hits

40 år

  • 22.04.2014, 23:50

Idag har min kjære mamma bursdag og hun blir hele 40 år (gammel) he-he. Har "mobbet" henne litt ved å si at hun er halveis til 80, noe som faktisk er sant. Ja, tiden flyr virkelig avgårde. Tidligere idag dro jeg, mamma og en venninne av henne ut å spiste sammen for å feire mamma, noe som var utrolig koselig! Iallefall, jeg ville bare være snill å dedikere ett innlegg til henne for å ønske henne gratulerer med dagen, selv om det bare er 10 min igjen av den. Håper dagen har vært fin ♥♥

 

Stiletto nails

  • 18.04.2014, 16:20

                                                                                                                                              // Behandligen er sponset

Hei!

Forrige fredag dro jeg til Frisørhjørnet (der jeg farget håret mitt) for å få fikset neglene mine. Jeg valgte svarte stiettonegler med glitter på ringfingeren og det ble såå fint! Hun som fikset neglene mine heter Elisabeth og hun er utdannet  ved Tone Lise akademiet! Elisabeth kom på 2. plass i Norgesmesterskapet og et mesterskap i Sverige, så det sier jo selv hvor dyktig hun er. Det tok en stund før neglene mine var ferdige, men Elisabeth gir seg ikke før kunden er 100% fornøyd, noe jeg setter ekstremt stor pris på :-) Hun ga meg også mange tips til hvordan neglene kan vokse raskere, se bedre ut, osv.

Normalprisen for neglestøp er 650 kr, men om dere bestiller før slutten av mai, får dere neglestøp for 500 kr! Men om dere skal få rabatt, må dere oppgi meg eller bloggen min, gjør dere ikke det blir det ingen rabatt. 500 kr for neglestøp er utrolig billig i forhold til andre negledamer som gjerne tar 1000 kr eller mer. For å bestille time ringer dere 91354121eller går innom Frisørhjørnet. Det ligger i byen og adressen er nedre bankegate 6.

føretter

Vinneren er...

  • 06.04.2014, 23:00

Hei dere!

Nå har jeg kåret vinneren av konkuransen der man kunne vinne boken Vakker og vinneren er.....Beate Fivelsdal!

 Veldig synd at ikke alle kunne vinne denne boken, men det går desverre ikke.. Heldigvis for dere er det ikke lenge igjen før jeg kjører i gang med enda en konkuranse :-D Så følg med, kanskje du er vinneren neste gang!

Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign