hits

Anbefaling - Spray cleaner

 • 29.03.2015, 17:04

Er det en ting som er viktig når man bruker sminke, er det å vaske sminkekostene sine med jevne mellomrom. Det samler seg gammel sminke og bakterier i sminkekostene som over tid kan føre til kviser og urenheter i huden. Derfor vil jeg anbefale dere Spray cleaner fra Kicks. Det er en spray man sprayer på sminkekosten for å fjerne gammel sminke. Denne er veldig effektiv og man trenger bare å spraye sminkekosten 2-3 ganger før man begynner å fjerne sminkerestene. Etter at jeg har sprayet sminkekostene jeg skal vaske, finner jeg fram en vaskeklut som jeg gnir en og en sminkekost på slik at sminkerestene kommer på vaskekluten. Dette gjør jeg da fram til jeg ser at sminkerestene er borte, og vips! 
 


Før vasking:
Etter vasking:  
 

- Hva bruker du når du vasker dine sminkekoster?
 

Off to work

 • 27.03.2015, 12:15

Hei!


Nå er det ikke lenge før jeg skal dra på jobb! Jobber til kl. 20.00 i kveld, så det blir en lang dag. Forhåpentligvis går tiden fort og jeg er hjemme igjen på ett blunk! Skal jobbe idag, hele helgen og hele påskeuken, så det blir nok jobbing på meg framover iallefall! Men det gjør meg ingenting. Jeg har verdens beste kollegaer, så det er bare morsomt å jobbe så mye.
- Flere som skal jobbe i påsken?
 

VIDEO - svar på spørsmålsrunden

 • 26.03.2015, 17:19

Heldig med startbildet må jeg si... Håper dere liker videoen!
 Kjeder du deg? Se her!

 • 26.03.2015, 13:46

Kjeder du deg, men du sliter med å finne ut hva du kan gjøre? Slapp av, de aller fleste har dager hvor de føler at de ikke har noe og gjøre. Men da gjelder det bare å bruke hodet og finne på noe man kan gjøre, som ikke er kjedelig. Under her har dere 9 tips til ting man kan gjøre når man kjeder seg, som i tillegg får tiden til å gå fort. Håper dere liker tipsene mine!
 

♥ Rydd rommet ditt
 

Okei, dette er kanskje litt kjedelig å gjøre, men tenk så deilig det er når det er gjort! Kast søppel, tørk støv, rydd på hyllene dine, støvsug og vask gulvet. Ingenting er bedre enn ett ryddig og rent rom som dufter grønnsåpe. Lukten av grønnsåpe er lukten av rent for meg iallefall! Ta fatt i støvsugeren og vaskemoppen, og jeg kan garantere deg at du blir glad etterpå.
♥ Bak en kake eller cupcakes
 

Ingenting er vel bedre enn å sette seg ned i sofaen med en nybakt kake eller nybakte cupcakes? Det er jo så deilig, spesielt når man har laget det selv. Man blir litt stolt av å se det ferdige "produktet".

♥ Se en film
 

Hvem elsker vel ikke å slenge seg ned i senga med dyna over seg, mens man koser seg med en film og kanskje litt snacks? Det er virkelig hverdagsluksus for meg! Å se en film gjør at man kobler av fra omverdenen og man blir kun fokusert på hva som foregår i filmen. Men så sliter også mange med det store spørsmålet "hvilken film skal jeg se?". Da er det bare å søke på Google, og du finner mange gode filmtips! Enten du vil se en komedie, eller en jentefilm.
♥ Dra på trening


Hva slår trening når man kjeder seg? Ingenting! Trening er terapi for kropp og sinn, og ingenting kan slå den følelsen når man sitter nydusjet i senga etter en hard og svett treningsøkt. Den mestringsfølelsen man får er helt ubeskrivelig! Så om du kjeder deg, ta på deg treningsklær og jogg deg en tur, eller dra ned på treningssenteret. 
 

♥ Ha en "pleie deg selv" kveld
 

Ta deg en god og varm dusj, kur håret ditt, barber leggene, ta ansiktsmaske, fil og lakk neglene, les i magasiner, drikk te og ha duftlys rundt deg. Dette er hovedingridiensene man trenger for å slappe av for fult! Det er så utrolig deilig å pleie seg selv en gang i blant, og alle trenger det! Alenetid med seg selv er noe av det beste man kan ha. Spesielt siden man føler seg så ren og pen, og man blir bare så glad. Tenk så rart det er at nybarberte legger kan hjelpe så mye på humøret!
♥ Lag noe kreativt
 

Kjeder du deg, men du sliter med å finne ut hva du skal gjøre? Da kan du bruke hodet ditt og være litt kreativ. Søk på Google etter DIY tips som du enkelt kan gjøre hjemme og som ikke koster mye. Du kan jo for eksempel lage din egen såpe? Mulighetene er mange, det gjelder bare å være kreativ. Jeg sier bare: klar - ferdig - LAG!
 

♥ Rydd i klesskapet ditt
 

Huff, dette er vel det mest kjedelige man kan gjøre, er det ikke? Jo, kanskje det er kjedelig, men det er også deilig å få en oppryddning i klesskapet. Sett på musikk og ta fatt i klesskapet. Rydd vekk vinterklærne og finn fram sommerklærne. Eller bare rydd i klesskapet ditt. Kanskje du finner noe du ikke vil ha lenger, eller kanskje du finner noe som ikke passer. Det er alltid deilig når man er ferdig å rydde og man vet at man vil ha alle klærne som er i klesskapet, enn at det skal ligge masse der man ikke bruker eller passer lengre. Det tar opp så mye plass! Og man trenger ikke nødvendigvis å kaste det klærne heller? Man kan selge det eller donere det bort til Fretex. Da har man slått to fluer i en smekk - man får ett ryddig klesskap, samtidig som man har gjort en god gjerning med å donere bort klær til noen som kanskje ikke har råd til det. 
♥ Gjør noe fint for foreldrene dine
 

Lag middag til foreldrene dine, server de en kopp kaffe eller rydd stua. Uansett hva du gjør vil de nok sette pris på det. Tenk så mye de gjør for deg hver dag, nå er det på tide å gjøre noe tilbake for de. De vil bli glad for det du gjør.
 

♥ Ha en fotoshoot med venninnene dine
 

Inviter noen venninner på besøk, smink dere, ta på dere fine klær og ha en fotoshoot! Ta mange bilder, både av hverandre og av alle samlet, legg de inn på pcen etterpå og se på de sammen. Det er utrolig koselig og man har skapt nye minner. Kanskje dere blir så fornøyde med noen av bildene at dere kan printe de ut og henge de opp på veggen?

 

Dagens antrekk 25.03.2015

 • 25.03.2015, 18:41


Sko - Jeffrey Campbell // Bukse - Carlings // Genser - h&m // Hatt h&m 

Those mornings...

 • 25.03.2015, 09:49
Min erfaring - vippeextentions

 • 24.03.2015, 19:27

For en god stund siden hadde jeg vippeextentions en periode. Har hørt mange fordeler og ulemper med det, men jeg bestemte meg for å prøve det ut tilslutt. Resultatet var kjempefint - den første uka. Da var det mange vipper og de så kjempefine ut! Men etterhvert ble det bare utrolig stygt. Jeg mistet mange vipper hver eneste dag, uansett hvor forsiktig jeg var med dem, de så bare bustette ut hele tiden, osv.. Derfor bestemte jeg meg for å bare rive ut vippene og ikke ha vippeextentions mer. Når dette ble gjort, huff. Det som møtte meg var mine naturlige og ekte vipper, som var blitt kjempekorte. Selvtillitten min var på bånn når jeg så lengden på mine ekte vipper etter at jeg hadde hatt vippeextentions. Heldigvis vokste vippene mine og nå er vippene "normale" igjen, takk gud for det! 
 

- Hvordan er dine erfaringer med vippeextentions?

#Tb

 • 23.03.2015, 23:05

Er det en ting jeg virkelig elsker, så er det å se tilbake på gamle bilder og mimre tilbake i tiden. Det er veldig morsomt å se hvordan man forandrer seg jo eldre man blir, men godt er vel det! Tenkte derfor å ha ett lite #TB innlegg hvor jeg viser dere gamle bilder av meg. Kanskje morsomt å se meg når jeg var mindre og helt annerledes enn nå? Jeg ler meg i hjel av disse bildene, gud så forferdelig jeg så ut, hahaha. Jeg er glad jeg ser annerledes ut idag iallefall.Misforstått

 • 23.03.2015, 14:59

Herregud for noen reaksjoner det ble på intervjuet mitt med avisa igår! Det florerte over med negative kommentarer og kritikk både på facebooksiden til avisen og på nettsiden dems. Det ble så ille at avisa måtte sperre kommentarfeltet på intervjuet mitt med dem på nettsiden dems, og det sier jo litt! Syns ikke at jeg fortjente noe av den dritten jeg fikk. Såklart respekterer jeg at folk har sine meninger rundt meg og min blogg, men å være så frekk at det ender opp med at jeg sitter hjemme å gråter for meg selv - der går virkelig grensa. De fleste kommentarene/kritikken var fra VOKSNE mennesker som overhodet ikke kjenner meg. Voksne mennesker skal i mine øyne gå frem som ett godt eksempel for barna sine, men også for barn og ungdom generelt, så det at jeg fikk så mye "hat" fra voksne, ja. Jeg vet ikke hva jeg skal si engang.
 

Jeg tror folk misforstod det jeg sa i intervjuet, og jeg føler at jeg må forklare det jeg mener nå slik at det ikke skal bli enda flere misforståelser. Jeg tror også at folk bare leste overskriften, og ikke selve intervjuet. Noe som også kan ha vært årsaken til disse misforståelsene. Det jeg mente når jeg sa at jeg var lei av å bli kalt rosablogger var at jeg mener at jeg (og andre bloggere) blir dratt under én kam og at folk ofte misforstår en blogger, og tenker på oss bloggere som noen divaer som ikke har noen annen hobby enn blogg. Hva er det som er så galt med å ha blogging som en hobby, og hvorfor får vi bloggere så sinnsykt mye kritikk for det? De som har fotball eller håndball som hobby får ingen kritikk, men de som har blogging som hobby får all kritikken og da er det helt greit. Nei, det er ikke det! Blogging er en like fin hobby som fotball, og det er virkelig ikke rett av vi bloggere får så mye kritikk som vi gjør. Såklart må jeg nærmest forvente å få kritikk og dritt slengt mot meg når jeg velger å gå ut som en offentlig person, det er jeg fullt klar over. Men jeg mener fremdeles ikke at det er rett å gjøre det eller å skrive det på den måten det ble gjort på. I mine øyne er det bare helt feil. Og jeg syns det er så dumt og ufattelig trist. Ja, når man velger å lage en blogg om hverdagen sin så må man også ta visse forhåndsregler. Ikke alle kan like meg eller bloggen min. Men så igjen, hva har jeg gjort mot dere for å fortjene kritikken? Hva har jeg gjort for at folk skal slenge dritt til meg uten at de engang kjenner meg? Om du ikke liker bloggen min, så kan du bare la vær å lese den. Ingen tvinger deg til å lese bloggen min, det er din egen avgjørelse. 
 

JEG synes selv ikke at jeg er en typisk rosablogger. Kanskje jeg er det noen ganger, ja det kan jeg godt innrømme, i noen perioder kan jeg kanskje anses som en rosablogger, men hovedpoenget mitt med uttalelsen min var ikke at jeg direkte er lei av å bli kalt rosablogger. Jeg er lei av at folk, og da spesielt voksne, anser ALLE bloggere som rosabloggere. Jeg skjønner jo at når man blar gjennom innleggene mine på bloggen kan man anse meg som en rosablogger, men jeg mener selv at jeg ikke er det (iallefall ikke alltid) fordi jeg ikke bare blogger om det "perfekte" livet mitt. Jeg prøver ikke å fremstå som en perfekt person med det perfekte liv. Jeg tør å innrømme mine feil og jeg tør å skrive om negative ting som skjer i livet mitt. Det mener jeg at det er mange bloggere som ikke tør. Mange prøver å fremstille livet sitt så perfekt som overhodet mulig, og det er det jeg kanskje vil anse som en rosablogger. En blogger som blogger om sitt "perfekte" liv. Det er bare min mening. Men så igjen, folk har også forskjellige oppfatninger og meninger på hva en rosablogger faktisk er. 
 

Nå har jeg iallefall forklart meg så godt jeg kunne, og jeg håper at jeg slipper mer dritt og kritikk angående det intervjuet nå. Jeg er glad jeg takket ja til å bli intervjuet, og jeg er kjempefornøyd og stolt over meg selv. 
 

Wishlist from sheinside

 • 22.03.2015, 18:56

HUSK KONKURANSEN HER

Jeg elsker Sheinside og klærne de har der. De har alltid så mye fint og variert, slik at de har noe for alle! Har plukket ut mine 6 favoritter som jeg gjerne skulle ønske var i klesskapet mitt akkurat nå *ååh, drømme seg bort*. 
1. HER               2. HER              3. HER
1. HER              2. HER             3. HER

- Noe som falt i smak?

Intervjuet

 • 22.03.2015, 12:23

Ferdig på jobb

 • 21.03.2015, 20:48

Nå er jeg endelig hjemme igjen etter 6 timer på jobb! Det har vært mange kunder idag, som betyr mye og gjøre, og som igjen betyr mye stress. I tillegg ble jeg jo intervjuet av lokalavisen til morgenen i dag, altså før jobb, så det har gått i ett strekk i hele dag. Derfor er det veldig deilig å være ferdig for dagen! Skal jobbe imorgen også, så nå skal jeg bare dusje og slappe av litt, før jeg må legge meg slik at jeg er uthvilt til jobb imorgen. Stod opp så tidlig idag for å være med på intervjuet, så jeg kjenner det godt på kroppen nå at den trenger hvile. Får nesten slutte å skrive nå, vi snakkes imorgen!
Intervjuet av lokalavisa

 • 21.03.2015, 11:19

Hallo!


Nå har jeg nettopp blitt intervjuet av en journalist fra lokalavisa her i Halden. De tok kontakt med meg igår, og spurte om jeg ville være med på ett intervju pga bloggen min, noe jeg takket ja til. Så jeg stod opp kl. 8 idag for å fikse meg, før jeg ble kjørt ned til byen og møtte journalisten på en kafé her i Halden. Intervjuet varte vel i 30 minutter og tiden gikk kjempefort! Måtte ha med meg noen av mine beste bloggbilder som de kunne bruke i artikkelen, men de tok også bilder av meg idag som blir brukt. Hadde med meg Camilla som en slags "støtte" til intervjuet, men også fordi jeg trengte en fotograf. 

 

Intervjuet blir lagt ut på nett imorgen kl. 07.00 , og det kommer i papirutgaven på mandag. Gleder meg til å se det ferdige resultatet, kjenner at jeg har litt sommerfugler i magen på hvordan det blir å se ut. Er jo ikke hver dag man blir intervjuet! Kommer også til å legge ut intervjuet på bloggen når det er klart, så det er bare å glede seg.

 

Men vi snakkes senere idag, nå må jeg faktisk dra på jobb! Ha en fin lørdag ♥


KONKURANSE

 • 20.03.2015, 20:40

                                                                                                                        // Premien er sponset av Gursli Berg forlag

 

Hei! 


Nå er det på tide å kjøre i gang en konkuranse siden det er så lenge siden sist! Jeg har fått tilsendt noen bøker som jeg skal ha i konkuranse, og denne gangen kan TO heldige vinnere stikke av med hver sin bok som heter "Kanskje aldri". Boken er skrevet av J.A. Redmerski. Jeg har ikke fått lest boken enda, men ut i fra oppsummeringen på baksiden kommer jeg til å begynne på boken allerede i kveld. Den virker utrolig spennende og er nok en bok som er verdt å lese! Oppfølgeren til denne boken kommer ut allerede i Mai!

 

Boken handler om Camryn Bennet som er lei av å følge de samme rutinene hver dag. Hun har planer om å flytte ut sammen med bestevenninnen sin, men etter en dårlig kveld ute på byen bestemmer Camryn seg for å flykte fra det livet hun har nå. Hun hopper på en Greyhound buss uten å selv vite hvor hun skal hen, det eneste hun målet hun har er å finne seg selv. Istedenfor finner hun Andrew Parrish. Andrew lokker fram bortgjemte følelser hos Camryn og snart opplever hun kjærlighet og begjær som hun ikke trodde var mulig. Men Andrew bærer på en mørk hemmelighet...


FOR Å VÆRE MED I KONKURANSEN MÅ DU:


- Like facebooksiden til bloggen min HER
 

- Dele innlegget på facebook via facebook-knappen nederst i innlegget
 

- Legge igjen navn og email i kommentarfeltet

 

Shoppingtur i Sverige

 • 17.03.2015, 21:19

Hei! Idag tok jeg og Amanda bussen til Nordby (et kjøpesenter i Sverige) for å shoppe litt. Trengte litt nytt, og har ikke kjøpt meg noe særlig de siste månedene, så syns jeg fortjente det litt! Det var ikke så mange mennesker på senteret idag som det egentlig bruker å være, heldigvis for min del. Kommer til å vise dere innkjøpene i morgen, på VIDEO. Woho, alt for lenge siden sist, så tenkte at det er på tide med en, hehe! Så inntil videre, snakkes vi imorgen. 
 - Hva har du gjort idag?

Dagens antrekk 17.03.2015

 • 17.03.2015, 17:22Sko - Jeffrey Campbell // Strømpebukse - h&m // Skjørt - Gina tricot // Topp - h&m  

Wow

 • 16.03.2015, 19:22

Wow for en respons jeg fikk på innlegget igår! Innlegget ble delt på facebook, og jeg fikk utrolig mange tilbakemeldinger fra folk som har vært i samme situasjon, og folk som støtter det jeg skrev. Jeg satt for meg selv igår og smilte, ble utrolig glad over så mange tilbakemeldinger. Telefonen min fikk virkelig gjennomgå ettersom at jeg fikk meldinger både på facebook, snapchat og på meldinger! Det varmet virkelig for all støtten jeg fikk. Tusen takk, det betyr kjempemye ♥
 Kjærlighetssorg

 • 15.03.2015, 11:30

Kjærlighetssorg. Det er vondt å skrive om, og et sårt tema.
 

Du sitter der med en klump i magen. Det er kjærlighetssorgen. Den sorgen alle jenter (og gutter) skulle tro man unnslapp når man gikk inn i et forhold fordi alt var så fantastisk, men som ganske mange sitter igjen med til slutt. Personen som lovet å være med deg for evig og for alltid, men som endte opp med å såre deg mer enn du noensinne hadde trodd. Han lovet deg å aldri gjøre deg vondt, men har brøt det ene løftet som betydde noe. Det ene løftet du ville at han skulle holde. 
 Hvordan kommer man seg igjennom noe så vondt? Fordi det er vondt. Det er jævlig vondt! Man mister den personen som stod deg nærmest, den personen man delte alt med. Man blir så glad i en person at man blir blind. Blind og dum. Man kommer til et punkt der man kunne gjort alt, bare for å ha den ene personen ved sin side. 
 

Dette er utrolig tøft å skrive, for jeg skriver om hvordan jeg følte og taklet det etter at det ble slutt med meg og eksen. Jeg skriver om en gutt jeg elsket, men samtidig hatet. Vi gjorde hverandre godt, men på en måte vondt også, men likevel? Hm.. Det ble slutt for litt over en måned siden, og hvor er jeg nå? Jeg er her. Jeg døde ikke av kjærlighetssorg som jeg trodde. Selv om jeg var sønderknust. Jeg sitter fremdeles her og jeg lever. Er det ikke ganske sykt? Man får en så vond kjærlighetssorg at man tror at hele livet er over og at man skal dø? Hvor idiotisk og absurd er ikke det? Over en måned etter bruddet går jeg fremdeles gjennom minnene i hodet mitt, jeg tenker på hvordan ting skulle vært, jeg piner meg selv, jeg vil ha smerte, jeg søker smerte. Det er vel sånn at smerte kreves å bli følt, og kanskje det er slik at det er deilig å føle på smerte. For en ting skal være helt sikkert. Det verste var ikke å miste han. Det verste var å miste meg selv. 
 Det tok meg lang tid å innse det. For før jeg møtte han hadde jeg funnet meg selv, jeg visste hvem jeg var og hva jeg ville gjøre med livet mitt. Men nå. Hvem er jeg nå? Jeg aner ikke hvem jeg er lengre og det er vondt. 
 

Så hvordan kommer man tilbake til hverdagen uten han? Man begynner å tenke på ting man kunne gjort annerledes, ting man kunne sagt annerledes, også sender man en melding. Man føler der og da at å sende meldingen var det riktige valget, men noen minutter senere angrer man. Så sender man bare "en melding til". Det blir bare en evig ond sirkel som aldri tar slutt, virker det som. Det blir for dumt. Man kommer til det punktet der man blir desperat. Evig desperat etter kontakten, desperat etter følelsen på oppmerksomhet, desperat etter han. Man gjør alt man kan for å få kontakt med han igjen. "Jeg glemte noe hjemme hos deg, greit at jeg kommer å henter det?", ja for da kan du bare bruke det som en unnskyldning for å tekste han. Det er det dummeste man kan gjøre. Tro meg. Jeg har selv gått i den fella.
 

Etter så mye energi, etter så mange meldinger, etter så mange forsøk på å få treffe han den siste gangen? Hva får man igjen for det? Ingenting annet enn at man gjør seg selv mer vondt. Mer vondt enn nødvendig. For det tar tid. Det er det eneste man har, det eneste som kan hjelpe. Tid. Det er den verste delen. Tiden. Stillheten. Tankene. Følelsene.
 

Så hva gjør man? Man kommer aldri til å få noe bedre svar enn "ingenting." Det hjelper ikke å drikke seg drita full hver eneste helg bare for å møte en gutt som kan erstatte han. Man våkner opp dagen etter, fyllesjuk og full av anger uansett hva som skjedde kvelden før. Dette hjelper ikke. Det er ikke den riktige måten å gjøre komme seg over han på. Man kan ikke tro at det hjelper å dra på fest, også løser alt seg. Det løser seg kanskje der og da, men ikke i lengden, og det ender som oftes opp med at man føler seg enda verre enn det man gjorde. Jeg trodde aldri at jeg skulle komme meg over "han". Aldri i helvette at jeg trodde at jeg skulle komme meg videre, men tiden leger alle sår. Men arrene vil forbli. 
 Det tar tid. Uendelig mye tid. Men man må bare komme seg igjennom det. Man må få dagene til å gå. Ja, han er kanskje i tankene dine hver eneste dag, men det vil gi slipp. Litt etter litt vil tankene om han forsvinne, til de en vakker dag er borte. Ikke borte for godt, men borte for nå. Du kommer deg videre etterhvert. Er dere ment til å være med hverandre? Da vil det nok skje. Men om det ikke skjer, så må du bare godta det og ikke miste deg selv på nytt. Det er ikke verdt det.
 

Man kan ikke unngå hverandre for alltid. Kanskje dere går forbi hverandre på gata, kanskje dere tar samme buss hjem, eller kanskje dere tilfeldigvis møtes på en fest? Ja, det vil gjøre vondt. Du vil få en påminnelse på at det som har vært, er ferdig. Det er over. Det er slutt. Kanskje det til og med vil gjøre at du faller tilbake på start. Tilbake på begynnelsen. Der du var før. Men ikke la det skje! Du er sterkere enn det. Du er sterk nok til å kunne klare å se han uten å få tilbakefall. 
 

Det er lenge siden jeg var meg selv, men dagen vil komme og da vil jeg takke den vonde perioden. Takk for alt jeg lærte.
 Before I die

 • 14.03.2015, 17:44

- Hva vil du gjøre før du dør?

Min første gang... DEL 2

 • 14.03.2015, 00:00

MINNER OM SPØRREUNDERSØKELSEN MIN >HER<, HELT ANONYMT.
 

Min første kjærlighetssorg... 
 

Min første kjærlighetssorg var når jeg gikk i 6. klasse. Det hadde begynt en ny gutt på skolen som var ett år mindre enn meg, og jeg syntes at han var så kjekk. Jeg hadde lyst å bli bedre kjent med han, men jeg var veldig sjenert. Etter en stund tok jeg motet til meg, og spurte om han ville finne på noe. Han sa nei, og da ble jeg så knust. Jeg tok bussen hjem fra skolen, gikk inn på badet og satt på den tristeste sangen jeg hadde på tlf, så stod jeg og så på meg selv i speilet mens jeg gråt.
 

Her er meg når jeg gikk hjem fra bussen mens jeg gråt og hadde kjærlighetssorg, haha!
 Mitt første møte med alkohol...
 

Mitt første møte med alkohol var nyttårsaften 2010-2011 og jeg var vel 13 år gammel. Jeg hadde en eldre venninne (hun var da på tidspunktet 17 år. Har enda kontakt med henne den dag idag) som spurte om jeg ville være med henne på en nyttårsfest. Såklart ville jeg det! Å drikke alkohol hørtes jo kjeeempekult ut, så jeg takket ja med en gang. Vi dro til en venninne av Frida (venninna mi) der vi spiste pizza, drakk alkohol og så på rakettene. Jeg drakk vel nok til å bli brisen, men jeg ble aldri full. Husker at jeg syntes det var så morsomt å være brisen fordi alt i hodet mitt snurret rundt! Det som var enda mer morsomt var at jeg klarte å lure mamma og stefaren min til å tro at jeg skulle "sove hos en venninne".
 

Meg og Frida, hahaha
 
Min første mensen...
 

Var faktisk på bursdagen min i 4. klasse, dagen jeg fylte 9 år. Jeg var på et kjøpesenter med min x-stefar, også merket jeg at det var noe som rant. Jeg trodde jeg hadde tisset på meg, men så gikk jeg på do og da fant jeg ut at det var mensen som hadde kommet. Jeg husker at jeg begynte å gråte og fikk panikk, så jeg ringte mamma og hun fortalte meg hva jeg måtte gjøre. Etter hvert ble jeg mer vant til tanken på at jeg faktisk hadde fått mensen. Jeg husker at jeg var skikkelig stolt når jeg fortalte det til jentene i klassen ettersom at jeg fikk det først av alle. Dagen før hadde jeg bassengbursdag, så jeg er glad for at jeg fikk det etter feiringen min! 
 

Mitt første kjæledyr...
 

Mitt første kjæledyr var en katt som jeg kalte for Snoopy. Det var en svart hannkatt som jeg fikk når jeg var 5-6 år. Jeg hadde han omtrent 2 år før han stakk av, og ble drept (var en kattemorder i nabolaget der vi bodde)... Husker det som det var i går. Han hadde vært borte i mange dager, og mamma fortalte at hun ikke trodde at han kom tilbake igjen, noe som stemte. Fikk heldigvis en ny katt noen år senere som jeg valgte å kalle for Kosegutt. Vi måtte desverre avlive han for 1 måned siden..
 

Her har dere Kosegutt! (Fant ikke bilde av Snoopy..)
 Min første hårkatastrofe...
 

Huff, dette var en katastrofe! Jeg gikk i 5. klasse og var dritt lei av å håret mitt var så lyst og blondt. Jeg ville prøve noe nytt og dermed kjøpte jeg svart hårfarge. Søskenbarnet mitt farget håret mitt med fargen og det ble svart, kullsvart. Slik hadde jeg det en liten periode før jeg ble lei og ville bli blond igjen. Jeg var jo så liten og uerfaren at jeg trodde man ble blond etter en blekerunde. Håret mitt endte fra å være kullsvart til å bli knæsj ORANSJE. Husker at jeg var så flau når jeg kom på skolen, og jeg ble faktisk mobbet for det en liten periode. Etter 10 måneder klarte jeg endelig å forstå at jeg måtte til frisøren for å faktisk bli blond igjen. Da forstod jeg at jeg kanskje skulle lære litt mer før jeg skulle farge håret med hjemmefarging igjen.
 HUFF! Glad jeg ikke ser sånn ut lengre for å si det sånn! 
 

Håper dere likte del 2, kanskje det kommer en del 3?

Se min kjole

 • 13.03.2015, 14:50

Spørreundersøkelse

 • 12.03.2015, 23:28

Har laget en liten spørreundersøkelse som jeg håper dere vil ta dere 1 minutt til å svare på. Har laget denne undersøkelsen fordi jeg vil vite litt mer om hvem leserne mine er, men også fordi jeg vil vite hva jeg kan gjøre for å gjøre bloggen enda bedre. Da håper jeg at så mange som mulig vil svare på undersøkelsen som dere finner ----->HER<------

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens antrekk 12.03.2015

 • 12.03.2015, 21:13

Sko - Bianco // Skjørt - aner ikke // Bluse - Bikbok  
 

It's a good day

 • 12.03.2015, 20:03

Hallo! 
 

Denne dagen har vært ganske fin, overaskende nok. Tror kanskje at dette er den første fine dagen jeg har hatt på lenge! Dagen startet med at jeg våknet opp med sola i øynene, såå deilig! Nå begynner det virkelig å bli vår. Når jeg hadde stått opp, tok jeg bussen ned til byen fordi jeg hadde en kiropraktortime 11.40. Og det var gode resultater jeg fikk etter timen! Kiropraktor dama som behandler meg sa at nakken min har blitt litt mindre stiv siden sist, noe som er kjempebra! Kanskje jeg blir kvitt smertene snart, det hadde vært ganske deilig. Etter det tok jeg bussen hjem, slappet av litt, så kom Amanda på besøk for å hjelpe meg å ta noen bloggbilder! Alt i alt, en fin dag.
 

- Har du hatt en fin dag? 
 

Mobilbilder den siste tiden

 • 12.03.2015, 11:44

Hei! Dette er første gangen jeg har "mobilbilder den siste tiden" på bloggen. Ble litt "inspirert" når Kristine Ullebø la det ut, så jeg tenkte å prøve det ut noen ganger, kanskje det faller i smak hos dere? Isåfall, let me know!
 

Her har dere mine siste mobilbilder:
 Speilselfie før jeg dro ut. // Køddebilde med bff før vi skulle på Lofotkvelden. //
 Meg og bff når vi var på ferie i Nord Norge. //
 Meg og bff på trening. // Iselin viser meg noe morsomt på mobilen når jeg var på ferie i Nord Norge. //
 Enda ett køddebilde med bff. //
 

Ukens favoritter fra Nelly

 • 11.03.2015, 23:10

                                                                                                                                                         // Innlegget er reklame
 

Nelly har fått inn mye fint i det siste! Har plukket ut 6 favoritter som jeg vil dele med dere. Finn dine favoritter fra Nelly HER. 
 


1. HER       2. HER       3. HER


1. HER       2.HER       3.HER  

Må gjøre video

 • 11.03.2015, 16:46

Hei! Nå har jeg besøk av Amanda, og istad satt jeg å tenkte på hva jeg kunne blogge om framover. Og hun kom med ett supert forslag - må gjøre video! Dette har jeg jo tenkt på før, men aldri gjennomført. Denne gangen kommer jeg ikke til å være alene på må gjøre videoen siden Amanda skal være med på den. Vi kommer til å spille inn videoen neste uke.

Kom gjerne med forslag til hva vi kan gjøre!

Dagens antrekk 11.03.2015

 • 11.03.2015, 13:03

Sko - Bianco // Bukse - Bik bok // Topp - Bik bok // Klokke - Michael Kors
 

Roomdetails

 • 10.03.2015, 18:04- Noen som vil ha en full roomtour video?
 

Short hair don't care

 • 10.03.2015, 16:47

For en liten stund siden var jeg hos frisøren og klippet bort 25 cm av håret mitt, så nå er jeg korthåret igjen! Håret mitt var veldig slitt fra før, så jeg tenkte "hvorfor ikke bare klippe seg kort med det samme jeg er hos frisøren?", og kort ble det. Merker at håret mitt er mye friskere og sunnere nå, noe som er deilig med tanke på hvor slitt det var før jeg klippet det. Forandring fryder i alle fall, og jeg trives kjempegodt med kort hår, selv om det er litt uvant!
 Jobbhelg

 • 07.03.2015, 11:44

Hallo!
 

Ettersom at jeg har sluttet på skolen, har jeg spurt sjefen min om jeg kan få jobbe mer i hverdagene for å få dagene til å gå, noe jeg fikk ett ja til. Kommer til å jobbe mer i hverdagene fra og med neste uke (tror jeg). Men fram til det, skal jeg jobbe i helga også, så denne helga blir en jobbhelg. Jeg starter på jobb kl. 12 idag og kl. 12 imorgen, og slutter kl. 18 begge dagene. Alt i alt blir det 12 timer jobbing denne helga, noe som passer meg fint! Jeg hater å ikke ha noe å gjøre i helgene og når jeg har muligheten til å jobbe, så vil jo jeg såklart gjøre det. Det er jo kjempedeilig å vite at man har jobbet og tjent sine egne penger, enn å bare ligge hjemme uten å ha gjort noe spesielt og uten å ha tjent noen ting. 
 

Er på vei til jobb nå, så vi snakkes senere. Ha en fin lørdag, vakre lesere♥
 Min første gang...

 • 06.03.2015, 17:05

Mitt første møte med sminke...
 

Mitt første møte med sminke var..ikke vellykket for å si det sånn! Jeg husker da jeg kjøpte min første foundation. Jeg gikk rett bort til foundationavdelingen og tok den første jeg så, før jeg gikk og betalte for den. Når jeg kom hjem og skulle prøve den, var jeg overlykkelig over at den var 3-4 nyanser mørkere enn ansiktet mitt. Jeg syns jo at dette var kjempefint, spesielt siden jeg følte meg så brun uten å ha gjort noe særlig annet enn å sminke meg. Etterhvert skjønte jeg jo at det ikke så bra ut, så jeg tok med meg mamma og kjøpte meg en foundation som faktisk passet hudtonen min. 
 


Mitt første kyss...
 

Mitt første kyss var da jeg var 6 år gammel. Jeg hadde besøk av nabogutten, så var vi på rommet mitt å lekte. Vi hadde hørt at mange andre venner av oss hadde kysset før, og da ville vi også prøve. Vi stod ansikt til ansikt før jeg kysset han skikkelig fort, før jeg løp ut i stuen og ropte til mamma "nå har jeg gjort noe ekkelt en gang". Jeg løp tilbake til rommet, kysset han igjen og løp ut i stuen for å fortelle mamma at jeg hadde gjort noe ekkelt to ganger. Slik fortsatte det fram til vi hadde kommet til vårt 16. kyss, da måtte han hjem å spise middag, haha! Jeg husker jeg ble lei meg når han dro fordi jeg ville kysse han enda mer.
 

Min første ordentlige forelskelse...
 

Min første forelskelse var i slutten av sommerferien 2011. Da møtte jeg en gutt via facebook, så snakket vi sammen og dagen etter møttes vi. Vi fant tonen og møttes mer og mer, etter en stund ble vi sammen og var sammen i 8 måneder før vi slo opp. Husker at jeg var sååå forelska og at jeg brukte all tiden min med han. Dette var da mitt første seriøse forhold, og jeg har lært mye gjennom forholdet og i ettertiden.
 

Min første "dagens outfit"...
 

Dette var mitt første "dagens outfit" på den gamle bloggen min. Huff, vet ikke hva jeg skal si. Fotoshooter på solariumet var tydeligvis veldig populært i 5-6.klasse og jeg husker at jeg poserte som om jeg skulle vært DEN supermodellen.
 Min første gang som fjortiss... 
 

Det hele startet vel med at alle andre rundt meg hadde kjøpt seg "merkeklær" som DC, Wesc, osv. Og da husker jeg at jeg ble så sjalu på de som hadde råd til det. Det endte med at jeg sparte alle pengene jeg kunne for å kjøpe meg en DC t-shirte. Etter at jeg hadde kjøpt t-shirta, gikk jeg med den hele tiden og jeg følte meg såå populær. Etterhvert ble det mer og mer populært å gå med hjemmelagde smykker på hodet, så jeg fant fram perler og lagde ett "hodesmykke". Da var jeg en vell gjennomført fjortiss tenkte jeg. Men hallo, jeg kan jo ikke glemme kleine poseringer på bilder vel? 
 

Spørsmålsrunde

 • 05.03.2015, 22:55

Kjører i gang en liten spørsmålsrunde, så om du lurer på noe - spør i vei! 
 Time to hit the gym

 • 05.03.2015, 18:51

Hei! Tusen takk for alle de hyggelige tilbakemeldingene jeg fikk på forrige innlegg, setter stor pris på det ♥
 

Idag var jeg hos legen for å få henvisning til psykolog, noe som gikk ganske greit. Venter bare på en time nå, så blir det å gå fast til psykolog. Gleder meg faktisk til å dra dit og begynne den lange prosessen mot en friskere framtid. 
 

Etter at jeg hadde vært hos legen, dro jeg hjem og slappet av, før jeg tok turen ned til Spenst med Amanda. Har vært veldig sløv på treningsfronten i det siste, men tenkte å begynne å trene fast igjen. Det er jo en super terapi for kroppen, spesielt når man får dele treningsgledene med bestevenninnen sin. Vi trente litt kondisjon, men mest styrke for ben, mage og rumpe. Kjenner på kroppen nå at jeg er utslitt, men det var definitivt verdt det. 
 Vanskelige tider

 • 03.03.2015, 16:36

Hei! Begynner å bli en stund siden sist.
 

Ja, jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne.. Men det har hendt en del siden sist, ganske mye egentlig. Jeg har blant annet valgt å slutte på skolen og gå vg2 på nytt til høsten. Årsaken til dette er at jeg sliter veldig mye med depresjon og angst, og siden det har hendt mye de siste månedene, har depresjonen tatt overhånd. Derfor valgte jeg å slutte på skolen, i bunn og grunn for å bruke de månedene jeg har "ferie" på, til å bli frisk igjen. Det er veldig tungt for meg å skrive dette innlegget ettersom at jeg har følt meg flau over å være deprimert, men jeg vet at det er flere enn meg som er det, og jeg vet at det ikke er noe å være flau over.
 

Tankene mine de siste månedene har vært ekstremt tøffe og jeg har slitt veldig mye med å finne ut hvordan jeg skal håndtere det. Jeg har til tider blitt veldig redd av mine egne tanker og at jeg faktisk tenker slik jeg tenker. Å være en tenåring er virkelig ikke lett, men jeg syns også at det er grenser på hvor mye dritt en person skal klare å gå igjennom. Daglig opplever jeg å bli ledd av, bli sett ned på, og at det er folk som enten setter ut rykter, eller som hører rykter. Slik har det vært i mange år, men det er først nå det har gått inn på meg. Og det er først nå jeg har blitt ordentlig syk av det. Det er ikke slik det skal være. Jeg, jeg som var den glade og positive jenta før, har blitt til den jenta som ligger hjemme og gråter, og som så vidt tør å gå utenfor døren i frykt for hva som venter meg der. Jeg har blitt redd for å gå ut fordi jeg vet at jeg får slengt dritt etter meg. Uansett hva jeg gjør, så er det alltid ett eller annet folk skal snakke om. Selv om jeg så gjerne skulle ønske at jeg ikke ble påvirka av det. Men så klart blir jeg det! Det å gå forbi folk jeg vet har gjort meg vondt, det sliter og det river meg innvendig. Det gir meg tanker, og det gjør meg syk. Jeg har konstante smerter i kroppen fordi jeg stresser så mye med tanker og følelser. Følelsen av å ikke være bra nok - ikke for noen. Det føles ut som at alle vil meg vondt, og mange ganger virker det som at det er slik det er, selv om jeg vet at jeg har gode venninner og en bra familie som støtter meg når jeg ikke har det bra..
 

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lengre. Jeg føler at jeg går rundt med en maske. En maske jeg trenger, spesielt når jeg er ute. En maske som skjuler det jeg føler, hvertfall for en liten stund. Men når jeg kommer hjem, forsvinner den masken og da er det tilbake. Tilbake til tankene, tilbake til å være den syke. Jeg vil ikke leve ett sånt liv jeg lever nå. Et liv som syk av depresjon og angst. Jeg vil ikke være syk lenger, jeg vil bli frisk og bli normal igjen. Jeg vil bli frisk og bli lykkelig.
 
/ Jeg publiserer ikke dette innlegget for å få oppmerksomhet. Jeg føler at jeg har holdt dette inni meg lenge nok og at jeg trenger å få det ut. Slippe det fri og begynne den lange veien for å bli frisk, og for bli den glade, positive jenta jeg var før. /
 

Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign