hits

Beautybox fra Lookfantastic.no

  • 31.03.2018, 20:14

                                                                                                                                                 Beautyboxen er sponset av Lookfantastic.no

De fleste har vel hørt om Glossybox regner jeg med? Lookfantastic.no har kommet med en lignende boks, nemlig Beautybox. Konseptet er enkelt og greit. Det er en boks med skjønnhetsprodukter som du får tilsendt. Hver måned vil du motta en beautybox med 6 sminke og skjønnhetsrelaterte produkter. Du kan velge om du vil ha 1, 3, 6 eller 12 måneders løpende abonnement. Om du ikke er fornøyd kan du enkelt si opp abonnementet via kontoen på hjemmesiden dems. 

(Annonselink) Gå inn HER for å bestille ditt abonnement på Beautybox fra Lookfantastic.no

I Desember i fjor fikk jeg tilsendt en Beautybox med mange herlige produkter. Boksen hadde et fint og ryddig design som gjorde det ekstra morsomt for meg når jeg skulle åpne esken for å se hvilke produkter jeg hadde fått. Vel, jeg ble ikke skuffet for å si det sånn! Jeg fikk en mini-versjon av magasinet ELLE, en badebombe, en leppestift i en fantastisk nude farge, håndkrem, hudkrem, anti-age krem og en liten krukke med peeling. Med andre ord, gode skjønnhetsprodukter som hjelper huden å holde seg fresh og fin. 

Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign