hits

En solfylt lørdag

 • 29.04.2017, 20:56

Heiii <3 

Denne lørdagen har vært så fin. Jeg våknet av meg selv i 11 tiden og da jeg tittet ut av vinduet å så at det var sol og 15 grader visste jeg at det kom til å bli en fin dag. Og det ble det! En liten stund etter at jeg stod opp dro jeg ned til byen og på trening. En halvtime senere hadde jeg lagt bak meg 3,5 km på tredemøllen og sa meg fornøyd med det. Etter trening dro jeg innom solariumet og unnet meg selv 20 minutter sol. Jeg hadde ikke tatt sol på lenge, så det var veldig deilig.

Når jeg var ferdig var det fremdeles en stund til bussen kom, så da gikk jeg til parken og satt meg på en benk der. Med musikk på ørene nøt jeg varmen fra solen og slappet helt av. Det var så deilig! Jeg fikk også tid til å ta noen bilder og de ble overraskende fine syns jeg. Tiden gikk og klokken nærmet seg 18. Så da gikk jeg til busstoppet og tok bussen hjem. Resten av kvelden skal tilbringes hjemme på sofaen med en film snurrende på tv-skjermen. Vel fortjent syns jeg :-)

- Har du hatt en fin lørdag?

Ukens filmtips: Role models

 • 28.04.2017, 19:00

Denne ukens filmtips er: Role models

I Role models møter vi Danny og Wheeler, to energidrikk-salgsmenn som promoterer en drikk som kalles "Minotaur". Wheeler elsker jobben, men Danny hater den og syns den er unødvendig. Dannys depresjon gjør at hans forhold med kjæresten, Iawyer Beth blir ødelagt. Etter en presentasjon på barneskolen, ser de to salgsmennene at deres Minotaur-bil blir tauet bort fordi de parkerte i en "ikke parker her" sone. Etter en krangel med sjåføren av taubilen prøver Danny å kjøre bilen dems fri, men ender opp med å ødelegge taubilen og krasjer inn i en statue. Begge to blir arrestert. Eksen til Danny, Beth, gjør en avtale med en dommer som gjør at Danny og Wheeler må gjøre 150 timer med samfunnstraff den neste måneden, istedenfor 30 dager i fengsel. De må gjøre jobben via Sturdy Wings, et storebror-storesøster program der sjefen er Gayle, en gammel rusmisbruker.. De får utdelt hver sin partner, men ikke alle kommer like godt overens, og de møter på mange utfordringer på sin vei...

Traileren finner du nedenfor.

Vi har fått kattunger

 • 27.04.2017, 19:02

Helt siden vi fikk katten min i 2015 har vi hatt lyst å få et kull med kattunger på hun. Både for opplevelsens skyld, men også fordi det skal være bra for en hunkatt å få kattunger. Hun hadde løpetid i begynnelsen av februar og da håpet vi at hun skulle bli gravid, noe hun ble. Og forrige søndag kom endelig kattungene! Jeg våknet nemlig av masse mjauing og fant Khloé under senga der hun hadde født 4 små kattunger. Vi fikk dratt fram senga og sett at alle kattungene pustet og hadde det bra, så la vi dem i en eske slik at jeg fikk vasket bort alt blodet fra fødselen. Etter at jeg hadde vasket fikk jeg endelig tid til å sette meg ned og se ordentlig på kattungene. Herregud så små og søte dem var. Har aldri sett noe så søtt i hele mitt liv. Det var kjærlighet med første blikk skal jeg si deg! Og Khloé da, hun som hadde vært så flink og fødet 4 friske små bebiser. Man kunne virkelig se at hun var stolt over dem og det var så godt å se at hun tok morsrollen på strak arm. For det er det ikke alle dyr som gjør!

Kattungene har allerede rukket å bli 4 dager gamle, og de vokser som bare det. De drikker jo melk nesten hele tiden, så er jo ikke rart. Hehe. Nå gleder jeg meg til de åpner øynene og til vi kan se hvilket kjønn de er. Det spiller egentlig ingen rolle, men er hyggelig å vite det slik at jeg kan få gitt dem navn. Sååå, har dere lyst å se dem? Scroll nedover for ett lite bildedryss.

Nye produkter fra Klairs.no

 • 23.04.2017, 17:11

                                                                                                                                                  Produktene er sponset av Klairs.no

Tidligere denne uken fikk jeg en pakke i posten fra Klairs.no og i dag tenkte jeg å vise dere hva jeg fikk. Men først, litt om Klairs!

Klairs.no er en norsk nettside som selger koreansk hudpleie. Produktene er ikke testet på dyr og er veganvennlige. Klairs produkter inneholder kun de nødvendigste ingrediensene. Det vil si at ingen av produktene inneholder fargestoffer, alkohol, parabener eller parfyme. Med andre ord, naturlige produkter som er gode for huden. Produktene passer til alle hudtyper, også de med sensitiv hud. Utvalget av produkter er stort og du har mange produkter du kan velge mellom.  


- Oljerens - Gentle black deep cleansing oil -

Oljerens som renser sminke, både hudsminke og øyesminke, og som fjerner urenheter, døde hudceller, overflødig talg og fett. Inneholder naturlig oljeekstrakt fra sorte bønner som kontrollerer produksjonen av talg og virker beroligende på huden. Sort sesamolje gir huden antioksidanter og solbærfrø fra mineraler og vitaminer.

Masser inn litt produkt på tørt ansikt, også over øyne. La det sitte i 1 minutt og skyll av med lunket vann. 

Kjøpes HER.


- Ansiktssåpe - Rich moist facial soap -

Fuktighetsgivende ansiktssåpe med calaminepulver, arganolje og yerba mate - en ingrediens som er proppfull av antioksidanter. Denne såpen bruker man istedenfor f.eks skumrens, og såpen gir en sunn og glødende hud. 

Skum såpen opp i hendene og masser inn i huden. Skyll av med vann. 

Kjøpes HER.


- Concealer - Creamy & natural fit concealer - 

Concealer med god dekkevne til problemområder som porer, akne og rødhet. Den tilfører huden fuktighet samtidig som den dekker problemområdene i huden. Toner ut mørke ringer under øynene, og gir en klar og jevn hud.

Påfør på problemområder og blend forsiktig ut. 

Kjøpes HER.


- BB krem - Illuminating supple blemish cream, anti-age -

Smart color system som gjør at fargen blender seg perfekt med din hudtone. Kremen inneholder fukt, anti-aging, solfaktor og foundation i et. Den blender seg fint i huden, skjuler rødhet og har lett dekkevne. Denne BB kremen er den mest solgte blant alle koreanske merkene, og kvinner og menn over hele verden sverger til nettopp denne. Den inneholder hyaluronsyre som er med på å bremse hudens aldringstegn. I tillegg har den SPF40 som gjør at den passer perfekt til sommeren.

Påføres alene eller etter bruk av concealer. 

Kjøpes HER.

De neste ukene skal jeg teste ut produktene, og om en måneds tid kommer jeg til å skrive en oppdatering med mine tanker og meninger. I mellomtiden vil jeg anbefale deg å sjekke ut Klairs.no. Du får også kjøpt Klairs produkter hos coverbrands.no, blush.no og komplett.no. Om jeg har noen danske lesere eller norske lesere som bor i Danmark og som vil bestille, kan det gjøres på komplett.dk :-) Følg dem gjerne på instagram også!

Svar på spørsmålsrunden

 • 20.04.2017, 20:26

Hva er ditt favoritt sminkeprodukt?

Vanskelig spørsmål, ahah, men om jeg måtte valgt så tror jeg det må bli maskara.

Hvordan har du det akkurat nå?

Så hyggelig at du spør, tusen takk :-) Jeg har det helt fint for tiden. 

Hvor ser du deg selv om 5 år?

Hmm.. Om 5 år er jeg ferdig utdannet journalist og jobber i et moteblad. Hvor? Gjerne i New York eller Los Angeles. Jeg bor i en lekker leilighet med et stort walk in closet.. Jeg har mange gode venner, en fin kjæreste og er lykkelig.

Hvor vil du reise, hvis du kunne ha valgt?

Roma. Har alltid hatt lyst og reise dit.

Hva gjør du på fritiden?

På fritiden blogger jeg, trener og er med familie.

Favorittsang, serie og film akkurat nå?

Sang: First - Niki & Gabi  Serie: Under samme tak  Film: Sisters.Hvorfor begynte du og blogge?

Jeg var veldig inspirert av bloggen til VOE og syntes at blogging så spennende ut. Så da opprettet jeg min første blogg og begynte å skrive. Nå, 8 år senere er jeg fortsatt med i gamet og synes fremdeles at blogging er gøy.

Hvilke blogger leser du fast?

Caroline Berg Eriksen, Marthe Borge, Speiltvillingene og Eirin Kristiansen.

Hva slags filmer liker du?

Hvis du tenker på sjangre så liker jeg romantikk og komedie.

Leser du bøker?

Jeg leser egentlig ikke, men det er noe jeg har lyst å begynne med.

Dine beste og dårligste sider?

Min beste side må være at jeg er veldig omtenksom. Jeg er opptatt av at alle skal ha det bra, og ser jeg noen bli urettferdig behandlet sier jeg ifra. Min dårligste side må være at jeg blir veldig fort irritert og sur..

Tjener du penger på bloggen?

Jeg tjener ikke penger nei, men jeg får tilsendt produkter og sånt gratis.Hva skulle du ønske du aldri gjorde i livet?

Tror ikke det er noe jeg angrer på at jeg har gjort? Ikke som jeg kommer på nå i alle fall.

Tips til en perfekt date?

Det er vel veldig individuelt fra person til person vil jeg si, men personlig syns jeg middag og kino er ganske fint. 

Hvis du skulle farget håret nå, hvilken farge ville du valgt?

Da ville jeg farget håret mørkebrunt.

Har du en person du kan snakke om alt med?

Ja, det har jeg.

Planer for sommeren?

Jeg har foreløpig ingen store planer for sommeren. Har søkt rundt på jobber, så om jeg får jobb blir det vel en jobbsommer. Tenker jeg kanskje også tar meg en tur til Nord Norge, men det er ikke helt sikkert enda.

Beste og verste ved å bo i Halden?

Beste ved å bo i Halden må nok være at det er nært svenskegrensa og at det har en fin beliggenhet i forhold til Oslo. Verste med å bo i Halden må være ryktene. Halden er uten tvil en rykteby og det skal godt gjøres å bo her uten og ha et rykte på seg..

20.04.2017

 • 20.04.2017, 17:00

Nå sitter jeg på rommet og hører på musikk mens jeg blogger til dere. Jeg kom hjem fra skolen for litt over en time siden og har siden da kun slappet av. Er så trøtt og sliten i dag at hjelpes meg. Godt det er helg i morgen! Så fort jeg har publisert dette innlegget skal jeg lage meg litt mat, også skal jeg tilbringe resten av kvelden på sofaen. En slapp og rolig torsdag med andre ord, men det er bare godt. Titt gjerne innom bloggen etterpå, da kommer svarene på spørsmålsrunden. Litt sent, men bedre sent enn aldri :) Ha en fin torsdag videre, så snakkes vi snart!

- Hva skal du i dag?

Becca tipser

 • 18.04.2017, 19:09

- KICKS - Skin glow primer - 

Denne primeren!! Wow, sier jeg bare. Uten tvil den beste primeren jeg noen gang har prøvd. Den er fra Kicks eget merke og er selvsagt cruelty free. Det er en skin glow primer, som da vil si at den gir ekstra glød i tillegg til å være en primer. Jeg syns den funker kjempebra, og sminken sitter godt hele dagen. Koster 159 kr på Kicks så rimelig er den også. 

Pics from instagram #2

 • 15.04.2017, 21:18

Hei dere og god påskeaften!!

Tenk at påsken snart er over allerede? Ferien har gått så fort, men heldigvis er den ikke over enda. 2 dager til med fri har jeg! Såå, hva slags planer har du denne påskeaftenen da? De fleste skal vel ut å feste regner jeg med? Skulle gjerne dratt ut selv, men har ingen å dra ut med så da blir det dårlig med det. En annen gang kanskje. Hihi. 
Det begynner allerede å bli en liten stund siden sist jeg delte instagrambildene mine, så nå er det på tide med en ny runde. Jeg heter @beccalexandra på instagram om du vil følge meg :-) Legg igjen en kommentar med ditt brukernavn så kan jeg gå inn og sjekke ut profilen din. Som dere ser på bildene består instagrammen min av bilder med hvit bakgrunn. Jeg personlig syns det er finest, men hver sin smak. Håper du liker bildene mine, og ikke glem å legg igjen brukernavnet ditt. Ha en fin påskeaften!

Dagens antrekk 11.04.2017

 • 11.04.2017, 22:03Sko - Shoeday // Bukse - Monki // Topp - Gina Tricot // Veske - h&m

Bytur med mamma

 • 11.04.2017, 20:41

Heisann :-)

I dag våknet jeg av at solen skinte gjennom vinduet og lyste opp hele rommet mitt. Åhhh, for en deilig måte å våkne på! Jeg ville ikke sitte inne i det fine været, så jeg dro med meg mamma ned til byen for en liten runde med shopping. Det er jo så mye salg i butikkene nå for tiden så det passet meg helt perfekt. Jeg endte opp med å kjøpe to topper, en kjole, en cardigan og et par sko. Og jeg fikk alt, utenom skoene, på salg. Det er ikke dårlig det! 

Etter omtrent 4 timer i byen begynte både jeg og mamma å bli slitne, så da vendte vi nesen hjem igjen. Jeg, strålende fornøyd med shoppingposer i begge hendene, og med en stk sliten mamma på slep. Hehe. Jeg sier JA til flere dager som dette!God påske

 • 10.04.2017, 18:36


God påske til dere, kjære lesere <3

Solen skinner og påsken er godt i gang. To buketter med tulipaner er kjøpt inn og jeg er klar for en uke med ferie. Er ikke det herlig? Jeg kjenner iallefall at påsken skal bli så fin. I allefall om været forsetter å være så bra. Foreløpig har jeg ingen spesielle planer, men kjenner jeg meg selv rett blir det vel en tur eller to til byen for litt shopping. Hihi.

Mymuse.no

 • 04.04.2017, 20:13

Flyttekaos

 • 03.04.2017, 21:54

Nå var det plutselig gått noen uker siden sist jeg oppdaterte her inne, hehe. Jeg og familien min har vært på flyttefot, og har de siste ukene pakket oss ut av en bolig og inn i en ny en. Det har vært bæring av pappesker og søppelsekker fra tidlig morgen til sent på kveld. Og det, det tar på min snart 20 år gammel kropp skal jeg si deg! Men nå er vi på plass og er ferdig med flyttingen. 

Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign