hits

Bangerhead

 • 31.03.2014, 20:30

                                                                                                                               // Sponset, men helt ærlige meninger

Hei fine lesere! På fredag mottok jeg en pakke fra Bangerhead.no. Jeg har vært så heldig å fått tilsendt disse produktene fra dem, som jeg har gledet meg til å teste ut!

Bangerhead er en fantastisk side med et stort utvalg i blant annet sminke, hårprodukter, negler og mye mer! Siden er veldig oversiktlig og det er lett å finne ut hvilke merker de selger, hvilke produkter, osv. Leveringstiden er veldig raskt, pakken min kom etter 2 dager, og er ikke det raskt, så vet ikke jeg!

Jeg har ordnet det slik at dere får 50 kr i rabatt på alt på siden om dere bruker rabattkoden rebekka50. Koden varer til mandag 7. april og kan kun brukes en gang per person.En av mine favoritter er denne hårmasken som er fra Orofluido. Jeg har brukt den siden 2012 og den er veldig bra med tanke på at den reparerer slitt hår, samt at den gir håret fuktighet og pleie! Jeg vil absolutt anbefale denne til alle som har slitt hår, eller som bare vil gi håret sitt en fuktighetsbooster! Dere kommer ikke til å angre om dere kjøper denne, det kan jeg love.

Hårmaske kan kjøpes HER

Dette settet inneholder 3 hårprodukter, en varmebeskytter, en saltvannsspray og en tørrshampoo. Alle 3 sprayene lukter utrolig godt og fungerer bra for håret. Gleder meg til å bruke de masse fremover! 

Bangerhead hår-sett kan kjøpes HER

Denne masken er virkelig den beste jeg har prøv, noensinne! Den lukter godt og fungerer kjempebra. Jeg smørte den på huden og den tørket inn med en gang nesten, og det er jo kjempebra. Jeg hadde den på ansiktet i 15 minutter før jeg skylte den av. Huden min ble like myk som en babyrumpe, urenheter og død hud ble borte og porene ble mye mindre enn det de var! Når masken var helt tørr, ble det sånne prikker rundt om i ansiktet der man hadde hudormer og urenheter. Altså, masken "fremhevet" hudormene og urenhetene dine, noe som er bra siden masken skal få bort hudormer og urenheter.

Mud mask treatment kan kjøpes HER

Dette settet inneholder 4 koster! Kostene som følger med i settet er konturbørste, foundationbørste, buffingbørste og en detaljebørste! Kostene er laget i samarbeid med de kjente søstrene Sam og Nic, som driver youtube accounten "Pixiwoo", der de legger ut masse sminkevideoer! Ja, disse kostene er rett og slett fantastiske! Designet er fint og enkelt, og det er lett å bruke kostene. Et stort pluss med dette settet er prisen! Man får 4 koster til en fantastisk pris, så løp å kjøp :-)

Real techniques koster kan kjøpes HER

Endelig har jeg funnet en concealer som dekker perfekt for mine behov! Har lett etter en slik concealer i evigheter og endelig har jeg funnet den. Jeg var veldig usikker når jeg skulle bestemme hvilken farge jeg skulle ha den i, så jeg valgte fargen "natural" og den var perfekt for meg! Den dekker veldig godt kviser og røde områder man har rundt om i ansiktet. 

Concealer kan kjøpes HER

Dette solpudderet fra Too Faced er fra dette øyeblikket mitt favorittsolpudder! Det er nesten slik som Too Faced sitt sjokoladepudder, bare at dette ikke lukter sjokolade. Pudderet skal vistnok holde i 16 timer og det er jo superherlig ettersom at man da slipper å friske opp sminken i løpet av dagen. Det er også litt glitter i solpudderet, men det er fint fordi man får en herlig glød!

Solpudder kan kjøpes HER

Dette øyenbrynssettet inneholder 3 farger. En lys, en mellomfarge og en mørk. Jeg testet ut mellomfargen og den var veldig fin på! Det ble en naturlig farge på øyenbryna, uten at det så for påtegnet ut. Så denne likte jeg veldig godt!

Øyenbrynspudder kan kjøpes HER

Denne øyenskyggeprimeren har en sitrongul nyanse for å nøytralisere rødhet på øyelokkene, samt at øyenskyggen sitter lengre og pigmentene i øyenskyggene blir forsterket. Denne er ikke så stor, men den virker veldig drøy i bruk ettersom at man ikke trenger mer enn en liten "dråpe". Det holder lenge! Øyenskyggeprimeren holder også det den lover. Jeg prøvde den igår når jeg sminka meg, og øyenskyggen holdt gjennom hele dagen OG nattan! 

Øyenskyggeprimer kan kjøpes HER

Denne øyenskyggepaletten har de fineste fargene jeg har sett på lenge! En god blanding av nøytrale og mørke farger som passer både til hverdag og fest. Øyenskyggene er helt greit pigmenterte, de kunne gjerne vært litt mer. Men jeg er iallefall utrolig fornøyd med fargene!

Øyenskyggepalett kan kjøpes HER

Becca's treningsuke

 • 30.03.2014, 23:18

Heihei! Nå er det klart for en ny uke med nye muligheter. Har lagt opp 4 økter denne uken, så får vi se om jeg klarer å fullføre det! Det klarte jeg sist uke, og da la jeg faktisk inn en ekstra økt, så jeg fullførte hele 5 økter forrige uke! Så det er jeg fornøyd med. 

Men nå skal jeg legge meg, så snakkes vi imorgen! God natt :-)

- Skal du trene til uka?

Årets første grilltur

 • 29.03.2014, 17:52

God dag! 

Solen skinner, sommerklærne er tatt på og jeg er ute å griller med jentene, kan man virkelig be om mer? Våren har kommet og forhåpentligvis er den her for å bli! Det er jo ekstremt deilig å gå ute i sola, kjenne at solen varmer ansiktet, fuglekvittring i bakrunden, folk smiler og alle er lykkelige. Det er sånn det skal være!

Ja, som skrevet over er jeg ute å griller med jentene. Vi sitter oppå et fjell med musikk, hamburgere, pølser og brus. Og ikke minst, vi har verdens fineste utsikt! Det er så koselig å være her, så dette må definitivt gjentas. 

- Har dere vært på årets første grilltur enda?

30 minutters trening

 • 27.03.2014, 17:55

Heii! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra trening! Det ble ikke så mye trening idag ettersom at jeg har en oppgave som skal leveres til imorgen, men en halvtimes trening er bedre enn ingenting - ikke sant? Fikk hvertfall trent mage og rygg idag, så kommer nok til å være støl imorgen, men det gjør ingenting! Er jo faktisk litt godt å kjenne at man er støl, da vet man at man har trent bra.

Becca's treningsuke

 • 24.03.2014, 18:56

God mandag dere!

Nå er det ny uke og det betyr at det er klart for en ny treningsuke. Har allerede vært på trening, så dagens økt er fullført og jeg er fornøyd! Har faktisk laget meg en treningsplan som jeg skal følge gjennom uka, mye lettere synes jeg!

- Trener du? Isåfall, hvor ofte? 

Konkuranse - Vinn Norges eneste fagbok i sminke

 • 23.03.2014, 20:30

                                                                                                                    // Boken er sponset av Imageakademiet

AVSLUTTET

Hei!

Jeg har vært så heldig å få en Vakker bok til, altså, Norges eneste fagbok i sminke! Og den skal jeg gi ut til en heldig vinner! Vinneren trekkes om to uker, så jeg håper at det blir mange påmeldte!

For å være med i konkuransen, må du:
- Like bloggen min på facebook, HER

- Trykke "lik" nederst på innlegget
- Legge igjen navn og email-adressen dinJeg kommer til å sjekke at vinneren har oppfylt kravene og om vedkommende ikke har gjort det, trekker jeg en ny vinner :) 

Oppskrift: iskaffe

 • 23.03.2014, 19:08

Her er oppskriften på hjemmelaget iskaffe!

Dette trenger du:

- En bolle hvor du kan lage iskaffen i -

- Stavmikser eller blender -

- 2 dl med sjokolademelk -

- 30 gram vaniljeis -

- 2 dl kaffe -

- 6 isbiter -Framgangsmåte:

Steg nr 1: Lag 2 dl sjokolademelk (jeg lagde bare 2 dl oboy) også lager du 2 dl kaffe.

Steg nr 2: Når du har laget sjokolademelken og kaffen, blander du det sammen, også heller du det i en bolle og tar oppi vaniljeis og isbiter. Når du har gjort det, blander du det sammen med en stavmiks eller en blender. Når det har blitt "skum" på toppen, er det ferdig!

Så heller du det i en kopp...Vips, så har du laget hjemmelaget iskaffe! Serveres gjerne med litt krem på toppen.

Brettspill kveld

 • 22.03.2014, 23:13

God lørdagskveld!

Nå er jeg hos Oda med Malin. Ingen av oss hadde noe å gjøre idag, så derfor tenkte vi å ha en liten brettspill kveld. Å spille brettspill med venner må jo være noe av det koseligste jeg vet om - spesielt når jeg vinner, hehe!

Vakker

 • 22.03.2014, 16:53

                                                                                                                          // Boken er sponset av Imageakademiet

Her om dagen hentet jeg ut en pakke fra Imageakademiet! Jeg har vært så heldig å fått boken Vakker av dem. Vakker er Norges eneste fagbok i sminke. Boken har 320 sider med masse tips til hvordan man skal legge sminken, hvilke farger som passer til de forskjellige øyenfargene, osv. Med andre ord - en bok som alle jenter burde skaffe seg! Det er mange som legger sminken feil og som bruker feile produkter, og da er denne boken veldig fin å ha! 

Boken fåes kjøpt HER til 499 kr, noe jeg syns er verdt pengene :-)

I morgen kveld blir det en konkuranse der dere kan vinne akkurat denne boken, så følg med!

- Har du denne boken?

Homemade icecoffeè

 • 22.03.2014, 15:11

Nå sitter jeg i sofaen med en kopp med hjemmelaget iskaffe. Det er jo så godt og enkelt å lage!
- Noen som kunne tenkt seg oppskriften?

Bloggen er alt

 • 21.03.2014, 20:49

Jeg har blogget i 5 år. Jeg har tatt flere tusen bilder og jeg har brukt utallige timer på å redigere bildene og skrive blogginnlegg. Jeg har jobbet mye og brukt mye tid. Nettopp fordi jeg elsker blogging og for meg er bloggen alt.

Jeg elsker å ha en plass som jeg kan skrive og legge ut bilder på. Jeg elsker å få tilbakemeldinger og det er så koselig å vite at noen liker det jeg gjør og at det jeg gjør ikke er bortkastet. Men det er ikke så lett å blogge som de fleste skal ha det til. Det kreves tid, energi og kreativitet. Om man ikke har tid, så er det nesten ikke vits å blogge. For å få en bra og vellykket blogg, må man gjøre mye arbeid. Jeg har som sagt blogget i 5 år og jeg har jobbet så hardt for å komme hit jeg er nå. Jeg prøver så godt jeg kan å variere innleggene så godt det lar seg gjøre, prøver å komme på nye ting å blogge om, gjerne ting som ikke er så "oppbrukt". Men jeg prøver iallefall, jeg prøver å gjøre bloggingen så bra som overhodet mulig. Nettopp fordi jeg vil komme meg et steg videre, jeg vil oppnå mer. Alle har jo en drøm om å komme på topplisten og kunne ha bloggen som jobb. Det er iallefall min drøm. Jeg prøver, jeg failer og jeg lærer. Det er sånn man kommer seg videre i livet. Man kan ikke gi opp etter ett eller to forsøk, man må prøve og prøve helt til man oppnår det man ønsker.

Det er ikke bare positivt med blogging, det er også mye negativt. Når man starter å blogge må man nærmest forberede seg på å få drittkommentarer og hat. Det vil alltid være noen der ute som ikke liker deg, det du gjør eller måten du er på. Heldigvis (ihvertfall for min del) lærer man seg å ignorere hatet man får og man lærer seg å "godta" at ikke alle kan like deg. Man lærer at det er mennesker som vil prøve å ødelegge for deg, men at man ikke må la det bli gjort. Man må prøve å holde seg sterk og prøve å kjempe imot! Ikke gi opp, uansett hvor mye dritt man får.

Hadde jeg skulle hørt på alt drittet jeg har fått via bloggen de siste 5 årene, så hadde jeg virkelig ikke vært hvor jeg er nå. Jeg hadde ikke oppnådd det jeg har oppnådd og jeg hadde ikke hatt den "bloggselvtillitten" som jeg har. Det har jo såklart vært tøffe perioder hvor jeg har slitt litt med dritt som jeg har fått, men jeg har tenkt. Skal jeg gi opp å la haterne vinne?

Byen med Camilla

 • 20.03.2014, 16:40

Heihei!

Nå skal jeg snart stikke ned til byen en liten tur med Camilla! Det er visstnok salg på de to kjøpesentrene vi har her, så vi skal titte litt i butikker og jakte på tilbud, hehe! Kanskje jeg finner meg litt sommerklær, fordi det er noe jeg trenger. Omtrent hele klesskapet mitt består bare av tykke gensere og det kan jeg jo ikke gå med når det er sol og varmt ute.

Men nå må jeg gå, snakkes!


// Gamle bilder forresten! //

Ny hårfarge

 • 18.03.2014, 21:55

                                                                                                                                                      // Sponset behandling

Hei!

I dag etter skolen tok jeg turen innom min faste frisør på Frisørhjørnet! Har gått til samme frisør i evigheter og jeg blir alltid like fornøyd! Først bleket vi håret for å få det lysere, så la Tine (frisøren) inn en mørkere farge på bunnen og en lysere farge i resten av håret! Det vises ikke så godt på bildet under, så skal ta bedre bilder imorra. Tine klipte også tuppene mine!

Satt vel i frisørstolen fra 16.00-19.30, så det tok en stund, men det gikk fort! Heldigvis kjenner jeg Tine fra før av, så det var koselig!

Før

Salongen er veldig fin med lyse farger og mange store speil! Resepsjonen er rålekker med lys på gulvet som "lyser opp" disken og en slags "bod" inni disken som viser frem produkter - freesht!Etter


Dere får nå 10% på alle behandlinger hos Tine om dere oppgir bloggen min eller navnet mitt! For å booke time hos Tine, kan dere ringe: 93297225 eller bare gå innom for en drop-in!


Frisørhjørnet ligger i Halden sentrum, adressen er: Nedre bankegate 6. Om dere vil ha samme farge som meg, så er det bare å si ifra om det :-)

Hos frisøren

 • 18.03.2014, 16:00

Nå sitter jeg hos frisøren, skriver mer etterpå

I bursdag

 • 14.03.2014, 20:44

Akkurat nå er jeg i bursdag hos Malin, hun fylte 17 år på mandag, så gratulerer med overstått til henne!


Meg, Adele og Michelle

Visste du at...

 • 13.03.2014, 19:00

...Jeg gråter veldig lett av ting, enten det er noe på tv eller noe i virkeligheten.

...Jeg begynte å blogge i 6. klasse på min daværende blogg som jeg kalte "miniblondie2"

...Jeg har aldri knekt noe eller blitt operert. Sånn sett har jeg vært veldig heldig, men jeg har forstuet foten min tre ganger, og armen min en gang.

...Jeg bruker nesten aldri sminke! Bruker det kanskje 5-6 dager i måneden. Rett og slett fordi jeg er alt for trøtt om morgenen til å orke å stå opp tidligere for å sminke meg.

...Jeg bruker 1 til 1,5 time når jeg sminker meg. Det er utrolig irriterende å bruke så lang tid, men jeg er perfeksjonist, så jeg klarer ikke å bli fort ferdig. Dette er også en av grunnene til at jeg ikke sminker meg så ofte.

...Jeg er redd for mørket. Det er helt sinnsykt hvor redd jeg er. I løpet av en gåtur på 5 minutter om kvelden, så kan jeg snu meg opptil 50 ganger, og det er ikke kødd engang. Er livredd.

...Jeg hadde slangeskrekk før, men når jeg var i Danmark i 2012, var vi i en dyrehage der jeg fikk holde en slange. Etter det ble slangeskrekken min kurert!

...Jeg betaler mye selv. Sier jo ikke nei om mamma vil kjøpe noe til meg, men jeg synes at det er viktig å lære seg å bruke sine egne penger, istedenfor å være avhengig av pengene til foreldrene sine.

...Jeg har dilla på leppestifter, og spesielt de fra Mac. Elsker å eksprimentere med farger på leppene, og det store plusset med leppestifter er at det gjør så mye med ansiktet ditt.

...Jeg har over 30 strikkagensere. Det er veldig mange og det "verste" er at jeg har 13 gråe strikkagensere som nesten er like.

...Jeg er opptatt hele tiden. Jeg vet ikke hvordan det har blitt sånn, men etter at jeg startet på vidergående, så har jeg hatt så mye å gjøre! Jeg aner ikke hva det er, men jeg føler at jeg aldri får tid til å slappe av og jeg tror at det er en av grunnene til at jeg alltid legger meg så sent. Siden jeg føler at jeg bare får slappet av på kvelden.

...Jeg er veldig opptatt av interiør. Jeg går alltid innom interiør-butikkene når jeg er i byen og ser om de har fått inn noe nytt. Elsker å ha det stilfult på rommet mitt og jeg er alltid på utkikk etter noe nytt og frisk til rommet.- Noen som kjenner seg igjen?

Wants from sheinside

 • 11.03.2014, 16:28

Dagens antrekk 10.03.2014

 • 10.03.2014, 17:36Sko fra Jeffrey Campbell // Bukse fra Bikbok // Topp fra Gina tricot // Smykke fra Bikbok //

Early breakfast

 • 10.03.2014, 08:30

God morgen! I dag starter jeg ikke på skolen før 09.40, så derfor har jeg ekstra god tid! Utnyttet tiden til å lage en god frokost. Jeg har så å si aldri tid til å lage frokost før skolen siden jeg står opp så sent, men nå hadde jeg tid og det var godt!

Helga er over

 • 09.03.2014, 22:05

Heihei!

Nå er desverre helga over og i morgen er det klart for en ny skoleuke! Jeg har to innleveringer, en presentasjon og to prøver denne uka, så jeg kommer til å ha nok å gjøre dagene fremover.. Har iallefall forhåndsskrevet noen innlegg slik at dere blir oppdatert! Er jo greit å ha gjort noen innlegg klare, slik at jeg slipper å måtte tenke så mye på bloggen..

Men nå skal jeg for en gangs skyld legge meg tidlig, god natt ♥- Har du mye skolearbeid denne uka?

Lese din blogg?

 • 09.03.2014, 17:54

Hei! Jeg trenger å finne noen nye blogger som jeg kan lese, så om du vil at jeg skal lese bloggen din, legg igjen en kommentar!

Spørsmålsrunde

 • 08.03.2014, 22:10

God kveld! Nå begynner det å bli noen måneder siden sist jeg hadde spørsmålsrunde, dermed kjører jeg igang en! Dere kan spørre om hva dere vil - innen grenser selvfølgelig. Kan hende at jeg svarer på video, isåfall blir det til uken.

- Noe du lurer på?

Lately: through my phone

 • 05.03.2014, 17:48

Daisy by Marc Jacobs

 • 04.03.2014, 16:14

Fikk denne nydelige parfymen i bursdagsgave i fjor, den er så god!- Har du denne parfymen?

Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign