hits

Til kjøkkenet

  • 21.04.2016, 20:04

                                                                                                                                              Produktene er sponset av Coolstuff.no

For en liten stund siden fikk jeg to kjøkkenrelaterte produkter fra Coolstuff.no og dem har jeg tenkt å vise dere i dag.

Det første jeg fikk var en stor sjokoladefontene. Denne er stor og passer nok bra i bursdager, jentekvelder og lignende. Jeg måtte bruke to sjokoladeplater for å få sjokoladen til å renne ordentlig, men om den skal være "nøyaktig" slik som på bildet trenger du nok tre-fire sjokoladeplater. Sjokoladefontene slår jo aldri feil, så denne er gøy å ha! Du får kjøpt sjokoladefontenen HER.Produkt nr to jeg fikk er en rørefordeler. Du kan f.eks ha muffinsrøre i, også fordeler du røren uten at du søler! Det er så mye lettere å bruke denne enn å fordele røren med en skje. Mye lettere og mye mindre søl. Du bruker den ved å fylle på røren, også holder du håndtaket inne når du skal fordele røren, slipper håndtaket når du har fylt ferdig. Så lett er det, og så smart! Definitivt verdt å prøve ut. Du får kjøpt rørefordeleren HER.Koselig besøk fra Nord Norge

  • 21.04.2016, 12:32

Heei!

På fredag forrige uke fikk jeg besøk av en venninne, Beate, som kom helt fra Nord Norge og ned hit til Halden. Har ikke sett henne siden sommeren i fjor, så det var gøy! I tillegg var dette første gang hun har vært på besøk hos meg i Halden, så nå fikk jeg endelig vist henne hvor jeg bor :-)

På lørdag dro vi ut en tur, og det var veldig gøy. Ble litt for mye alkohol innabords for min del, så jeg ble jo helt sykt emosjonell og gråt store deler av kvelden. Hahah, at det går an! Ellers utenom litt festing på lørdagen, har vi vært en tur i Sverige, også har jeg vist Beate litt rundt her i Halden. Tror hun hadde det veldig fint de dagene hun var her og det er jo bra.

Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign