hits

Sunday in bed

 • 26.02.2017, 16:26

Det er søndag. Klokken har passert 16.00 og det er ikke så lenge siden jeg kom meg ut av sengen. Det er søndag og da er det lov å ligge litt lenge. Slappe av. Nyte den siste dagen av ferien før det er tilbake på skolebenken i morgen. Det har vært godt med noen fridager, men det skal også bli godt og begynne på skolen igjen. Selv om jeg helt sikkert hadde takket ja til en uke til med ferie. Men det lar seg dessverre ikke gjøre, ikke denne gangen iallefall. Nei vet du hva, jeg har fått ladet opp batteriene og fått tilbragt tid med familien, så disse fridagene kan jeg leve lenge på. I hvertfall fram til påskeferien. Heheh.

Fun facts om meg

 • 22.02.2017, 18:28

♦ Jeg leser horoskopet mitt hver dag på sol.no sine sider, og blir faktisk overrasket hvor ofte det stemmer. Det kan jo selvsagt bare være en tilfeldighet, men jeg velger å tro at det stemmer for en grunn. Jomfruen er stjernetegnet mitt forresten. 

♦ Når jeg kjeder meg går jeg inn på Finn.no og titter på hus og leiligheter rundt om kring i Norge. Det er faktisk utrolig spennende og veldig moro å drømme seg bort i alle de fine husene som finnes. 

♦ Jeg er utrolig fasinert av 2. verdenskrig, og kan veldig mye rundt det temaet. Interessen for 2. verdenskrig har jeg hatt siden ungdomsskolen rundt den tiden da klassen min dro på tur til Polen og fikk oppleve både Auschwitz og Birkenau. Det var en utrolig fin opplevelse og jeg lærte så mye, noe som igjen førte til at interessen min rundt 2. verdenskrig økte enda mer.

♦ Jeg har en utrolig god hukommelse, og kan huske alt fra datoer til setninger som ble sagt for flere år siden. Det er ganske sykt egentlig fordi jeg husker ting så utrolig detaljert, som om det skulle vært igår. Et morsomt partytriks er det iallefall.

♦ Jeg er en utrolig paranoid person. Det er veldig slitsomt og påvirker hverdagen min i stor grad. Når jeg går ute i mørket ringer jeg alltid til bestemor og snakker med henne til jeg kommer hjem. Jeg tenker slik at om det skjer noe med meg får jeg iallefall skreket til bestemor i telefonen og da har jeg større sjanse for å overleve. Ganske teit å tenke sånn, men jeg klarer ikke å slutte. Er paranoid for alt, og overtenker så mye at jeg skremmer meg selv enda mer..

♦ Jeg får veldig lett dårlig samvittighet. Det er så utrolig slitsomt fordi jeg får dårlig samvittighet for absolutt alt. Hvis vi tar et eksempel: mamma spør meg om å rydde ut av oppvaskmaskinen, men jeg sier nei fordi jeg har vondt i ryggen. Da kan jeg få så dårlig samvittighet at jeg gjør det + ekstra arbeid bare for at hun skal "tilgi" meg (selv om hun aldri ble sur for at jeg sa nei). 

♦ Når jeg skal legge meg må jeg ligge på magen, ellers får jeg ikke sove. Det har vært sånn de siste årene og jeg aner ikke hvorfor. Får ekstremt vondt i korsryggen av det, men det er den eneste måten jeg klarer og sovne på, så jeg måå liksom gjøre det. Har prøvd og presse meg selv til å sove på ryggen eller på siden, men jeg klarer ikke å sovne da. Jeg blir bare liggende våken, og etter en stund blir jeg så irritert at jeg gir opp og legger meg på magen igjen. Og da sovner jeg med en gang. 

♦ Jeg går alltid med sokker. Går selvsagt ikke med sokker når jeg skal dusje, men utenom det går jeg alltid med sokker. Det kan være 30 grader ute, men jeg må ha på sokkene mine. Skjønner ikke hvordan folk klarer å gå uten. Det er jo så ekkelt!! 

♦ Jeg er på level 540 i Jelly Splash. Vet ikke om jeg skal le eller gråte over det for å være helt ærlig.

Becca tipser

 • 21.02.2017, 14:49

- NYX - High definition blush -

Som nevnt tidligere har jeg sluttet å bruke produkter som er testet på dyr og i den anledning har jeg måtte gå til anskaffelse av ny sminke. Jeg liker veldig godt sminken fra NYX, og jeg har kjøpt meg mange produkter fra det merket den siste tiden. Nå har jeg fått testet det ut og har lyst å tipse dere om NYX sin High definition blush. Det er altså en blush som man bruker i ansiktet for å legge til litt mer farge. Den fungerer også som en øyenskygge, så her har man et produkt man kan bruke på flere områder. Jeg har den i fargen doubledare og det er en oransje/fersken farge. 

Blushen er veldig pigmentert og man trenger ikke å bruke mye for å oppnå ønsket intensitet. Jeg "dyppet" vel kosten i blushen to ganger og det var mer enn nok intensitet for meg i alle fall! Siden man ikke trenger å bruke mye om gangen vil det også si at den er drøy i bruk. Og for kun 79 kr får du denne blushen. Det er jo latterlig billig.

En gammel skatt..

 • 19.02.2017, 15:19


 

Familien min er midt i en flytteprosess for tiden, og mens jeg pakket ned ting istad kom jeg over denne gamle skatten.. Det er et smykke jeg fikk i konfirmasjonsgave av ste-oldeforeldrene mine. Hadde helt glemt at jeg hadde det, så ble veldig glad når det plutselig dukket opp igjen. Det er så vakkert og et fint minne fra konfirmasjonen min. Kommer til å ta vare på det for alltid ♥
 Ukens filmtips: Hot pursuit

 • 17.02.2017, 19:00

Denne ukens filmtips er: Hot pursuit

I Hot pursuit møter vi Rose Cooper, en politidame med en intens arbeidsmoral. Hennes sjef informerer Cooper om at hun skal eskortere vise US Marshal Jackson, og beskytte Felipe Riva og hans kone Daniella. Felipe må nemlig dra til Dallas for å vitne mot en kartell-leder med navn Vicente Cortez. Cooper og Jacksom drar til Rivas hjem, og når de kommer dit er det to maskerte menn som begynner å skyte. Jackson og Felipe blir skutt og drept, mens Cooper klarer å redde Daniella. De flykter i Rivas bil og får etterhvert ringt til politiet. Men da det kommer to politimenn som skal hjelpe dem gjenkjenner Cooper en tatovering som avslører at politimennene egentlig er de maskerte mennene som drepte Jackson og Felipe. Cooper og Daniella flykter fra politimennene, og gjør alt de kan for å holde seg i skjul. De møter på mange utfordringer på sin vei...

Traileren finner du nedenfor.

Vinterferieee

 • 17.02.2017, 16:41

Hadde gym i siste økt på skolen i dag og man kunne trene hvordan man ville, så da trente jeg kondisjon i 40 minutter etterfulgt av litt styrketrening. Var såå sliten på slutten, men veldig fornøyd med innsatsen min. Nå skal det smake godt med ferie sier jeg bare! Vi fikk nemlig vinterferie i dag og har fri helt til den 27. Tenk det, 10 dager uten skole. Åhh så herlig det skal bli <3 

Ny header

 • 16.02.2017, 15:35

Nå har jeg endelig fått ny header og det var virkelig på tide! Var så sinnsykt lei den av gamle headeren så det gjorde seg virkelig godt med en ny. Headeren er laget av en god venninne av meg, Villemo. Følg henne gjerne på instagram, @villemo.marie

- Hva syns du om den nye headeren min?

Cruelty free

 • 13.02.2017, 16:51

Jeg har tidligere nevnt at jeg har sluttet å bruke sminke som er testet på dyr, og i dag vil jeg fortelle hvorfor. Jeg støtter ikke at dyr skal bli torturert for at jeg skal ha sminke. Da kan jeg like gjerne klare meg uten. Vi lever i 2017 for f*en! Dyr skal ikke bli holdt i fangenskap og bli sprøytet fulle av det ene og det andre. De skal ikke bli torturert og de skal ikke lide. Det finnes mange andre metoder man kan teste produkter på, så hvorfor skal man velge den metoden som er verst? 

Dyrene har ingen stemme, de kan ikke forsvare seg selv. De kan ikke si nei. Men det kan jeg, og jeg sier NEI til dyretesting.

Hva hadde du sagt hvis dette var hunden eller katten din? Hadde du akseptert det? Nei? Tenkte meg det. Spør deg selv neste gang du skal kjøpe ny sminke: skal et lite, uskyldig dyr bli torturert for min skjønnhet og velvære, når det fins andre alternativer? 

Mange tror det er vanskelig å finne produkter som ikke er testet på dyr, men det er det ikke. Det er lett å velge cruelty free, man må bare gjøre en innsats og undersøke hvilke merker som tester på dyr, og hvilke som ikke tester på dyr. Nedenfor har jeg listet 9 sminkemerker som alle er cruelty free. Lurer du på hvilke andre merker som er cruelty free kan du lese DENNE artikkelen. 

Men det er ikke bare sminke som blir testet på dyr. Kremer, rengjøringsmidler og såper er andre produkter som blir testet på dyr, men som man kanskje ikke tenker like ofte over. Her gjelder samme regelen som med sminke. Gjør undersøkelser og finn ut hvilke merker som tester på dyr, og hvilke som ikke tester på dyr. Hvis vi tar rengjøringsmidler som et eksempel, så er merket Ajax testet på dyr, mens Rema 1000's eget merke er cruelty free. Det tok meg under 1 minutt og finne ut hvilke av de to merkene som er testet på dyr/cruelty free. Ser du? Det er lett å velge cruelty free, og jeg velger det med god samvittighet!Jeg ber deg. Tenk deg godt om neste gang du skal kjøpe ny sminke eller nye kremer. 

// Bildene av kaninene er funnet på google. //

Kino på en søndag

 • 12.02.2017, 21:56

Hei dere <3 

Hatt en fin søndag? Selv kom jeg så å si akkurat hjem fra byen. Jeg har vært på kino med Karoline og sett den nye Fifty shades filmen. Hadde gledet meg såå lenge til den nye filmen, men jeg må ærlig innrømme at den ikke var helt slik jeg hadde forventet. Jeg følte man kunne forutse mye av handlingen og det ødela litt for meg. Men bortsett fra det syns jeg den var bra, spesielt på slutten. Åhhh, nå gleder jeg meg til den neste filmen! Bare ett år og vente. Men den som venter på noe godt...

Dagens antrekk 12.02.2017

 • 12.02.2017, 16:30Sko - Shoeday // Skjørt - Bik bok // Genser - Gina Tricot // Solbriller - Missguided

Spørsmålsrunde

 • 11.02.2017, 19:55

Setter i gang en ny spørsmålsrunde. Still meg gjerne spørsmål. 

That red sweather

 • 11.02.2017, 14:56

Jeg har lenge vært på utkikk etter en knæsh rød genser og jeg har lett meg i hjel en god stund nå, uten hell. Men nå dere, nå har jeg endelig funnet den perfekte røde genseren! Det var ved en tilfeldighet at jeg tittet innom Gina Tricot sine nettsider, og mens jeg scrollet meg nedover poppet en rød genser opp. Jeg gikk inn, tittet på den og ble umiddelbart forelsket. Og til en pris av 199 kr måtte jeg bare slå til og kjøpe den. Den er ganske enkel med en høy hals og en knæsh rød farge, så her fant jeg virkelig det jeg var på utkikk etter. Jeg har rukket å bruke den et par ganger allerede, og hjelpes meg så varm den er! Skal ikke være bekymret for å fryse når jeg bruker den i alle fall. hehe. Ny favoritt i klesskapet, det er sikkert og visst.

... The color of love ♥

Ukens filmtips: Harvest Moon

 • 10.02.2017, 19:00

Denne ukens filmtips er: Harvest Moon

I Harvest Moon møter vi Jenny Stone, en rik jente fra storbyen. Når familien hennes går konkurs reiser Jenny til bondelandet for å hjelpe en bondefamilie som driver gresskargården faren hennes har invistert i. Hun flytter etterhvert inn på gården for å gjøre endringene som trengs for å få gården solgt, men det er ikke alle som er like fornøyd med endringene hun gjør. Iallefall ikke Brett, den kjekke daglige lederen av gården. Hun klarer etterhvert å forandre gården slik at den er klar til salgs, samtidig som hun blir forelsket i Brett. De utvikler et forhold, og Jenny bestemmer seg for å ikke selge gården alikevell... 

When a privileged city girl goes bankrupt, she is left with only one asset, a small town pumpkin farm. Determined to sell the property to maintain her expensive lifestyle, she travels to the farm, run by a handsome farmer and single dad who will do anything to keep the sale from displacing his family. But as they both work to turn the dilapidated farm into something more valuable than they ever imagined, they find themselves falling in love just in time for harvest season. Photo: Jessy Schram Credit: Copyright 2015 Crown Media United States, LLC/Photographer: Bettina Strauss

Traileren finner du nedenfor. (Det er ikke hele traileren, men den beste jeg fant)

Let it snow

 • 08.02.2017, 15:10

Denne vinteren har mangelen på snø vært stor, men nå ser det ut til å endre seg. Snøen har kommet, og forhåpentligvis er den her for å bli! Det har snødd i hele dag og bakken har allerede rukket å bli godt dekt med snø. Et deilig syn spør du meg! Snø er så altfor koselig og jeg kjenner en stor glede i kroppen over snøen som har kommet. Let it snow, let it snooow <3

Forresten. En venninne av meg har laget en reisegruppe på facebook, sjekk den ut >her<.

Ny vinterjakke

 • 05.02.2017, 19:12

                                                                                                                                                      Jakken er sponset av Barfota.no

Vinteren er allerede godt i gang og nå må man pakke seg inn i tykke jakker og store skjerf før man går ut av døren, ellers fryser man i hjel. Jeg liker iallefall ikke å fryse, og derfor er det viktig for meg å ha gode og varme klær som holder meg varm så lenge jeg trenger det. Siden i fjor vinter har jeg brukt en vinterjakke fra Parajumpers, men det er alltid godt å kunne ha noen å bytte mellom så i den anledning har jeg gått til anskaffelse av en ny vinterjakke. Jeg var i kontakt med Barfota.no og de ville sponse meg med en vinterjakke og det kan man jo ikke si nei til? Så her sitter jeg nå, en stolt eier av en ny vinterjakke.

Siden min andre vinterjakke er i svart ville jeg ha en annen farge på den nye jakken og da valgte jeg en i en marineblå farge. Vil egentlig si at den er mer lilla-blå i virkeligheten, men det gjør bare jakken ekstra fin. Jeg har ikke sett noen med en lilla vinterjakke før så da er det jo litt kult at jeg har en, hihi. Jakken har fuskepels på hetten, to store lommer på sidene, en lomme inne ved brystet og en liten ekstralomme på den ene armen. Den er foret med et utrolig deilig stoff som er veldig behagelig mot huden. Vet ikke helt hva det stoffet heter, men det er sånn pels/puse aktig.

På innsiden av jakken er det snorer ved midjen som du kan stramme, og da former jakken seg etter midjen din. Jakken varmer godt og er veldig god å ha på seg. Jeg har den i størrelse S og vil si at den er litt stor for størrelsen, men det gjør meg ingenting! Det betyr bare at den er litt ekstra romslig. Om du syns jakken var fin og har lyst på en selv kan den kjøpes HER. 

En produktiv søndag

 • 05.02.2017, 16:54

Denne søndagen har vært veldig produktiv for min del. Jeg har tatt masse bilder, ryddet rommet og gjort litt skolearbeid, og klokken har nesten akkurat passert 16.30??? Må virkelig si meg fornøyd med egen innsats hittil i dag! Jeg skal snart sette meg ned å redigere ferdig resten av bildene, men først må jeg få i meg litt mat. Det står hjemmelagde kjøttkaker med tilbehør på menyen idag og jeg gleder meg til å nyte et godt måltid. 

Ser dere at jeg har bølget håret forresten? Jeg gjør vanligvis aaaldri noe annet med håret enn å børste det, så dette er store greier for å være meg altså!! Jeg fikk nemlig en bølgetang av mamma og stefaren min i julegave i fjor, så det er denne jeg brukte på håret i dag. Det tok meg kun 10 minutter å bølge hele håret, og for en forandring det ble! Jeg syns det var skikkelig rart å se meg selv med bølger, men sånn er det vel når man aldri gjør noe med håret til vanlig. En ting er iallefall sikkert! Jeg skal bli mye flinkere til å style håret framover. Tar gjerne imot tips til enkle frisyrer man kan lage i hverdagen, så om du vet om noen, skrik ut!

Ellers har jeg ingen spesielle planer for resten av dagen. Skal bare være hjemme med familien og slappe av. Ooog se Farmen kjendis! Det kan vi ikke glemme. Men nå er det tid for middag, vi snakkes! Ha en fin søndag videre :-)

Dagens antrekk 04.02.2017

 • 04.02.2017, 19:49Sko - Shoeday // Bukse - Gina Tricot // Belte - Bik bok // Genser - B.young

Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign