hits

29.02.2016

  • 29.02.2016, 22:27

Nå er det nesten en måned siden sist gang jeg blogget. Det har skjedd en del i livet mitt den siste tiden som jeg har valgt å priotritere framfor bloggen, og det håper jeg går greit. Men jeg er iallefall tilbake nå og nå skal jeg blogge som normalt igjen.

I dag er det mandag og vinterferien er ferdig for denne gang. Vi hadde nemlig vinterferie forrige uke, så i dag er første dag tilbake på skolen. Kan ikke akkurat si at det er så sykt gøy, men men. Vinterferien for min del bestod av jobb og venninnekos. En ganske grei ferie, og det var veldig godt å få slappet av.

Nyheter fra Shein

  • 08.02.2016, 13:07

Dagens antrekk 04.02.2016

  • 04.02.2016, 19:03

Sko - Jeffrey Campbell // Strømpebukse - h&m // Kjole - Bik bok // Belte - Ebay // Smykke - Lindex

Vinneren er...

  • 04.02.2016, 18:36

Nå har jeg kåret vinneren av konkurransen jeg hadde for en måned siden der man kunne vinne et polaroid kamera. Den heldige vinneren er.... Malin Våde. Gratulerer så mye til deg!

// Bilde lånt av Malin //

Nytt lesestoff

  • 01.02.2016, 13:54

                                                                                                                                   Bøkene er sponset av Gursli Berg forlag

Er det noe jeg synes er trist så er det at folk nesten ikke leser bøker lenger, og spesielt ikke de som er på min alder. Det er mange gode bøker der ute, så de som ikke leser går virkelig glipp av noe. Selv leste jeg veldig masse når jeg gikk på barneskolen, men så ble sluttet jeg å lese jo eldre jeg ble. Jeg mistet den lesegleden jeg hadde, men det forandret seg da jeg mottok disse to bøkene fra Gursli Berg forlag: Kanskje alltid og Stygg kjærlighet.

Kanskje alltid er skrevet av den amerikanske forfatteren J.A Redmerski, og det er fortsettelsen i en bokserie hun har. Om du vil lese denne boken anbefaler jeg deg å først lese den første boken "Kanskje aldri", også lese denne. Du får en lettere forståelse om du leser den første boken først, det sier seg vel selv, haha. HER finner du den første boken (Kanskje aldri), og HER finner du den andre boken (Kanskje alltid). Uansett! Her er en liten teaser på hva boken handler om:

Camryn Bennett og Andrew Parrish er et kjærestepar. Sammen opplever de spenning, lidenskap og eventyr og møter utfordringer de aldri kunne forestilt seg. Men plutselig blir deres perfekte liv rystet av en tragedie. I kampen for å forsone seg med at fremtiden blir annerledes enn de hadde planlagt, oppdager Andrew at Camryn bærer på en verden av smerte. Han er desperat etter å gjenopplive livsgnisten i henne, og han er overbevist om at hvis de bare kan komme seg ut på en ny roadtrip, vil alt falle på plass. Først må han bare overbevise Camryn om at deres kjærlighet er verdt å kjempe for.


Stygg kjærlighet er skrevet av den amerikanske forfatteren Colleen Hoover og den er faktisk New York times bestselger!! Det sier vel litt om hvor bra boken faktisk er. Boken ble gitt ut 20. april i år, så den er relativt ny på markedet. Siden debuten hennes i 2012 har hun allerede rukket å gi ut sju romaner og en novelle. Bøkene hennes preges av en mørk romantikk og tunge bakhistorier, og det er jo slike bøker som er spennende! Om du har lyst å finne ut mer om boken eller kanskje til og med kjøpe den kan du klikke HER. Her er en liten teaser på hva boken handler om:

Da Tate Collins møter flygeren Miles Archer, vet hun at det ikke er kjærlighet ved første blikk. De vil ikke engang gå så langt som å anse seg som venner. Det eneste Tate og Miles har felles, er at de uten tvil begjærer hverandre sterkt. Og når dette blir klart for dem, innser de at de har de perfekte rammer rundt forholdet. Han vil ikke ha kjærlighet, hun har ikke tid til kjærlighet, så da står bare sexen igjen. Avtalen ville fungert perfekt, hvis Tate bare klarte å holde de to reglene Miles har satt opp. Spør aldri om fortiden. Ikke forvent noe av fremtiden. De tror de kan takle dette, men innser nesten fra første stund at de overhodet ikke takler det. Hjerter blir infiltrert. Løfter blir brutt. Regler går til helvette. Kjærligheten blir stygg.

Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign