hits

Massasje og kopping

  • 31.05.2015, 18:41

                                                                                                                                                       // Behandlingen er sponset

 

Hei! På tirsdag var jeg tilbake på Hel helse hos Tracy for å få triggerpunktbehandling, koppebehandling og massasje!


Triggerpunktbehandlingen gikk ut på å stikke nåler inn i musklene for å løse opp musklene. Det var bare ett lite stikk, også var nålen inne. Noen ganger kjentes det ut som jeg fikk ett lite støt, men det var bare fordi nålen var satt riktig inn. Triggerpunktbehandlingen var med på å løse opp muskelknuter og spenninger jeg hadde i nakken og korsryggen. 
 Koppebehandlingen gikk ut på at Tracey tok en liten plastikk kopp på ryggen som lagde vakum (?), også flyttet hun rundt på koppen på ryggen min. Koppen "samlet" opp hud i ryggen som ble strammet opp slik at musklene ble mykere. Denne behandlingen var litt vond, men det gikk over ganske fort! Det man skal være obs på når man skal ha en koppebehandling er at man får blåmerker etter behandlingen, og da kan det være lurt å vente noen dager med å bruke klær med åpen rygg slik at blåmerkene ikke vises. De går bort etter 2-4 dager, så det er ikke alt for lenge.
 Etter dette ble jeg massert med en deilig olje. Kjente allerede da at muskelspenningene jeg hadde før jeg kom til timen begynte å gå bort, og det var rett og slett bare deilig å ligge der å bli massert. Litt luksus i hverdagen er jo lov ;-)
Prislistene til Tracy er:

* Klassisk massasje 40-45 min - 500 kr
 

* Rosenmetoden 50-55 min - 600 kr
 

* Veiledning/coatching 1,5 time - 600 kr 

______________________________________

For å bestille time hos Tracy kan du kontakte henne på facebook HER

 

Beautyblender & Invisibobble

  • 22.05.2015, 14:50

                                                                                                                                     // Produktene er sponset


Når jeg gikk ned å hentet posten istad ventet det en liten pakke til meg. Er det en ting jeg elsker, så er det pakker! Jeg var så heldig å få noen forskjellige beautyblendere og noen hårstrikk. Har prøvd beautyblenderene jeg fikk og jeg elsker dem! Det er så mye lettere å ta på foundation, concealer, osv! Det blir som en drøm å sminke seg framover nå med mine nye og herlige beautyblendere. Om det er ett verktøy man trenger for å legge bra sminke, så er det definitivt en beautyblender.
Fikk også en liten boks med rens til beautyblenderne og/eller sminkekostene jeg har.
 Hårstrikkene jeg fikk er fra Invisibobble og de er designet for å være skånsom for håret, og for å ikke etterlate merker. De er i tillegg laget av et materiale som ikke tiltrekker seg vann. Jeg personlig syns de er veldig gode å ha i håret. Hestehalen min ble definitivt mye finere med disse hårstrikkene! Så om du er på utskikk etter nye hårstrikk vil jeg anbefale å kjøpe disse. Det er mange forskjellige typer hårstrikk som skader håret, noe hårstrikkene fra Invisibobble ikke gjør. 

Facebook sidene finner du HER (beautyblender) og HER (invisibobble)

 

Dragon plaza

  • 21.05.2015, 22:29

Hei!


Idag var jeg og Camilla ute å spiste på en resturant her i Halden som heter Dragon plaza.. Det var så lenge siden sist jeg og Camilla fant på noe, så da dro vi like gjerne ut å spiste. Passet meg fint å dra på Dragon plaza siden de har biff choupsuey der (favorittretten min, hehe). Vi ble sittende noen timer før vi dro hjem igjen, veldig koselig!
 


Alle fortjener en massasje

  • 08.05.2015, 12:31

                                                                                                                                       // Sponset behandling 


Igår var jeg hos Hel helse for å få massasje av Tracy som er en massasjeterapeut i Halden. Lokalet hun holder til i er veldig fint dekorert, og har en deilig og beroligende musikk i bakrunden som gjør at du føler deg i trygge omgivelser. Jeg fikk en klassisk massasje og det var så deilig. Har faktisk aldri fått massasje før, så jeg visste ikke hva jeg kunne vente meg. Men jeg kan trygt si at det var verdt ventingen fordi massasjen var himmelsk!


Om du vil bestille time for å få massasje av Tracy kan du gjøre det på facebooksiden hennes HER

 


Tidlig morgentrening

  • 04.05.2015, 09:20

Heisann!
 

Velkommen ny uke og velkommen mandag! Klokken er snart 10 og jeg har vært våken over en time, og har allerede rukket å trent. Det er ikke ofte det skjer, så nå er jeg ganske stolt av meg selv. Veldig deilig å starte den nye uken på denne måten. Jeg er vanligvis ikke oppe så tidlig, men jeg valgte å døgne i natt. Etter at jeg sluttet på skolen har døgnrytmen min blitt helt forferdelig og for å fikse den måtte jeg døgne slik at jeg blitt trøtt tidlig i kveld. Får håpe det funker fordi det er så deilig å starte dagen tidlig, da har man plutselig tid til så mye mer, vi får krysse fingrene!
Nå skal jeg hive meg i dusjen, så skal jeg fikse meg også skrive noen blogginnlegg. Ha en fin mandag ♥

 

Peace, love and Juicy Couture

  • 02.05.2015, 14:33

                                                                                                                               // Parfymen er sponset av Parfyme-klikk.no

 

Hei! For en liten stund siden mottok jeg en liten pakke fra Parfyme-klikk. Når dere leser navnet kan dere jo kanskje tenke dere hva jeg fikk, nemlig en parfyme! Parfyme-klikk har mange parfymer i forskjellige merker og størrelser, samt at de også selger sminke og skjønnhetsprodukter til gode, lave priser. Merker de selger er blant annet Calvin Klein, Prada, Ralph Lauren, Jimmy Choo, Burberry + mange flere merker! Produktene leveres i sin originale emballasje og er 100% ekte vare! Parfyme-klikk har et system som heter lojalitetspoeng. For hver 10 krone du bruker, betaler du 0,10 kr mindre på ditt neste kjøp. Du må ha laget deg en bruker for å være med på dette systemet, men det er enkelt å gjøre! I tillegg til dette lojalitetssystemet, får du 40 kr avslag for hvert ekstra produkt du kjøper, og det er heller ingen mva (merverdiavgift).


Parfymen jeg fikk er fra merket Juicy Couture, og den heter Peace, love and Juicy Couture. Flasken til parfymen er utrolig fin med noen små rosa dusker og et mintfarget bånd rundt selve flaskekorken. Jeg får nesten lyst å bruke parfymen bare ved å se på flasken, hehe! Min nye parfyme er en frisk og aromatisk blomsterduft for kvinner. Den inneholder blant annet sitron, eple, jasmin, ++, og den lukter supergodt! Parfymen blir veldig sterk om du tar på for mye, så du trenger ikke mange spruter. 2-3 spruter holder i massevis, og du er garantert til å lukte godt hele dagen! Du får kjøpt parfymen HER.
 

Jobb nr 2

  • 01.05.2015, 15:28

Hei!

 

Jeg har fått en ny jobb, så nå har jeg altså to jobber! Den nye jobben er at jeg skal gå tur med en hund noen ganger i uken. Siden jeg ikke går på skole lengre, er jeg veldig fleksibel med arbeidstidene, og det er jo en fordel, hehe. Har nettopp gått min første tur med hunden, og hun er kjempesøt og lydig, så dette skal bli en morsom jobb!
 

 

 

Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign