hits

Tre pakker i posten

 • 31.05.2012, 20:40

Nå har jeg brukt litt konfirmasjonspenger på nettshopping. Elsker virkelig å komme hjem fra skolen, hente posten å se at det ligger en pakke der. Har hittil fått tre pakker, og jeg venter enda en. I den siste pakken er det ett sett med sminkekoster. Alt fra øyeskyggekost til pudder. Det er virkelig noe jeg trenger! 

Pakke nr 1.
Clip on extentions fra Luxushair.com. 50 cm! 

 

Pakke nr 2.
Sminke fra Coverbrands.com. Concealer, anti-powder og Glo mineral øyenbrynssett.Jo, det er speil...men blitsen fucka det opp på bildet!
 

Pakke nr 3.
Klær fra Nelly.com. Topp. (Hadde bestilt en kjole og bluse, men kjolen var for stor og blusen ble ikke sendt..)

 

- Hvem av pakkene likte du best? 

-Love Becca ♥

Justin Bieber konserten

 • 31.05.2012, 02:22

Hei!! Har akkurat kommet hjem og skal snart legge meg, tenkte bare å blogge litt først. :-)

På skolen idag kl halv 12 bestemte jeg meg plutselig for å dra til Oslo å se på Justin Bieber konserten. Konserten var jo trossalt gratis, og det kan man vel ikke si nei til? Så jeg fikk fri fra skolen, dro hjem for å fikse meg, og dro ned på togstasjonen å møtte Rikke og Anna. Det var noe feil med toget, så vi måtte ta buss inn til Oslo istenenfor, men det gikk like greit!

Når vi gikk ut av bussen, ble vi møtt av en ENORM mengde mennesker. Mennesker som hoppet foran biler, dyttet/slo ned hverandre, hoppet utti vannet, skrek og gråt, osv... Folk var gale!! Iallefall. Vi gikk litt rundt her og der, og tilslutt fant vi ut at vi skulle stå i kø bak operaen. Køen gikk fremover, sakte, men sikkert. Plutselig var vi "inne" i det området. Vi fant oss en plass og der møtte vi mange andre haldensere. Det gikk rykter om at konserten var flyttet til i 9 tiden på kvelden, og da ble vi ganske skuffa. Men ekte Bieber-fans holder ut, uansett hva, så da var det bare å sette seg ned å vente. 

Kvart på 9 kommer Justin Bieber ut på scena! Det eneste du hører er jentehyl over hele operaen. Det var utrolig og noe jeg aldri kommer til å glemme! (Video er neders på innlegget!)

- Var du på Justin Bieber konserten idag? 

-Love Becca ♥

På vei hjem

 • 30.05.2012, 22:03

Nå sitter jeg på toget fra Oslo og er på vei hjem etter en fantastisk Justin Bieber konsert! Forteller mer når jeg kommer hjem.

 

-Love Becca ♥

@Cornelias place

 • 28.05.2012, 01:11

Hallo! Nå har jeg ankommet Cornelias place og vi sitter bare her å slapper av på hver våres pcer. Vi var nemlig ute for å dra til Mcdonalds der jeg ble servert verdens beste hamburgere fra den kule sjefen Kent! (Jeg ble tvingt til å skrive det av han!!). Vi skal snart innta sengen å se på film og spise godteri. Sunne, sa du? Jepp. Først Mcdonalds også godteri+brus. YOLO!

-Love Becca ♥

Familieselskap

 • 27.05.2012, 16:37

Er i bursdag til "tanten" min nå!:)

Visste du at?

 • 25.05.2012, 16:00

- Jeg hater fisk. Det er virkelig noe av det verste som finnes!

- Jeg får ekstrahjelp i matte på skolen. Sånn går det når du bare får 2'ere og du sliter som f***!!!

- Jeg ser utrolig dårlig, så når jeg skal lese eller se noe på lang avstand må jeg myse.

- Jeg er perfeksjonist. Altså, jeg må ha ting på min måte hele tiden. Om f.eks fjernkontrollen ligger til høyre, så flytter jeg den til venstre fordi det skal være perfekt!

- Jeg har problemer med ryggen og nakken min, men legene vet ikke hvorfor.- Jeg grer håret mitt hele tiden. Klarer ikke at noe av håret ligger "spredt" utover hodet.

- Jeg klarer ikke å legge meg tidlig på kveldene. Får ikke sove før flere timer senere, om jeg gjør det.

- Jeg har aldri vært på sykehuset eller brukket noe. Har forstuet foten min to ganger og forstuet armen min en gang, men det var alt.

- Jeg hadde vannkopper sommeren 2008, ble nemlig smittet av venninnen min og det ødela store deler av sommerferien!

- Jeg tok solarium hele sommeren ifjor. Tok en time solarium annen hver dag... Det var grunnen til at jeg aldri hadde penger å bruke!

- Visste du noe av dette?

-Love Becca ♥

Ett nytt kapittel i livet

 • 24.05.2012, 23:52

Jeg vil bare starte med å si at dette er ett veldig personlig innlegg. Skriver ikke det for å få noen slags form for oppmerksomhet, men jeg skriver det som terapi for meg selv.

Det er snart 2 år siden jeg flytta til Halden. De 2 årene har vært de verste årene i mitt liv. Helt siden jeg kom hit har jeg opplevd en hel masse dritt! Det går ikke ann å gjøre en liten feil, uten at du får slengt dritt etter deg. Det er akkurat som om jeg må være på vakt hele tiden, og passe på at jeg ikke gjør en feil. For om jeg gjør en liten feil, da er det ille ute med meg. Her i Halden blir du dømt av hvordan du ser ut og oppfører deg. Du kan ikke være litt barnsligere enn alle andre, da er du en patetisk liten drittunge som ikke fortjener en dritt! Jeg har jo såklart hatt det bra mens jeg har bodd her. Har møtt de mest utrolige menneskene som er super rare, men samtidig perfekte! 

Halden har alltid vært en rykteby! Du gjør en liten feil, plutselig hater alle deg. Og det tar virkelig lang tid å bevise til folk at du ikke er sånn som ryktene sier. Ingen vil være med deg eller snakke til deg fordi de er redd for at du skal ødelegge ryktet dems. Er det det man kan kalle ekte venner? Jeg husker da jeg var ny her, alle ville bli kjent med "den nye jenta". Det gikk en liten stund, og jeg gjorde en feil. Den feilen gjorde så jeg satt igjen uten noen venner. Jeg var alene hele tiden og turte ikke å gå ut fordi jeg var redd for å få slengt dritt etter meg. Selvtillitten min var på bånn, og jeg visste ikke hvor lang vei jeg hadde for å få den opp igjen. 

Jeg hadde en fin, liten periode. Fra august 2011 og til april 2012 var den beste perioden på lang tid. Jeg hadde en kjæreste! En som fikk meg til å smile når jeg gråt, en som alltid var til stede, en som aldri dømte.. Men det tok brått slutt! Plutselig satt jeg der igjen, alene. Det var nå jeg skjønte at jeg kom til å få en knekk, ett sammenbrudd! 

Tiden etter bruddet har jeg ikke hatt det særlig bra. Jeg sliter en del med søvn, jeg gjør det dårligere på skolen, jeg smiler ikke, jeg har det rett og slett helt jævlig! Når jeg står opp om morgenen, så har jeg ikke noe energi for å reise meg opp av sengen. Er det sunt? Nei.. Jeg ødelegger meg selv mer og mer for hver dag som går. Har venner som er der for meg, men ingen av dem kan sette seg inn i min situasjon og hjelpe meg med å bli frisk. Jeg føler meg syk! Er det meningen at jeg skal bruke ungdomstiden min på å late som jeg har det bra, når sannheten er at jeg har det verre enn noensinne? 

Jeg har derfor bestemt meg for å flytte. Langt vekk fra Halden og langt vekk fra alt! Fra høsten av bor jeg i Finnmark hos min kjære bestemor. Endelig får jeg begynt på blanke ark. Bare håper at denne gangen blir det bra, fordi jeg klarer virkelig ikke noe mer nå. 

-Love Becca ♥

Konfirmasjon 2012

 • 21.05.2012, 00:59

Da var jeg endelig blitt konfirmert! Hadde ett fantastisk flott selskap med gaver, mat, taler og masse morro, kunne ikke ha fått en bedre dag. Tusen takk til alle som kom og tusen takk for alle gavene jeg fikk ♥

Gratulerer til alle som ble konfirmert i går, håper dere hadde en fantastisk dag!!

-Love Becca ♥

Konfirmasjons forbredelser

 • 19.05.2012, 21:32

Har ikke hatt tid å blogge før nå. Stod opp kl 9 for å dra til Sverige å kjøpe inn de siste tingene til konfirmasjonen. Når jeg kom hjem satt jeg i gang å bakte litt over 60 cupcakes OG pynta dem. Er så å si akkurat ferdig, og skal begynne på bløtkaka nå! Etter at jeg har laget bløtkaka, skal jeg dra opp til lokalet og begynne å pynte.. Stressa much? Yes!!!!!!

 

-Love Becca ♥

17.mai!

 • 17.05.2012, 11:33

Ha en fantastisk 17. mai, kjære lesere!! ♥Russetog: 

-Love Becca ♥

Hos frisøren

 • 16.05.2012, 17:09

Hei!

Jeg satt stille og fredfull i sofaen istad, så kommer mamma og gir meg ett lite kort å sier: "Nå skal du snart ned til frisørtimen din!". Visste ikke noe om dette, så det var ganske koselig å bli overasket! Akkurat nå sitter jeg i frisørstolen og venter på at etterveksten og stripene skal virke. Måtte få bort den ekle etterveksten, også stripe det blondere. Når vi har skyldt ut fargen, skal jeg klippe meg kort. Ganske lei det håret jeg hadde, blir godt med forandringer!!!

- Hvordan tror du det blir?

-Love Becca ♥

Tommel opp for en bra kveld

 • 13.05.2012, 02:49

Hallo!
Nå har jeg og Hedda akkurat lagt oss ned i sengen og skal sove snart. Vi startet kvelden hos Alexandra, før vi dro videre med fine folk! 
 


- Hvordan tilbringte dere lørdagskvelden?
 
-Love Becca ♥

Byen

 • 12.05.2012, 12:57

Nå drar jeg til byen for å se på Halden talentet, også videre til Alexandra senere i kveld, ha en fin lørdag!:)

-Love Becca ♥

Engelsktentamen og helg

 • 11.05.2012, 14:17

GOD HEEELG!!

Nå er det endelig helg og jeg er ferdig med engelsktentamen! Satt fra halv 9 til 12 i dag.. Kanskje ikke rart når jeg får høre at vi hadde noen gamle eksamensoppgaver. Så det jeg får som karakter på tentamen, er det jeg hadde fått på engelskeksamen skriftlig. Skrev 4 sider, så tror at jeg ligger godt ann. 

Fikk noen spørsmål på om hvorfor jeg skriver så lange innlegg når jeg mobilblogger, og det har seg slik at jeg får låne mamma og stefaren min sine pcer når jeg trenger å blogge. De vet selv hvor mye bloggen betyr for meg, så de lar meg låne pcene når jeg trenger det. Akkurat nå holder stefaren min på å prøve å fikse pcen min, siden han jobber med data og sånt, så kan han en del. Kan vel si det sånn at pcen er demontert nå, og delene ligger strødd utover gulvet. Får håpe den blir fikset, da blir det ordentlig blogging og masse bilder!! Forresten. I morgen skal jeg på jentekveld hos Alexandra med Hedda og Mathilde, også skal Hedda sove hos meg etter det. Gleder meg kjempemasse til en kveld med jentene. Men nå er det middag, ha en fin helg, kjære lesere!

 

-Love Becca ♥

Ukens sitater

 • 07.05.2012, 11:51

1. I don't regret my past, I regret the time I wasted with the wrong people.

2. Im usually a girl who laughs at my mistakes, so excuse me for laughing straight in your face.

3. I'd slap u in the face, but I don't want slut all over my hands.

4. The heart that has truly loved never forgets.

5. People will hate you, rate you, shake you, and break you. But how strong you stand is what makes you.

6. If you can't love me now, you can't love me later.

7. Flirt with him enough to let him know you're interested, but tease him enough to make him chase you.

8. You ask me why is it's so hard to trust people, I ask why is it so hard to keep a promise?

9. I don't play hard to get, I play never gonna happen.

10. Love is giving someone the power to destroy you, trusting them not to.- Hvilket sitat likte du best?

-Love Becca ♥

Ansiktsmaske

 • 06.05.2012, 11:20 

- Når var siste gang du tok ansiktsmaske? 

-Love Becca ♥

Hos Helene

 • 05.05.2012, 23:58

Er hos Helene nå og skal sove her til i morgen. 

-Love Becca ♥

Hotelfrokost?

 • 05.05.2012, 15:12

Endelig fikk Elida dratt meg opp av sengen og ned på kjøkkenet for å lage frokost. Vi lagde egg, bacon og rundstykker. Når vi hadde satt det opp og fiksa det ordentlig, så det nesten ut som en frokost fra ett hotel. Kult eller hva? Neida, men ble ganske imponert over Elida som faktisk klarte å snu eggene uten å ødelegge dem, thumbs up for you!

10 minutter senere...
- Hva spiste du til frokost i dag?

-Love Becca ♥

Overnatting hos Elida

 • 05.05.2012, 14:21

Siden blogg.no var klikk i hele går, ble det ingen blogging.

Hei og god morgen! Akkurat nå ligger jeg og Elida utslått i senga, siden vi la oss så sent i natt (morges). Vi hadde det iallefall veldig koselig igår! Så på filmen A Walk To Remember, mens vi spiste pizza, potetgull og is. Filmen vi så er utrolig rørende, så både jeg og Elida endte opp med masse tårer på slutten av filmen.   

-Love Becca ♥

Kan livet bli herligere?

 • 03.05.2012, 21:45

Hallo, kjære lesere! ♥

Etter skolen i dag ble jeg med min kjære Elida hjem. Vi tok buss opp til henne. Når vi kom inn, gjorde vi lekser, skiftet til bikini og satt oss ute i boblebadet. Der sitter vi nå og koser oss med smelta sjokolade, epler og brus. Epler, sjokolade, brus, boblebad, Elida, fint vær og varme, kan livet bli noe herligere? Tror nok ikke det! Boblebadet er på 36 grader, så holder egentlig på å brenne opp av varmen, neida. Skal ikke klage, det er jo rett og slett deeeeilig!! Snakkes senere :-) 
- Hva gjør du nå?

-Love Becca ♥

Chilling at school

 • 02.05.2012, 10:56

Hei! Nå har vi mat og helse, og vi har akkurat lært litt om spiseforstyrrelse. Hvordan man får det, hva som skjer,osv.. I dag lagde vi suppe med makaroni og ett type rundstykker, gleder meg til å smake:)

-Love Becca ♥

God natt + en sang

 • 02.05.2012, 00:07

Ville bare si god natt og legge til verdens fineste sang. Sov godt :-) 

-Love Becca ♥

Konfirmasjons innbydelsene

 • 01.05.2012, 22:11

Har vært utrolig sen med innbydelsene, men nå har jeg endelig fått laget de ferdige. Bedre sent enn aldri, right?

 
EDIT: Retusjerte bort noe av teksten.

-Love Becca ♥

Natt til 1. mai

 • 01.05.2012, 12:41

Hei, fine lesere ♥

Dro ut en tur med Hedda i går, og vi hadde det utrolig morsomt. God stemning og herlige folk, det liker vi! Beklager for dårlig kvalitet på bildene, men orket ikke å drasse rundt med speilrefleksen...

Tumbs up for en bra kveld!!


 

- Hva gjorde du natt til 1.mai? 

-Love Becca ♥

Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign