hits

F*aen, matte

  • 15.05.2014, 10:23

Hei!

Dere har ikke hørt fra meg på en stund - og det beklager jeg for! Hadde tenkt å begynne skikkelig igjen med bloggen etter en alt for lang bloggpause, helt til jeg ble trukket opp i matte skriftlig eksamen idag.. Jeg ble seriøst så lei meg at jeg løp ut av klasserommet med tårer som bare sprutet ut av øynene.. Det er kanskje veldig barnslig av meg, men når matte er mitt verste fag og jeg kommer opp i det...da mener jeg at jeg får lov til å bli lei meg.. Har også sett flere personer på skolen min som gråt pga de kom opp i matte, så "bra" at jeg ikke er den eneste, hehe!

Det blir nok ikke mange innlegg før etter at jeg har hatt eksamen, men når jeg er ferdig kommer jeg tilbake for fult og jeg har allerede skrevet 10 innlegg som er klare til å publiseres om litt over 1 uke. Så det er bare å glede dere!

Vil også takke alle som titter innom bloggen min, selv om jeg suger til å oppdatere. Setter pris på dere ♥ - Kom du opp i eksamen - isåfall, hva da?

Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign