hits

Ferdig med tentamene

 • 26.04.2013, 20:59

Hei dere!

Idag hadde vi den siste tentamenen og det var matte. Den gikk...helt jævlig! Jeg gjorde mange oppgaver, men jeg tipper at halvparten er feil.. Men jeg gjorde mitt beste iallefall!

Er kjempedeilig å være ferdig med alle tentamene! Nå håper jeg bare på det beste :)

Gårsdagens innkjøp

 • 26.04.2013, 16:09

Blazer fra h&m, 299 krBukse fra h&m, 199 krTights fra Gina tricot, 125 kr- Hva syns du om innkjøpet?

Blogging

 • 25.04.2013, 22:37

Hei dere! 

Har vært veeeldig ustabilt med blogging i det siste, men jeg føler ikke så stor lyst til å blogge lenger. Jeg har max 100 lesere om dagen, jeg får kanskje 1-3 kommentarer på hvert innlegg. Jeg føler rett og slett at jeg kaster bort tiden min når jeg blogger. Skjønner ikke vitsen når ingen leser eller kommenterer lenger.. 

Jeg har lenge tenkt om jeg skal slutte, eller om jeg skal fortsette.. Det jeg har kommet fram til er at jeg skal fortsette å blogge, men bare når jeg føler for det. Det kan hende at jeg blogger hver dag en periode, men så blogger jeg bare 3-4 ganger i uka. Det blir alt ettersom hva jeg orker. Blogging blir det iallefall! Gratulerer med dagen mamma

 • 22.04.2013, 22:57

Oslotur

 • 18.04.2013, 17:41

Hei dere! 

Igår var jeg i Oslo for å møte Mari. Det er en gammel klassevenninne fra Kabelvåg. Vi skulle dra på Justin Bieber konserten sammen, men vi møttes i byen først. Det ble ikke noe særlig med shopping, men jeg kjøpte en rosa genser på Bikbok for 75 kr. Etter litt tid på Oslo city, så begynte vi å gå oppover Karl Johan, og gjett hvem vi møtte der! Tre kjendiser! Bloggeren Sophie Elise også Ariel og Erik fra Paradise hotel.  - Har du møtt noen av disse kjendisene før? 

VIDEO - Polsk folkedans

 • 08.04.2013, 21:30

Her er en av de polske folkedansene som vi fikk være med på. Om dere setter på 00:50, så ser dere meg.. Det ser ut som jeg melker kuer, også når alle stopper opp for å klappe, så fortsetter jeg videre. Også på 02.52, hahahaha! Jeg tar jo helt av. 

Haha, se på startbildet! Jeg er ho med den svarte genseren oppe i høyre hjørnet.

- Likte du videoen?

Polsk folkedans

 • 08.04.2013, 19:56

På tirsdag kveld spiste hele klassen en felles middag på hotellet. Etter maten var det en gruppe med polske ungdommer som viste oss 5-6 polske folkedanser. Når de hadde danset ferdig, ble vi invitert opp for å lære oss noen av dansene. Jeg ble invitert opp av en gutt som heter Dominik. Han var utrolig snill og søt, så den var jeg heldig med! 

Det var utrolig morsomt å danse polsk folkedans. Alle i klassen så ut som en gjeng med klovner, haha! Det var faktisk ikke så vanskelig som jeg trodde, men de hadde noen rare bevegelser som var litt uvant for meg. Gikk heldigvis greit da!- Har du danset polsk folkedans før?

Starbucks

 • 06.04.2013, 13:19

Var på Starbucks med Malin på tirsdagen etter saltgruvene. En kjempekoselig kaffedate! Det flaueste var at de spurte hva jeg het, så sa jeg "Becca". Men når jeg fikk kaffekoppen så stod det "Meka". Hahaha, jeg måtte le!

Saltgruvene

 • 06.04.2013, 11:29

På tirsdag var vi i saltgruvene i Wieliczka! Når vi kom frem, fikk vi hver vår billett også gikk vi inn i "resepsjonen". Der fikk vi en guide som fulgte oss til trappene som vi skulle gå ned, og det var ikke bare noen trapper.. Vi gikk ned hele 53 etasjer! Det er helt sykt å tenke på hvor mange trappetrinn det er. Vil vel si at hele gåturen ned trappene tok 5 minutter. Jeg var helt utslitt i bena når vi kom helt på bunnen, haha!

Iallefall! Vi kom ned og fikk en rundtur rundt om i gruvene. Det var kjempefint der! Veldig god og ren luft, og salt overalt! Hehe. Man kunne slikke veggene, gulvet, taket, ja man kunne slikke hva som helst, nemlig fordi det smakte salt! Etter rundturen i de små avdelingene i saltgruven, så kom vi til hoveddelen. Og det var ett utrolig stort kapell. Det var så vakkert å se på, jeg er helt målløs! 

- Har du vært i saltgruvene før? 

Siste dagen

 • 03.04.2013, 08:17

Nå har dagen kommet.. Vi skal reise hjem igjen! Jeg har opplevd så utrolig mye på disse 4 dagene. Har hatt det så fantastisk og jeg har lært så mye! Alle i klassen, og spesielt vi jentene har fått ett mye sterkere bånd sammen og vi har blitt så mye bedre kjent! Det har bare vært så bra og jeg gleder meg til å fortelle dere mer og vise dere flere bilder senere. 

Må gå nå, skal ta bussen til flyplassen også ta flyet til Gardemoen. Jeg er vel hjemme i 6 tiden, men er nok for sliten til å blogge da, så inntil videre. Snakkes!Auswitch og Birkenau

 • 01.04.2013, 21:53

Idag startet dagen med frokost klokka 7 og etterfulgt av en halvtimes busstur til Auswitch. Der ble vi møtt av en guide som viste oss litt rundt og fortalte om Auswitch og hva som har hendt der. Vi fikk blandt annet gå inn i et gasskammer og et krematorium. Det var helt utrolig ekkelt, men samtidig fint.

Etter noen timer på Auswitch, så tok vi bussen videre til Birkenau. Det var helt sinnsykt stort der ute! Helt forferdelig å tenke på hva som har hendt der. Iallefall. Vi gikk rundt med guiden vår og fikk sett litt av Birkenau. Siden det var så stort, rakk vi ikke å gå gjennom hele, men jeg er fornøyd med det jeg fikk sett!

Auswitch:  

Hun dama veide 75 kilo når hun kom til Auswitch og når hun døde veide hun 25 kilo. De hadde sultet henne ihjel for ett ekspriment..Birkenau:


- Har du vært på Auswitch og Birkenau før?

Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign