hits

Bra påskeferie

  • 30.03.2016, 11:55

Hallo! Hadde alle en fin påskeferie eller? Det hadde jeg i alle fall :-) Jeg jobbet noen vakter på Burger King, også festet jeg mye. Hahah, litt for mye egentlig, men det var så gøy!! Festa både onsdag, torsdag (det var skjærtorsdag og da festet årets russekull sammen) og lørdag, så nå er jeg jo nesten alkoholiker. Neida! Utenom jobb og festing har jeg sovet hos Amanda store deler av ferien og har så vidt vært hjemme hos meg selv. Det har vært morsomt å ha gjort så mye i ferien i forhold til tidligere ferier hvor jeg stort sett kun har logget inne, haha!

Tur til Venås

  • 21.03.2016, 12:55

I går var jeg, Elida og Amanda ute å gikk tur i skogen. Det var ekstremt fint vær, så da tok vi like gjerne med oss hunden til Elida og hunden til søstra hennes å dro ut på skogstur.

Vi gikk ett godt stykke for å komme oss til Venås. Venås er en plass i Halden i skogen der det er en skihytte, benker og en lavvo. Veldig fint der og så sykt koselig!! Vi ble der en stund, slappet av og lekte med hundene, også gikk vi tilbake hjem til Elida.

Påskeferie

  • 19.03.2016, 22:06

Hei dere!

I går startet påskeferien, og det er virkelig godt å ha fri fra skolen. Nå som det er ferie skal jeg jobbe en del på Burger King, gjøre skolearbeid og feste litt. Har faktisk overraskende mye å gjøre i ferien, men jeg klager absolutt ikke. Er godt å føle at jeg bruker ferien ordentlig enn å bare ligge hjemme uten å gjøre noen ting. Hihi. Hva er dine planer for påska? 

Russeklærne

  • 14.03.2016, 21:53

På torsdag i forrige uke fikk jeg endelig russeklærne mine i posten. Jeg var skikkelig redd for at buksen ikke skulle passe, men det gjorde den og det er jo flott. Er kjempefornøyd med alle klærne og det skal bli så sykt gøy å være russ. Gleder meg skikkelig!!Her er russekortet mitt til dem som vil se. Det er litt harry, men det er jo russetiden og??

Through my phone

  • 07.03.2016, 13:26

Her har dere et lite utvalg av de siste bildene jeg har tatt med tlf. Som dere kan se under her har jeg vært en del med venninner i det siste og vi har hatt det såå gøy! Har også øvelseskjørt litt, og jeg må si at jeg har blitt veldig mye flinkere den siste tiden, så nå er det vel ikke lenge igjen før jeg får lappen.

Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign