagen ble brukt til å være ute med venner! Jeg var med Iselin og Mari, også dro vi til noen kompiser av oss og ble der noen timer før vi dro hjem igjen. Det var veldig koselig å møte dem igjen, har jo trossalt ikke møtt dem på 3 år!

Bacalao

 • 22.02.2014, 00:16

God kveld, kjære lesere ♥

Sitter hos en kompis av Frank nå, bare for å få lånt internett slik at jeg får blogget! Hva gjør man ikke for leserne sine? Hehe! Uansett. I dag har jeg vært på Bacalao med Iselin. Bacalao er en slags cafè i Svolvær som ligger litt utenfor Kabelvåg. Bestilte kakao med krem, og det var kjempegodt.- Hva har du gjort i dag?

Harstad

 • 20.02.2014, 15:09

Heihei!

I dag har jeg vært i Harstad en liten tur! Dro dit med Frank (x-stefaren min) bare for å ha noe å gjøre, slik at jeg slapp å sitte i Kabelvåg hele tiden. Venninnene mine her har ikke fått vinterferie enda, og derfor er de på skolen nå. Er jo ganske kjedelig for meg å måtte vente til de er ferdig på skolen før jeg kan møte de, og det var vel derfor vi dro til Harstad i dag. Men jeg klager ikke, det er jo godt å komme seg litt bort fra Kabelvåg og få oppleve litt mer av Nord Norge.

 

- Har du vært i Harstad før?

Nord Norge

 • 19.02.2014, 19:52

Hallo!

Nå kan jeg endelig si hvor jeg er! Jeg er i Nord Norge på en plass som heter Kabelvåg! Det er plassen jeg bodde på før jeg flyttet til Halden. Grunnen til at jeg ikke har kunnet si hvor jeg skulle var fordi jeg skulle overraske en gammel venninne av meg.

Om det er noen som lurer på hvor jeg bor når jeg er her, så bor jeg hos x-stefaren min. Jeg har enda kontakt med han, og når jeg kan få bo gratis hos han, klager jeg ikke akkurat! Desverre har jeg ikke internett her, så må bruke 3G og derfor har jeg ikke blogget så mye som jeg egentlig hadde tenkt til, men skal se om jeg får lånt internett av en venninne, slik at jeg får blogget. Alt for dere lesere!!

Men nå må jeg gå, snakkes :-)

På toget

 • 17.02.2014, 09:33

Heihei!

Nå sitter jeg på toget på vei inn til Oslo S, før jeg skal videre til Gardemoen. Siden vi har vinterferie, så skal jeg ut og reise! Kan ikke si hvor jeg skal reise før jeg kommer fram i kveld ettersom at jeg skal overaske en venninne av meg. Mens jeg er der jeg skal, så skal jeg skal prøve å få blogget så mye som mulig om jeg har internett, men jeg tviler egentlig på at jeg har det siden det er så dårlig dekning dit jeg skal.

Men nå må jeg gå, toget er snart i Oslo. Snakkes senere!

Dagens antrekk 16.02.2014

 • 16.02.2014, 15:05 

Sko - Jeffrey Campbell // Bukse - Gina Tricot // Singlet - JC // Cardigan - H&m

Wayne's coffee date

 • 15.02.2014, 20:56

Hallo!

Var en liten tur i byen med Malin tidligere i dag og da dro vi innom på Wayne's coffee! Bestilte det vanlige og det er mocca frappe. Det smaker jo såå godt! Desverre er det veldig dyrt på Wayne's coffee og frappen min kosta hele 50 kr!!KONKURANSE - VINN JUSTIN BIEBER PARFYME

 • 14.02.2014, 20:00

Hei dere!

Tenkte å kjøre i gang en liten konkuranse der dere kan vinne en Justin Bieber parfyme! Parfymen heter "The key" og det er 50ml. Vinneren av konkuransen blir trukket om 1 måned!

Dette må du gjøre for å være med i konkuransen:
- Skrive hvorfor akkurat DU fortjener å vinne
- Trykke "like" på innlegget nederst
- Legge igjen NAVN og MAIL

 

Dagens antrekk 14.02.2014

 • 14.02.2014, 16:49 

Sko - Jeffrey Campbell // Strømpebukse - Gina tricot // Skjørt - New Yorker // Singlett - JC

Slitsomt

 • 13.02.2014, 20:10

God kveld! Har ikke blogget idag ettersom at jeg har følt meg sliten og slapp. Har hatt mye skolearbeid denne uka, så det har vært ett skikkelig press. Har så å si akkurat våknet fra en liten powernap og nå må jeg begynne å pugge til en engelskprøve vi har i morgen.. Heldigvis får vi vinterferie etter skolen i morgen og det skal bli så deilig med en uke fri, ihvertfall når jeg skal reise bort! Mer om det kommer senere, nå må jeg nemlig åpne engelskboka og starte å lese. Ha en fin kveld, så snakkes vi!- Har du hatt mye skolearbeid denne uka?

Klar for zumba

 • 12.02.2014, 19:11

Heihei!

Nå skal jeg dra ned til Spenst for å møte Malin siden vi skal på zumba! Har danset zumba siden jeg begynte på Spenst i november og det er skikkelig gøy! Liker å variere treningen litt, og ikke bare drive med apparater fordi det kan jo bli litt kjedelig i lengden.

Men må gå til bussen nå, snakkes når jeg kommer hjem.
 - Har du danset zumba før?

My new mac lipstick

 • 12.02.2014, 12:35


//pictures by me

- Har du en mac leppestift?

Vidergående

 • 11.02.2014, 17:20

Hei!

Har fått noen spørsmål om hvordan linje jeg går på vidergående. Og jeg går på...studiespessialisering!

I utgangspunktet kom jeg inn på design og håndverk i Sarpsborg, men jeg måtte takke nei til tilbudet.. Grunnen til at jeg måtte takke nei var pga ryggproblemene mine. Det er nemlig slik at på design og håndverk er det veldig mye fysisk arbeid der man må stå mye, og det hadde ikke ryggen min takla. Så jeg valgte å søke på studiespessialisering i Halden istedenfor. Og der kom jeg inn!! Ble kjempeglad for at jeg kom inn på en linje i byen jeg bor i ettersom jeg da slapp å pendle.

Plutselig var sommerferien over og jeg var klar for første skoledag! Følte at første skoledag var helt okei. Heldigvis for meg kjente jeg mange på skolen og kom i klasse med to av venninnene mine fra klassen på ungdomsskolen. Den første uken på studiespess var helt okei, men ukene etter ble det verre. Vi fikk lekser i nesten alle fag så å si hver eneste dag, dette i tillegg til innleveringer, prosjekter og prøver. Sistnevnte har vi hatt 1-3 stykk av hver eneste uke. Desverre for meg var jeg veldig dum angående prioriteringene mine. Jeg var så dum at jeg prioriterte venner framfor å pugge til prøver, så karakterene mine har gått ekstremt mye ned. De har gått så mye ned at jeg er i ferd med å måtte gå 1. året om igjen - mer vil og tør jeg ikke å si.

Studiespessialisering er en veldig krevende linje og man kan ikke bare tro at man kan bestå i alle fag uten å gjøre en innsats. Her kreves det ekstremt mye arbeid for å oppnå gode resultater! Derfor er et av nyttårsforsettene mine å jobbe mer med skolen og bestå i alle fag. Fordi jeg vil ikke gå 1. året om igjen! Heldigvis har jeg klart å gjøre det bra hittil i år, og jeg har allerede fått tre 4'ere! Håper jeg klarer å fortsette med så bra karakterer.- Hvilken linje går du på?

Nytt år, nye muligheter

 • 10.02.2014, 18:15

Hallo!

Lenge siden sist! Nå begynner det å bli en stund siden sist innlegg, nærmere sagt 6 måneder siden. Tja, vet ikke hvordan unnskyldning jeg skal bruke denne gangen ettersom at jeg har vært borte så lenge. Det eneste jeg kan komme på er at jeg har trengt en pause fra bloggen. Det var en periode hvor det ble alt for mye for meg, men nå er det ett nytt år og 2014 skal bli ett bra bloggår! Nytt år, nye muligheter - er det ikke det man sier?

Iallefall! Det har skjedd en del siden sist jeg blogget. Jeg har blant annet startet på vidergående, vi har flytta inn i ett nytt hus, jeg har fylt 16 år, jeg har fått nye venninner, jeg har begynt å trene og mye mer! Kommer nok til å fortelle mer om dette etterhvert!

Fremover skal jeg prøve å skrive 2-4 innlegg om dagen, kanskje det av og til blir flere innlegg enn det også, vi får se! Har masse inspirasjon og skal prøve å få variert bloggingen litt mer, kommer også til å prøve å ha flere videoer og kanskje jeg begynner å skrive mer dype innlegg?

Er iallefall godt å være tilbake med bloggen, har virkelig savnet det.

Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign